Lennot Yhdysvallat alkaen 302 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Yhdysvallat suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Yhdysvallat

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Yhdysvallat olivat annetulla aikavälillä 302 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 391 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Delta
Delta
Aeroflot-Russian Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
SAS
Turkish Airlines

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Yhdysvallat

Yhdysvallat – Lomat Economy-lennoilla

EAST Miami
Solé Miami, A Noble House Resort
The Gates Hotel South Beach - a DoubleTree by Hilton
National Hotel, An Adult Only Oceanfront Resort
Conrad Miami
Trump National Doral Miami

Go west- Varaa lennot USA:han nyt!


Lennot USA:han löydät helposti hakukoneemme avulla. USA:han halajavalle on tarjolla useita eri lentoja useisiin eri USA:n kaupunkeihin. Varsinkin jos tarkka määränpää ei ole vielä tiedossa, saattaa eri  osavaltioiden välillä olla jopa vaikea valita. Jos se sijaan tarkka
matkakohde on jo selvillä on lennot USA:han  helpompi päättää ja varata vaikka saman tien!

Lennot USA:han vaihtelevat kestoltaan sen mukaisesti onko matkan määränpäänä maan länsi- vai itärannikko. New Yorkiin ja muihin itärannikon kaupunkeihin lennot kestävät noin kahdeksan tuntia, kun taas länsirannikon kohteisiin saa lentokoneessa istua reilut 10 tuntia.

Lentojen hintahaitari vaihtelee hieman sesongin mukaan. Usein lennot USA:han on
löydettävissä noin 500-700 eurolla. Kauttamme on mahdollista löytää jopa 300 euron lennot  USA:han.

Ebookersin sivuilta voit myös varata USA:n sisäiset lennot, jos aiot matkustaa maan sisällä. Yhdysvalloissa välimatkat ovat pitkät, joten lennot USA:ssa voivat kestää useitakin tunteja jos matkustat maan toiselta laidalta toiselle. Myös välilaskut esimerkiksi Chicagossa ovat tyypillisiä lennettäessä Suomesta USA:han. Suunnittele ja varaa omat lentosi USA:han.  Löydät kauttamme lukuisia eri lentovaihtoehtoja matkasi toteuttamiseksi.

Autonvuokraustarjoukset Yhdysvallat

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.