Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Yhdysvallat suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Yhdysvallat

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Yhdysvallat olivat annetulla aikavälillä 319 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 68 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteeseen

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
EWR Miami 27.4. - 12.5. 68 €
MSP Los Angeles 29.5. - 16.6. 106 €
ORD Las Vegas 8.6. - 15.6. 160 €
LGA Las Vegas 23.7. - 28.7. 253 €
BOS Las Vegas 11.6. - 16.6. 283 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
JFK Miami 17.4. - 1.5. 81 €
MSP Los Angeles 17.4. - 5.5. 142 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Yhdysvallat

Yhdysvallat – Lomat Economy-lennoilla

Go west- Varaa lennot USA:han nyt!


Lennot USA:han löydät helposti hakukoneemme avulla. USA:han halajavalle on tarjolla useita eri lentoja useisiin eri USA:n kaupunkeihin. Varsinkin jos tarkka määränpää ei ole vielä tiedossa, saattaa eri  osavaltioiden välillä olla jopa vaikea valita. Jos se sijaan tarkka
matkakohde on jo selvillä on lennot USA:han  helpompi päättää ja varata vaikka saman tien!

Lennot USA:han vaihtelevat kestoltaan sen mukaisesti onko matkan määränpäänä maan länsi- vai itärannikko. New Yorkiin ja muihin itärannikon kaupunkeihin lennot kestävät noin kahdeksan tuntia, kun taas länsirannikon kohteisiin saa lentokoneessa istua reilut 10 tuntia.

Lentojen hintahaitari vaihtelee hieman sesongin mukaan. Usein lennot USA:han on
löydettävissä noin 500-700 eurolla. Kauttamme on mahdollista löytää jopa 300 euron lennot  USA:han.

Ebookersin sivuilta voit myös varata USA:n sisäiset lennot, jos aiot matkustaa maan sisällä. Yhdysvalloissa välimatkat ovat pitkät, joten lennot USA:ssa voivat kestää useitakin tunteja jos matkustat maan toiselta laidalta toiselle. Myös välilaskut esimerkiksi Chicagossa ovat tyypillisiä lennettäessä Suomesta USA:han. Suunnittele ja varaa omat lentosi USA:han.  Löydät kauttamme lukuisia eri lentovaihtoehtoja matkasi toteuttamiseksi.

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Yhdysvallat

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.