Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Chicago

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Chicago olivat annetulla aikavälillä 463 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 128 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lennot Chicago

Lennot Chicagoon on hyvä ajoittaa riippuen siitä mitä lomaltasi haet. Mikäli haluat yhdistää hektisen kaupunkiloman rantalomaan, kannattaa Chicagoon matkustaa kesällä, jolloin kaupungissa on lämmintä, ja säät suosivat myös niitä, jotka haluavat viettää päivänsä läheisillä rannoilla. Mikäli Chicagon matkalta haluaa ”vain” suurkaupungin tunnelmaa ja syketta, hyvää musiikkia ja ruokaa, voi kaupunkiin aivan hyvin lentää minä vuoden aikana tahansa, sillä Chicago on eläväinen kaupunki ympäri vuoden. Mikäli haluaa kuitenkin välttää suurimmat turistiryhmät, on talvikuukaudet sekä alkukevät ja loppusyksy hyviä ajankohtia lennoille Chicagoon. Mikäli matkalla Chicagoon kiinnostaa lähinnä monet erilaiset urheilutapahtumat, kannattaa Chicagoon lentää sen mukaan milloin suosikkijoukkue pelaa varmasti kotistadionillaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Chicago?

✔️ Lennot kohteeseen Chicago maksavat yleensä 128 €–623 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Chicago, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 463 €. Halpaa lentoa kohteeseen Chicago etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Chicago?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Chicago on toukokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Chicago?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Chicago helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Chicago saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Chicago?

✔️ Voit muuttaa kohteen Chicago lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Chicago?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Chicago helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Chicago lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Chicago, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on TAP Portugal, Air Canada, United, KLM, Lufthansa, Air France, Turkish Airlines, Icelandair, American Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Chicago Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiCHI
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötTAP Portugal, Air Canada, United, KLM, Lufthansa, Air France, Turkish Airlines, Icelandair, American Airlines
Halvin lento128 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Chicago?

TAP Portugal, Air Canada, United, KLM, Lufthansa, Air France, Turkish Airlines, Icelandair, American Airlines

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
LGA Chicago 10.6. - 15.6. 128 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Chicago vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.