British Airways lennot alkaen 158 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Parhaat British Airways lentotarjoukset – 2023

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 158 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 340 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentoyhtiön British Airways tarjoukset vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

British Airways
British Airways
British Airways
British Airways
British Airways
British Airways
British Airways

British Airways – lentokentät
Hyppää lentoyhtiön British Airways lennolle tänään ja matkaa moniin eri kohteisiin näiltä maan sisäisiä tai kansainvälisiä lentoja tarjoavilta lentokentiltä:
Lentokenttäkoodi
Maa
Lentokentän nimi
Lentojen määrä
DFWUSADallas-Fort Worth Intl.107
ORDUSAO'Hare Intl.98
MIAUSAMiami Intl.42
LHRGBRHeathrow31
PHLUSAPhiladelphia Intl.26
CLTUSACharlotte-Douglas Intl.23
DUBIRLDublin14
MSYUSALouis Armstrong New Orleans Intl.13
HNDJPNHaneda11
BNAUSANashville Intl.10

British Airwaysin lennot

Minne British Airways lentää kotimaassa?

British Airways lentää lukuisiin kohteisiin Suomessa. Halpoja kotimaan lentoja on tarjolla useampaan kuin tusinaan kaupunkiin, mukaan lukien Helsinkiin, Jyväskylään, Joensuuhun, Kupioon, Ouluun ja Ivaloon. 

Minne British Airways lentää maailmanlaajuisesti?

Suosituimmat British Airways reitit ovat: 

  • DXB - LHR (yli 2370 lentoa kuukaudessa)
  • IST - LHR (yli 1840 lentoa kuukaudessa)
  • MUC - LHR (yli 1780 lentoa kuukaudessa)
  • MAD - LHR (yli 1600 lentoa kuukaudessa)
  • VIE - LHR (yli 1570 lentoa kuukaudessa)

Suunnitteletko lomaa, ja haluat löytää halvimmat British Airwaysin lennot? Me voimma auttaa! Budjettitietoiset kuluttajat voivat luottaa siihen, että olemme sitoutuneet tarjoamaan lennot mahdollisimman edullisesti. 

Miksi lentää British Airwaysilla?

British Airwaysin eli BA:n, kotikenttä on Lontoon Heathrown lentokenttä. Suuren laivastonsa ansiosta lentoyhtiö on nimetty yhdeksi Yhdistyneen kuningaskunnan suurimmista lentoyhtiöistä. Lentoyhtiö on toiseksi suurin, heti easyJetin jälkeen, verrattaessa lentojen kokonaismatkustajamääriä. 

British Airwaysin lennoilla tarjotaan matkustajille parasta mukavuutta ja viihdettä, jotta lentoaika sujuisi mahdollisimman miellyttävästi ja viihtyisästi. Lentoyhtiö keskittyy pitämään matkustajat tyytyväisinä ja mielialat korkealla lennon aikana tarjoten laajan elokuva- ja sarjatarjonnan, valikoiman terveellisiä pikkupurtavia sekä lennon aikaisia jumppatuokioita sekä rentoutumista. 

Minne British Airways lentää?

Maailman suurimpiin lentoyhtiöihin lukeutuva British Airways lentää yli 150 kohteeseen ja kaikille asutuille mantereille. Yhtiön kaksi keskuskenttää ovat Lontoon Heathrow ja Gatwick, joilta pääset British Airwaysin lennoilla kätevästi esimerkiksi Belfastiin, New Yorkiin tai vaikka Mexico Cityyn. Suomeen suuntautuvan liikenteen yhtiö on pääosin siirtänyt yhteistyökumppaneilleen, joihin lukeutuu myös tuttu Finnair. Koska British Airways on Yhdistyneen kuningaskunnan kansallinen lentoyhtiö, sillä on paljon lentoja myös maan entisiin siirtomaihin sekä Kansainyhteisön maihin. Huomionarvoista on myös se, että esimerkiksi halpalentoyhtiöistä poiketen British Airways liikennöi suurinta osaa reiteistään vuoden ympäri, usein jopa päivittäin. Tässä mielessä se on varma valinta.

Miten löydän parhaat ebookers-tarjoukset British Airwaysille?

ebookersilta saat British Airwaysin lennot aina markkinoiden kilpailukykyisimpään hintaan. Halvimmat hinnat ovat yleensä tarjolla niille, joiden matkapäivät osuvat hiljaisimpaan aikaan ja/tai joiden matkapäivissä on mahdollisimman paljon joustoa. Totuus nimittäin on, että mitä enemmän lentolipuille on kysyntää, sitä kalliimmaksi niiden hinta yleensä nousee. Ongelman voi tosin välttää tekemällä varauksensa niin aikaisin kuin mahdollista – tyhjä kone on lähes aina edullinen. Toki hinta riippuu hieman myös reitistä. Jos se on aina verrattain hiljainen, eikä kilpailijoitakaan ole, lippujen hinta voi pysyä hyvinkin vakaana.

Jos tarvitset matkalle myös majoituksen, vuokra-auton tai aktiviteetteja, ne kannattaa aina varata samaan pakettiin lentojen kanssa. ebookers antaa tällaisille pakettivarauksille usein tuntuvan alennuksen, minkä lisäksi niistä voi kerätä monenlaisia etuja. ebookersin oman BONUS+-ohjelman kautta voit kerätä etua ja saada alennusta esimerkiksi lentojen matkatavaramaksuista.

Millaista on lentää British Airwaysillä?

British Airways on laadukas lentoyhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman erihintaisia ja -tasoisia lentoja. Yhdistyneen kuningaskunnan ja Euroopan lennoilla on yleensä erilliset economy- ja business-luokat, joista ensimmäiseen voi lisäksi varata kolmen eri hintakategorian lippuja. Muiden lentoyhtiöiden tapaan hinta määräytyy sen hyvitettävyyden sekä matkatavara- ja muiden rajoitusten mukaan. Kaukolennoilla matkustusluokkia on kahden sijaan kolme tai neljä: Economy, Premium Economy, Business ja First. Tarjolla oleva tila ja mukavuudet paranevat edellä esitetyssä järjestyksessä siten, että economy-luokka on perustaso ja ylimmässä First-luokassa matkustaja saa käyttöönsä pienen, omalla sängyllä varustetun hytin sekä fine dining -ravintolan palvelut. Kuten tästä voi päätellä, lentokokemus riippuu täysin matkustusluokasta. Esimerkiksi moneen halpalentoyhtiöön verrattuna pelkkä lähtötasokin on tosin kohtuullisen korkea. Matkustusluokasta riippumatta lentolipun hintaan sisältyy aina esimerkiksi juotavaa ja pieni välipala.

Kuinka paljon matkatavaroita British Airwaysin lennoille voi ottaa?

British Airwaysin matkatavararajoitukset vaihtelevat huomattavasti matkustusluokan ja myös lipputyypin mukaan. Poikkeavaa niissä on yksittäisten käsimatkatavaroiden korkea painoraja, 23 kg. Muilta osin rajoitukset ovat melko tyypilliset.

Halvimpiin economy-luokan lippuihin sisältyy yleensä kaksi enintään 23 kg painavaa käsimatkatavaraa, joiden mittarajat ovat 40 x 30 x 15 cm ja 56 x 45 x 25 cm. Kirjattavista matkatavaroista joutuu aina maksamaan lisämaksun. Hinta ei kuitenkaan ole kallis, ja sen voi maksaa kätevästi verkossa.

Kaikkiin muihin lippuihin sisältyy aina myös vähintään yksi enintään 23 kg painava kirjattava matkatavara, jonka ulkomitat saavat olla enintään 90 x 75 x 43 cm. Business- ja First-luokissa mittarajat ovat samat, mutta matkatavaroita saa tuoda useita. Tarkat rajat riippuvat osin myös reitistä, joten ne kannattaa aina tarkastaa jo ennen matkavarauksen tekemistä.

Miten teen lähtöselvityksen ja mistä löydän British Airways -lentojeni tiedot?

British Airwaysin lentojen lähtöselvityksen voi tehdä verkossa tai lentokentän automaatissa tai tiskillä. Ensin mainittu on näistä helpoin vaihtoehto, sillä sen kautta lähtöselvityksen voi tehdä jo 24 tuntia ennen lennon lähtöä. Online-lähtöselvitys tehdään joko yhtiön verkkosivuilla tai mobiililaitteeseen ladattavassa British Airwaysin sovelluksessa. Koneeseennousukortin voi tulostaa, tai sen voi näyttää kentällä suoraan mobiililaitteen näytöltä. Jos suoritat lähtöselvityksen mieluummin kentällä, muista varata sinne vähintään kaksi tuntia aikaa. Automaatissa lähtöselvitys ei vie kuin hetken, mutta tiskeille voi olla jonoa. Osalla lentoasemista myös kirjattaviin matkatavaroihin lisättävät tunnistelaput tulostetaan kentän automaateissa, minkä jälkeen laukut jätetään Bag Drop -pisteelle. Käytäntö kuitenkin vaihtelee, joten lähtökentän tiedot kannattaa tarkastaa etukäteen verkosta.

Voinko ansaita British Airwaysin lentopisteitä, jos varaan lentoni ebookersin kautta?

Kyllä. Saat kaikkien kanta-asiakasohjelmien pisteet ja edut myös ebookersin kautta varatuista lennoista. British Airwaysin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Executive Club. Siinä asiakkaat keräävät Avios-palkintopisteitä, joita voi käyttää muun muassa uusiin lentoihin ja matkustusluokan korottamiseen. Pisteitä voi myös jakaa toisille. Niitä ei tarvitse käyttää heti, sillä pisteet ovat yleensä voimassa peräti kolme vuotta. Lisäksi ohjelman jäsenille kertyy erillisiä Tier Point -pisteitä, joilla voi nousta parempaan asiakkuusluokkaan. 0–299 pisteen luokka on Blue, 300–599 pisteen Bronze, 600–1499 pisteen Silver ja 1500 pisteen Gold. Mitä parempi luokka, sitä paremmat edut. Tier Point -pisteiden kerääminen on kuitenkin Avios-pisteitä vaikeampaa, sillä ne ovat voimassa vain vuoden. Avios-pisteitä kertyy sen sijaan hyvin helposti, ainakin jos lennät British Airwaysillä edes satunnaisesti.

Voinko perua ebookersin kautta varaamani British Airwaysin lennot?

ebookers ei rajoita lentojen perumista millään tavalla. Käytännössä asia siis riippuu täysin varaamiesi lentolippujen tyypistä ja lentoyhtiön asettamista peruutusehdoista. Jos lippusi ovat hyvitettävät, ebookersin kautta tehty varaus ei estä niiden peruuttamista. Kannattaa kuitenkin huomata, että ebookers perii lippujen perumisesta aina pienen lisämaksun. Tarkemmat peruutusehdot ja -ohjeet löydät asianmukaisesta ebookersin matkasuunnitelmastasi. Lisätietoja saat verkkosivustomme asiakaspalveluportaalista.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.