Halvat lennot Malediiveille

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Malediivit suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Malediivit

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Malediivit olivat annetulla aikavälillä 401 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 675 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Austrian Airlines
Swiss International Air Lines
KLM
Lufthansa
SriLankan Airlines
Etihad Airways

Nyt kannattaa varata parhaat Malediivien-matkat. Eksoottinen saariryhmä tarjoaa kaikkein rentouttavimman loman.

Päiväntasaajalla sijaitseva trooppinen saariparatiisi Malediivit sopii jokaiselle, joka kaipaa lomaltaan hemmottelua ja taattua lämpöä. Postikorttirannoilla on palmujen katveessa vetten päälle rakennettuja huviloita ja mökkejä, joissa voit vain rentoutua täydellisesti. Malediiveilla vietät laadukasta luksuslomaa ja voit varata jopa kokonaan oman saaren käyttöösi. Saaria on kaikkiaan 1 190, joten niin tekevät monet muutkin. Malediivien-matkat sopivat kaikille.

Halvat lennot Malediiveille

Suomesta ei ole suoria lentoja Malediiveille, mutta pääkaupunki Maléen pääsee kätevästi välilaskullisilla lennoilla esimerkiksi Qatar Airwaysilla Dohan kautta, Finnairilla ja Emiratesilla Dubain kautta tai Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta. Dubaista Malediiveille liikennöi myös halpalentoyhtiö FlyDubai, jonka tarjonnasta saatat löytää edullisia tarjouksia. Lentoaika on kaikilla näillä yhteyksillä vain noin 13–15 tuntia. Jos etsit halvimpia lentoja Malediiveille, voit valita esimerkiksi Etihad Airwaysin lennot Berliinin ja Abu Dhabin kautta tai Amsterdamin ja Abu Dhabin kautta. Lentoaikaa kertyy kuitenkin jopa yli 40 tuntia. Jonkinlainen välimuoto on ottaa esimerkiksi Finnairin ja Etihad Airwaysin lennot Pariisin ja Abu Dhabin kautta – matka-aikaa välille tulee reilut 23 tuntia. Halvimpien ja hitaimpien lentojen ja nopeimpien yhteyksien ero on suuri. Vikkeläliikkeinen Turkish Airlines näyttäisi tarjoavan nopeita yhteyksiä kohtuuhintaan, joten sen tarjoamat vaihtoehdot kannattaa ainakin tarkistaa, kun varaat lentoja Malediiveille.

Malediiveilla on ympäri vuoden tasaisen lämmintä, noin 30 astetta. Keskikesään osuu kuitenkin sadekausi, joka on nimensä veroinen: sadetta saatetaan saada jopa päivittäin. Kaiken kaikkiaan sadekausi ulottuu toukokuulta marraskuuhun. Vastaavasti kuivaa on joulu–maaliskuussa. Enemmän kuin säästä tai lennoista, Malediivien-matkan hinta riippuu kuitenkin valitusta majoituksen tasosta, koska esimerkiksi häämatkalaisille ja äärimmäistä hemmottelulomaa etsiville pariskunnille on tarjolla todella korkeatasoista majoitusta. Myös lapsiperheet voivat kuitenkin löytää Malediiveilta sopivia suosikkikohteita ja nauttia huolettomasta rantaelämästä vailla kiirettä. Shoppailuhullulle tai vauhdikasta yöelämää etsivälle Malediiveja ei voi suositella. Jos sen sijaan etsit aktiivilomaa, muista Malediivien erinomaiset sukellusmahdollisuudet trooppisissa laguuneissa ja koralliriutoilla. Tarjolla on myös sukellusopetusta vasta-alkajille, joten kenties pääset aloittamaan lomallasi uuden harrastuksen. Myös kylpylät tarjoavat vaihtelua rannalla loikoiluun. Voit lähteä joko valmiiksi räätälöidylle tai omatoimiselle saarihyppelylle, sillä saaria ja atolleja Malediiveilla riittää. Jos matkustat kevyemmällä budjetilla, olet varmasti kuullut ja luullut, että Malediivit kannattaa unohtaa saman tien. Näin ei kuitenkaan ole. Jos varaat majoituksen paikallisten asuinsaarilta resort-lomasaarten sijasta, saat majoituksen murto-osalla luksushuviloiden hinnoista. Reppureissukin Malediiveille on siis täysin mahdollinen. Tunnetuin reppureissaajien kohde on Maafushin saari, jossa on jo kymmeniä edullisia hostelleja ja jonne pääsee Malésta todella edullisesti lautalla.

Lentäminen Malediiveille
Malediivien päälentokenttä sijaitsee pääkaupunki Malén lähellä, omalla Hulhule-nimisellä saarellaan. Lentokentän virallinen nimi on Ibrahim Nasirin kansainvälinen lentoasema, ja matka Maléen ja muualle Malediiveilla taitetaan vesiteitse. Matka lentoasemasaarelta Maléen kestää lauttakyydillä kymmenen minuuttia ja pikaveneellä kolme minuuttia. Lautta kulkee kymmenen minuutin välein. Toinen vaihtoehto ovat esimerkiksi Trans Maldivian Airwaysin ja muiden vastaavien yhtiöiden vesitasot, jotka kuljettavat matkustajia suoraan lomasaarille eri puolella Malediiveja. Mikä olisi mukavampi tapa päästä perille kuin istahtaa moderniin ja mukavaan vesitasoon ja lennähtää kauniita maisemia katsellen suoraan majapaikan pihaan? Lentoliput vesitasoon maksavat vähintään noin 150 euroa yhteen suuntaan. Matkan kaukaisemmille saarille voit taittaa myös kotimaanlennoilla, mutta kotimaanlentojen varaaminen Suomesta käsin nostaa matkan hintaa huomattavasti, jos verrataan Malén-lentoihin. Jos lauttoja ja veneitä ei lasketa, Malediiveilla ei tarvitse matkustaa autolla tai julkisen liikenteen liikennevälineillä, mikä on sekin ihanan rentouttava kokemus. Varaa siis halvat lennot Malediiveille, kun etsit rentoutusta kaikille aisteille.

Autonvuokraustarjoukset Malediivit

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.