Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Kazakstan

Suunnitelmissa matka kohteeseen Kazakstan? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Kazakstan matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Kazakstan? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Kazakstan

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Kazakstan

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Kazakstan. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Kazakstan matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Kazakstan?

Voit löytää kohteen Kazakstan matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Kazakstan?

Yleisesti ottaen heinäkuu, elokuu, kesäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Kazakstan.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Kazakstan?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, tammikuu on paras aika vierailla kohteessa Kazakstan.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Kazakstan?

Datamme mukaan helmikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Kazakstan on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan lokakuu, joulukuu, marraskuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Kazakstan.

Lisää Kazakstan hotelleja

80 €
DoubleTree by Hilton Almaty

DoubleTree by Hilton Almaty

4.0 kautta 5.0 115 Dosmukhamedov Street 05000, Almaty
DoubleTree by Hilton Almaty sijaitsee lähellä kohdetta Almatyn keskusstadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
60 €
Hilton Garden Inn Astana

Hilton Garden Inn Astana

4.0 kautta 5.0
Hilton Garden Inn Astana on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Khan Shatyr. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 249 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
148 €
The St. Regis Astana

The St. Regis Astana

5.0 kautta 5.0
The St. Regis Astana on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kazhimukan Munaitpasovin stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 120 huonetta 10 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
139 €
The Ritz-Carlton, Astana

The Ritz-Carlton, Astana

5.0 kautta 5.0
The Ritz-Carlton, Astana on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Laulava suihkulähde. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 157 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
207 €
The Ritz-Carlton, Almaty

The Ritz-Carlton, Almaty

5.0 kautta 5.0 Esentai Tower, 77/7 Al Farabi Avenue, Almaty
The Ritz-Carlton, Almaty on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Almatyn keskusstadion sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 145 huonetta 38 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
104 €
Astana Marriott Hotel

Astana Marriott Hotel

5.0 kautta 5.0
Astana Marriott Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Khan Shatyr. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 271 huonetta 28 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
54 €
Renaissance Aktau Hotel

Renaissance Aktau Hotel

4.0 kautta 5.0
Renaissance Aktau Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kaspianmeri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 116 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat plasmatelevisiot ja minibaarit.
189 €
Renaissance Atyrau Hotel

Renaissance Atyrau Hotel

4.5 kautta 5.0 15 B, Satpaeva Street, Mosque District, Atyrau
Renaissance Atyrau Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manjali-moskeija. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 202 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat plasmatelevisiot ja minibaarit.
Hae hinnat
Marriott Executive Apartments Atyrau

Marriott Executive Apartments Atyrau

5.0 kautta 5.0 Satpaev Street 2, Atyrau
Marriott Executive Apartments Atyrau on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Oblakimata Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 5 tähden huoneistohotellissa on 143 huoneistoa 20 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
81 €
Rixos Borovoe

Rixos Borovoe

5.0 kautta 5.0 50 Southeastern Shore of Lake Shchuchye, Štšutšinsk
Rixos Borovoe on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Lastenpuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 200 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

Halvat meno-paluu lennot Kazakstan

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kazakstan

Katso kaikki kohteen Kazakstan vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.