Lennot Yhdysvallat

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Yhdysvallat suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Yhdysvallat

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Yhdysvallat olivat annetulla aikavälillä 261 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 514 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Icelandair
Icelandair
Icelandair
Icelandair
Lufthansa
Air Canada

Yhdysvaltojen-matkat ovat aihe, joista voisi kirjoittaa romaanin. Vähemmälläkin opiskelulla voit kuitenkin tehdä varauksen ja lähteä seikkailulle mantereelle, josta jokaisella on oma mielipiteensä.

Etsitkö lentoa Yhdysvaltoihin, muttet vielä tiedä, minne suuntaisit ja milloin? Jokaisella meistä on oma amerikkalainen unelmansa, mutta mikä niistä on juuri sinun? Onko se sivistynyt metropoli New York, hippien ja rennon elämäntyylin San Francisco, Las Vegasin neonvalot ja huikea muovitodellisuus, Floridan trooppinen ilmasto, mahtavat rannat ja huvipuistot, Kalifornian taukoamaton aurinko, Arizonan Grand Canyon, jota tuskin tarvitsee esitellä, Los Angeles, Hollywood ja elokuvamaailma, kaukainen ja villi Alaska, Yellowstone ja muut koskemattomat luonnonpuistot, Route 66 ja sisämaan cowboyelämä, 4 000 kilometrin päässä mantereesta sijaitseva Havaiji tulivuorineen vai jotain ihan muuta? Tarjonta on valtavaa, koska Pohjois-Amerikka on valtava manner. Yhdysvaltojen-matkat muodostuvat hyvin erilaiseksi riippuen siitä, mihin kaupunkiin lennät, valitsetko länsi- vai itärannikon, matkustatko lomallasi paikasta toiseen ja minkä osavaltion valitset. Matkustitpa minne tahansa, nähtävää ja koettavaa riittää takuuvarmasti, ja silti matka on vain pintaraapaisu monimuotoiseen ja loputtoman mielenkiintoiseen maahan nimeltä Yhdysvallat.

Halvat lennot Yhdysvaltoihin

Jos etsit hakukoneilla halpaa lentoa Yhdysvaltoihin, saat esiin luettelon tunnetuimmista kaupungeista ja kohteista, joihin Suomesta lennetään. Muista, että voit hakea lentoja mihin tahansa kaupunkiin Yhdysvalloissa, koska jättikokoisessa maassa tärkein tapa liikkua ympäriinsä ovat kotimaanlennot. Jatkoyhteyksiä löytyy siis harvinaisempiinkin kolkkiin.

Lentojen hinnat vaihtelevat kovasti riippuen kohteesta, varausajankohdasta, matkan ajankohdasta, erilaisista tarjouskampanjoista jne. Kaikkein edullisimmat lennot Suomesta ovat yleensä New Yorkiin. Hyvä yleisohje on, että halvat matkat Yhdysvaltoihin kannattaa varata todella hyvissä ajoin ennakkoon, mielellään vähintään muutama kuukausi ennen matkaa. Toki joskus voit myös napata viime hetken tarjouksista edulliset lennot Yhdysvaltoihin. Toinen juju on siinä, että monissa kaupungeissa on useita kenttiä, joille lentäminen voi olla hyvin erihintaista. Esimerkiksi New Yorkissa kenttiä on kolme, joista tunnetuin ja suurin John F. Kennedy International (JFK), jonne esimerkiksi Finnairilla on päivittäiset suorat lennot ja jonne lennät kätevästi myös Norwegianilla, Lufthansalla, SASilla, British Airwaysilla ja Air Francella. Newark Liberty (EWR) on myös kansainvälinen lentoasema, jonne on lentoja esimerkiksi Air Francella, SASilla, Lufthansalla ja British Airwaysilla, ja pienin kenttä, La Guardia (LGA), on etupäässä kotimaanliikenteen käytössä. Finnairin suorat lennot lennetään siis aina JFK:lle, mutta jos vertailet muiden lentoyhtiöiden välilaskullisia lentoja New Yorkiin, muista tarkistaa, kummalle kentälle saavut. Eroja voi olla myös hinnoissa. Erityisen tärkeää oikean kentän valinta on tietenkin jatkoyhteyksiä suunnitellessa, koska kentän vaihtaminen New Yorkissa venyttää matka-aikaa tuntuvasti ja on myös melko työlästä. Sama koskee monia muitakin Yhdysvaltojen kaupunkeja, joissa myös on useita lentokenttiä.

Yhdellä nopealla haulla löydät Helsingistä lennot ainakin pariin kymmeneen kohteeseen Yhdysvalloissa: New Yorkiin, Miamiin, Los Angelesiin, San Franciscoon, Orlandoon, Chicagoon, Fort Lauderdaleen, Las Vegasiin, Honoluluun, Seattleen, Washington D.C.:hen, Bostoniin, Minneapolisiin, Dallasiin, San Diegoon, Tampaan ja Atlantaan, ja lisää kohteita löytyy vaikkapa Tukholman kautta. Loistavia Yhdysvaltojen-lentoja on tarjolla kaikilla edellä mainituilla lentoyhtiöillä, ja lisäksi esimerkiksi Icelandairilla, KLM:lla ja Air Berlinillä.

Paras matkustusajankohta Yhdysvaltoihin riippuu täysin kaupungista ja osavaltiosta sekä siitä, millaista lomaa haluat viettää. Sellaista ajankohtaa ei kuitenkaan olekaan, jolloin reissuun ei kannattaisi lainkaan lähteä. Viikonloppulomakohteeksi Yhdysvallat ei tosin kovin hyvin sovellu pitkien lentoaikojen ja aikaerorasituksen vuoksi – korkeintaan New Yorkissa voisi ehkä lähteä pyörähtämään pitkäksi viikonlopuksi Finnairin suoria, alle yhdeksän tuntia kestäviä, lentoja hyödyntäen. Pidemmälle matkalle voit yhdistää useammankin kaupungin ja osavaltion. Varaa heti halvat lennot Yhdysvaltoihin, josta takuuvarmasti tulee suosikkikohteesi, jos se ei sitä jo ole.

Autonvuokraustarjoukset Yhdysvallat

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.