Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Lisää Kiina hotelleja

98 €
Hyatt Regency Shanghai, Wujiaochang

Hyatt Regency Shanghai, Wujiaochang

4.5 kautta 5.0 88 East Guoding Road, Yangpu District, Shanghai
Hyatt Regency Shanghai, Wujiaochang on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fudan Univeristy, Handanin kampus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 306 huonetta 23 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Mercure Hangzhou Qianjiang

Mercure Hangzhou Qianjiang

4.0 kautta 5.0 52F Building 2, Fortune And Finance, Center, No37 Eastern Jiefang Road, Hangzhou, Zhejiang
Mercure Hangzhou Qianjiang sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hangzhoun suuri teatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 162 huonetta 52 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Gran Melia Xian

Gran Melia Xian

5.0 kautta 5.0 1666 Qujiangchi West Road, Qu Jiang New District, Xi'an, Shaanxi
Gran Melia Xian on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Tang Paradise on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 380 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.
Hae hinnat
Melia Shanghai Hongqiao (NECC)

Melia Shanghai Hongqiao (NECC)

5.0 kautta 5.0 1118 Gaojing Road, Shanghai
Melia Shanghai Hongqiao (NECC) on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kansallinen näyttely- ja kokouskeskus sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 187 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
217 €
Park Hyatt Shenzhen

Park Hyatt Shenzhen

5.0 kautta 5.0 5023 Yi Tian Rd, Futian District, Shenzhen, Guangdong
Park Hyatt Shenzhen sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shenzhenin kokous- ja messukeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 5 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 195 huonetta 48 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Grand Hyatt Changsha

Grand Hyatt Changsha

4.5 kautta 5.0 No. 36 Middle Xiangjiang Road, Tianxin District, Changsha, Hunan
Grand Hyatt Changsha on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Helongin stadion on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 354 huonetta 61 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
270 €
Park Hyatt Shanghai

Park Hyatt Shanghai

5.0 kautta 5.0 No 100 Century Avenue Pudong, Shanghai, Shanghai
Park Hyatt Shanghai on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Shanghai Tower on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 174 huonetta 104 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset vilvoittelualtaat.
Hae hinnat
Hyatt Regency Beijing Wangjing

Hyatt Regency Beijing Wangjing

5.0 kautta 5.0 8 Guangshun South Street, Lei Shing Hong Center, Peking, Beijing
Hyatt Regency Beijing Wangjing on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta 798 Space. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 5 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 348 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
60 €
Hyatt Place Changsha Meixihu

Hyatt Place Changsha Meixihu

3.5 kautta 5.0 865 FENGLIN THREE ROAD, Changsha
Hyatt Place Changsha Meixihu sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Hunanin yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 158 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
104 €
Shanghai Marriott Hotel Parkview

Shanghai Marriott Hotel Parkview

5.0 kautta 5.0 333 Guang Zhong Road West, Jing'an District, Shanghai, Shanghai
Shanghai Marriott Hotel Parkview on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Nanjing-kadun ostosalue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 317 huonetta 25 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

Halvat meno-paluu lennot Kiina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kiina

Katso kaikki kohteen Kiina vuokra-autot

Edulliset matkat kohteeseen Kiina

Suunnitelmissa matka kohteeseen Kiina? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Kiina matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Kiina? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Kiina

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Kiina

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Kiina. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.