Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Filippiinit

Suunnitelmissa matka kohteeseen Filippiinit? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Filippiinit matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Filippiinit? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Filippiinit

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Filippiinit

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Filippiinit. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Filippiinit matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Filippiinit?

Voit löytää kohteen Filippiinit matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Filippiinit?

Yleisesti ottaen toukokuu, huhtikuu, heinäkuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Filippiinit.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Filippiinit?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, kesäkuu on paras aika vierailla kohteessa Filippiinit.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Filippiinit?

Datamme mukaan joulukuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Filippiinit on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan syyskuu, marraskuu, lokakuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Filippiinit.

Lisää Filippiinit hotelleja

32 €
Toyoko Inn Cebu

Toyoko Inn Cebu

3.0 kautta 5.0 165 A. S. Fortuna Street, Jcentre Mall, Bakilid, Mandaue, Cebu
Toyoko Inn Cebu on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta J Centre Mall. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 582 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
94 €
Savoy Hotel Manila

Savoy Hotel Manila

4.0 kautta 5.0 Andrews Avenue, Newport City, Pasay
Savoy Hotel Manila on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fort Bonifacio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 684 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
The Henry Hotel Manila

The Henry Hotel Manila

4.0 kautta 5.0 2680 F.B. Harrison Street, Pasay, Manila
The Henry Hotel Manila on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Manilan World Trade Center (kongressikeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 34 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
50 €
The Mini Suites - Eton Tower Makati

The Mini Suites - Eton Tower Makati

3.0 kautta 5.0 128 Dela Rosa St., Ayala South, Makati, NCR
The Mini Suites - Eton Tower Makati on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Makati Medical Center (sairaala) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuntokeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 368 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
Hae hinnat
The Linden Suites

The Linden Suites

4.0 kautta 5.0 37 San Miguel Avenue, Ortigas Centre, Pasig, Manila
The Linden Suites on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta SM MegaMall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 168 huonetta 27 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
297 €
The Lind Boracay

The Lind Boracay

5.0 kautta 5.0
The Lind Boracay on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Valkoinen ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ulkouima-allasta ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 119 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Charlie's El Nido

Charlie's El Nido

3.5 kautta 5.0
Charlie's El Nido sijaitsee lähellä kohdetta Caalanin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 55 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
134 €
Dos Palmas Island Resort & Spa

Dos Palmas Island Resort & Spa

4.0 kautta 5.0 89 Lacao St., Puerto Princesa, Palawan
Tämä huvila on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hondanlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä 4 tähden huvilassa on 76 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja minibaarin.
97 €
Henann Resort Alona Beach

Henann Resort Alona Beach

5.0 kautta 5.0 Alona Beach, Tawala, Panglao, Bohol
Henann Resort Alona Beach on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Alonan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 400 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
233 €
Seda Lio

Seda Lio

5.0 kautta 5.0 Lio Tourism Estate, Villa Libertad, El Nido, Mimaropa
Seda Lio on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Caalanin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 153 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Halvat meno-paluu lennot Filippiinit

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Filippiinit

Katso kaikki kohteen Filippiinit vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.