Halvat lennot Japaniin alkaen 531 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Japani suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Japani

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Japani olivat annetulla aikavälillä 531 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 771 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

China Southern Airlines
China Southern Airlines
Qatar Airways
Air China
KLM
Air France

Varaa Japanin-matkat ja lennä suoraan nousevan auringon maahan!

Pidätkö mukavista kaupunkilomista, rajattomasta shoppailusta, etnisistä herkuista ja hieman eksoottisista kulttuureista? Japani on juuri sinun mieleesi! Vaikka Japani sijaitsee kaukana Suomesta (yli 7 800 kilometrin päässä), se on harvinaisen helppo lomakohde suomalaisille, koska Finnair lentää suorilla lennoilla saarivaltion moneen kaupunkiin. Valittavina ovat Fukuoka, Nagoya, Osaka ja Tokio. Japanin-matkat tarjoavat mahdollisuuden sukeltaa miljoonakaupunkien sykkeeseen, ihailla upeita maisemia, maistella herkullisia ruokia ja tutustua syvemmin tähän saarivaltioon, jossa ikivanha idän eksotiikka yhdistyy teknologiseen, moderniin nykyaikaan.

Unelmien kaupunkikohteet

Fukuoka sijaitsee Kyushun saaren pohjoisrannikolla. Fukuokassa voi nauttia rikkaasta kaupunkikulttuurista ja monenlaisista tapahtumista ja ihailla sekä historiallisten kohteiden että ultramodernien rakennusten arkkitehtuuria. Taide, shoppailu ja hyvä ruoka hemmottelevat Fukuokaan päätyvää matkailijaa. Esimerkiksi Kyushun kansallismuseossa voi tutusta laajaan kokoelmaan Japanin kulttuurista ja sen historiasta kertovia esineitä. Canal Cityn viihdekompleksissa voi viettää vaikka koko päivän eri kaupoissa ja ravintoloissa kierrellen tai elokuvissa ja teatterinäytöksissä istuen ja kompleksin läpi kulkevaa kanaalia ihmetellen. Kahden miljoonan asukkaan Nagoya taas on yksi Japanin suurimmista kaupungeista. Moderni metropoli yllättää ikimuistoisilla maisemillaan, koska kävijä voi ihailla Japanin Alppeja sekä kauniita rantoja ja kävellä Yamazaki-joen varrella ihailemassa kevätaikaan kirsikkapuiden kukintaa. Myös Toyota Automobile Museum, Tokugawa-taidemuseo ja Nagoyan satama vesieläinpuistoineen houkuttelevat kaupunkiin monia kävijöitä.

Suomalaisille tutumpia nimiä ovat Osaka ja Tokio. Osakassa ei pääse tylsistymään: ostosmahdollisuuksia on valtavasti, yöelämä kutsuu juhlimaan ja kaupungin keittiö on kuuluisa koko Japanissa. Yleisilmeeltään Osaka on sekoitus vanhoja perinteitä ja moderneja rakennuksia sekä viimeisintä muotia. Nykyaikainen Tokio taas tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä kaikille: yli 35 miljoonan asukkaan pääkaupunki ei jätä kylmäksi vaan osaa yllättää ja tarjoaa ajanviettomahdollisuuksia laidasta laitaan. Tokiosta löytyy Japanin korkein ja maailman toiseksi korkein rakennus Tokyo Skytree. Näköalatasanteelta on unohtumattomat maisemat kaupungin yli. Toinen ehdoton vierailukohde on kiehtova Keisarillinen palatsi. Jos matkalla ollaan koko perheen voimin, kannattaa mennä kiertelemään valtavaan Tokyo Disney Resort -teemapuistoon. Valitsit minkä kaupungin tahansa, tekemistä riittää! Lennot Japaniin maksavat todella vaivan, vaikka suorilla lennoilla vierähtääkin 9–10 tuntia.

Kätevät ja halvat lennot Japaniin

Finnairin suorien lentojen ansiosta pitkä matka on varsin kätevä ja mukava. Kaikkia eri vaihtoehtoja kannattaa kuitenkin vertailla ebookersin sivuilla, jotta löytää mahdollisimman halvat lennot Japaniin. Finnairin lisäksi lentoja tarjoavat esimerkiksi Japan Airlines ja Air China, ja joskus välilaskulliset lennot saattavat olla suoria lentoja edullisempia. Jos ottaa huomioon myös muut kuin suorat lennot, tarjontaa on runsaasti. Hinnat vaihtelevat kohteesta ja ajankohdasta riippuen. Tokion-lentojen hinnoissa on yleensä piikki keväällä maalis–huhtikuun vaiheessa, kun kirsikankukat kukkivat. Monet haluavat matkustaa Japaniin juuri tuon maagisen hetken nähdäkseen.

Sää Japanissa

Jos matkansa haluaa suunnitella säitä silmällä pitäen, parasta matkustusaikaa ovat ehkä kevät ja loppukesä, koska keväällä on lämmintä mutta kuivaa ja loppukesästä kesäkuun sadekausi on jo loppunut mutta taifuunit (voimakkaat myrskyt) eivät vielä ole alkaneet temmeltää. Yleensä taifuuneja kehittyy elokuun lopusta lokakuulle, ja niillä on tapana iskeä etenkin Okinawalle ja Japanin länsi- ja keskiosiin (ei siis suoraan pääkaupunkiin). Japanin talvet ovat varsin lyhyitä, ja lämpötilat riippuvat siitä, missä päin maata ollaan. Itärannikolla voidaan päästä nollan tienoille, vuoristossa ja pohjoisessa sataa kunnolla lunta, kun taas Etelä-Japanissa ilma pysyy lämpimänä. Japanin kesät ovat lämpimät varsinkin eteläosissa ja Tyynenmeren puolella idässä. Tokiossa elokuun keskilämpötila on lähes 27 astetta. Japanin-matkalla kannattaakin muistaa, että ilmasto ja maisemat vaihtelevat suuresti alueittain.

Käytännön vinkkejä

Koska Japani tarjoaa matkailijalle monia mahdollisia kohteita, lentokenttätiedot ja muut yksityiskohdat kannattaa selvittää sen mukaan, mihin päin maata haluaa matkallaan suunnata. Esimerkiksi Osakassa on kolme lentokenttää: Itamin lentokenttä (IATA-koodi ITM), Koben lentokenttä (UKB) sekä Kansain kansainvälinen lentokenttä (KIX), jonne laskeutuvat Helsingistä Osakaan kulkevat lennot. Tokion tärkeimmät lentokentät ovat Hanedan lentoasema (HND) ja Naritan lentoasema (NRT). Käteviä vinkkejä Tokiossa ja yleisemmin Japanissa liikkumiseen saan ulkoasianministeriön verkkosivuilta, joilta kannattaa tarkistaa myös passia ja viisumia koskevat säännökset. Matkailijan täytyy lisäksi muistaa, että Japanin valuutta on jeni (¥) ja että Japanissa kello on seitsemän tuntia Suomen aikaa edellä. Japanin-matkalla olisi hyvä huomioida, että tapakulttuuri poikkeaa hieman suomalaisesta: jopa ylitsevuotava kohteliaisuus on enemmän sääntö kuin poikkeus. Matka Japaniin on aina miellyttävä ja ikimuistoinen kokemus, joka rikastaa matkailijaa.

Autonvuokraustarjoukset Japani

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.