Lennot lentokentältä O'Haren kansainvälinen lentoasema (ORD) alkaen 515 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja lentoja lentokentältä O'Haren kansainvälinen lentoasema

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen olivat annetulla aikavälillä 242 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 515 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoja lentokentästä O'Haren kansainvälinen lentoasema
Osoite:
10000 West O'Hare
Chicago IL, 60666
United States
IATA-koodi:
ORD
Pituusaste:
-87,904876
Leveysaste:
41,976912
Aikavyöhyke:
America/Chicago

Lentokentän osoite ja tiedot

Lähtöpaikka O'Haren kansainvälinen lentoasema
Määränpään lenuitkttä
Lähtölenuitktän IATA-koodi ORD
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Halvin lento 515 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Miten löydän halvimmat lennot lentokentältä O'Haren kansainvälinen lentoasema (ORD)?

Jos tiedät jo lähteväsi matkaan kohteesta O'Haren kansainvälinen lentoasema, voit etsiä tarpeisiisi sopivia lentoja helposti eri lentoyhtiöiltä ja lentoasemilta. Sinun tarvitsee vain syöttää ebookersin hakuun haluamasi matkakohde, ja saat listan kaikista valittavissa olevista lentoyhtiöistä, lentoajoista ja hinnoista, joita voit sitten itse vapaasti vertailla. Hakutuloksia päivitetään jatkuvasti, joten saat varmasti hyvän ja uusimman hinnan jokaiselle matkallesi. Jos hakutuloksia on liikaa, voit suodattaa niitä helposti. Voit etsiä esimerkiksi vain hyvitettäviä lentoja tai usean kohteen matkoja ja hakea vain suosimiesi lentoyhtiöiden lentoja, jotta löydät juuri sinulle sopivat lennot.

Onko kohteessa O'Haren kansainvälinen lentoasema (ORD) lentokenttähotellia?

Ebookersin hotellihaku auttaa sinua löytämään kaikki lentokentän ORD hotellit, jos kentällä sellaisia on. Yksi keino säästää matkan kustannuksissa on varata hotellit ja lennot yhdessä ebookersin hakukoneen avulla, sillä ebookers tarjoaa parhaan hinnan takuun asiakkailleen. Luotettavien hotellikuvaustemme avulla löydät sopivan hotellin hetkessä ja voit säästää hinnassa.

Onko lentokentällä O'Haren kansainvälinen lentoasema (ORD) ravintolaa?

Isoilla lentokentillä on yleisesti laajempi tarjonta, mutta pienemmiltäkin kentiltä löytyy usein ainakin yksi ravintola tai kahvila. Ravintolassa on hyvä syödä odotellessa lähtevää lentoa tai ottaa kahvi mukaan lennolle.

Mihin pysäköidä auto lentokentällä ORD?

Tarkasta lentokentän omalta sivustolta minkälaiset pysäköintimahdollisuudet kentällä ORD ovat. Pysäköinnistä on hyvä ottaa selvää etukäteen, jotta matkalle lähtö tai saapuvan lennolta tulevan noutaminen ei luo ikäviä yllätyksiä. Pysäköinti saattaa olla maksutonta tai maksullista ja se saattaa olla pysäköintihallissa tai parkkipaikalla.

Voiko lentokentältä O'Haren kansainvälinen lentoasema (ORD) vuokrata auton?

Useimmilta lentoasemilta saa vuokrattua auton, jolla matkaa määränpäässä voi jatkaa mahdollisimman sujuvasti. Autonvuokraus lentokentällä O'Haren kansainvälinen lentoasema kannattaa tehdä etukäteen, jotta saat parhaan mahdollisen hinnan, et joudu jonottamaan ja varmistat että saat haluamasi autotyypin. Voit säästää autonvuokrauksen hinnassa, jos vuokraat auton lentovarauksesi yhteydessä.

Mikä on kohteen O'Haren kansainvälinen lentoasema lentokenttäkoodi?

Lentokentän O'Haren kansainvälinen lentoasema IATA lentokenttäkoodi on (ORD). Tätä koodia käytetään standardoimaan ja yksinkertaistamaan lentoliikenteeseen liittyviä toimenpiteitä. Joissain kaupungeissa saattaa olla useampia lentoasemia. Voit varmistaa, että varaat lennot haluamaltasi kentältä tarkistamalla kentän IATA-koodin.

Onko lentokentällä O'Haren kansainvälinen lentoasema (ORD) mahdollisuutta koronatestiin?

Tarkista ajankohtaisimmat Covid19-tilanteeseen liittyvät tiedot ja mahdollisuus koronatestiin ennakkoon lentoaseman omalta sivustolta. Varaa mahdolliseen testaukseen tarpeeksi aikaa, jotta ehdit lennollesi. Muista myös lukea ajankohtaiset matkustustiedotteemme koronaan liittyen asiakaspalveluportaalistamme.

Voiko lentoja perua kohteesta O'Haren kansainvälinen lentoasema (ORD)?

Lennon peruminen kentältä (ORD) lähteviin lentoihin saattaa olla mahdollista. Peruutusehdot voivat olla lentokenttä- tai matkanjärjestäjäkohtaisia. Jos olet varannut lennon ebookersin kautta ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja he neuvovat sinua parhaiten lennon perumiseen liittyen.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.