Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat lentotarjoukset – British Airways

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 319 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 554 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.


British Airwaysin lennot

Minne British Airways lentää kotimaassa?

British Airways lentää lukuisiin kohteisiin Suomessa. Halpoja kotimaan lentoja on tarjolla useampaan kuin tusinaan kaupunkiin, mukaan lukien Helsinkiin, Jyväskylään, Joensuuhun, Kupioon, Ouluun ja Ivaloon. 

Minne British Airways lentää maailmanlaajuisesti?

Suosituimmat British Airways reitit ovat: 

  • DXB - LHR (yli 2370 lentoa kuukaudessa)
  • IST - LHR (yli 1840 lentoa kuukaudessa)
  • MUC - LHR (yli 1780 lentoa kuukaudessa)
  • MAD - LHR (yli 1600 lentoa kuukaudessa)
  • VIE - LHR (yli 1570 lentoa kuukaudessa)

Suunnitteletko lomaa, ja haluat löytää halvimmat British Airwaysin lennot? Me voimma auttaa! Budjettitietoiset kuluttajat voivat luottaa siihen, että olemme sitoutuneet tarjoamaan lennot mahdollisimman edullisesti. 

Miksi lentää British Airwaysilla?

British Airwaysin eli BA:n, kotikenttä on Lontoon Heathrown lentokenttä. Suuren laivastonsa ansiosta lentoyhtiö on nimetty yhdeksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista lentoyhtiöistä. Lentoyhtiö on toiseksi suurin, heti easyJetin jälkeen, verrattaessa lentojen kokonaismatkustajamääriä. 

British Airwaysin lennoilla tarjotaan matkustajille parasta mukavuutta ja viihdettä, jotta lentoaika sujuisi mahdollisimman miellyttävästi ja viihtyisästi. Lentoyhtiö keskittyy pitämään matkustajat tyytyväisinä ja mielialat korkealla lennon aikana tarjoten laajan elokuva- ja sarjatarjonnan, valikoiman terveellisiä pikkupurtavia sekä lennon aikaisia jumppatuokioita sekä rentoutumista.