Lennot Intia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Intia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Intia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Intia olivat annetulla aikavälillä 314 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 498 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air France
KLM
Turkish Airlines
Air France
Air France
Lufthansa

Itämaiden eksotiikkaa Intian-matkalla

Kaukokaipuu kaihertaa ja mieli tekisi lähteä mahdollisimman kauas Suomesta. Maailman toiseksi väkirikkain valtio Intia tarjoaa nähtävää, eksotiikkaa ja lämpöä – Intian-matka on yksinkertaisesti sanottuna unohtumaton elämys. Intiassa on uskomaton määrä käsittämättömän upeita ja historiallisia temppeleitä ja palatseja, joista tunnetuin on eittämättä Agrassa sijaitseva Taj Mahal, joka on yksi maailman seitsemästä ihmeestä. Ihmisen tehtailemille arkkitehtuurin helmille luo vastapainoa maan erittäin monipuolinen luonto: voit viettää lomasi rannoilla, käydä Intian lukuisissa kansallispuistoissa bongaamassa aitoja bengalintiikereitä tai tehdä vaelluksia maailman korkeimpaan vuoristoon Himalajalle. Koe Bollywoodin taianomaiset rytmit Intian elokuvateollisuuden mekassa Mumbaissa tai tutustu hindulaisten pyhään kaupunkiin Varanasiin Ganges-joen varrella. Intiaan päästäksesi tarvitset tietenkin lentoliput. Tutustu siis lentotarjontaan ebookersin sivuilla. Vertailemalla kattavaa valikoimaa löydät itsellesi halvat lennot Intiaan ja kiehtova kaukokohde on askeleen lähempänä!

Parhaat matkustusajankohdat

Paras aika matkustaa Intiaan vaihtelee pitkälti sen mukaan, missä päin Intiaa matkakohteesi sijaitsee. Kesä–heinäkuussa alkava monsuunikausi muuttaa ilmaston kuumaksi ja kosteaksi. Monsuunisateita riittää aina lokakuulle asti. Kuuminta aikaa Intiassa ovat monsuunikautta edeltävät kesäkuukaudet. Hieman alueesta riippuen kuumimpia kuukausia ovat huhti- tai toukokuu, jolloin esimerkiksi Intian länsi- ja eteläosissa lämpötilat voivat ylittää jopa +40 °C. Säätilat ovat otollisimmat Etelä-Intian suuntautuvaan matkailuun talviaikaan, joka kestää marraskuusta maaliskuuhun. Pohjoisosissa ilmasto on tällöin viileämpi, ja Himalajan seudulla voi sataa jopa lunta.

Monen suomalaisen lomat ajoittuvat heinä- ja joulukuulle. Nämä ovat myös Intiaan suuntautuvien lentojen osalta kalleinta aikaa. Jos haaveissa siintää halvat matkat Intiaan, kannattaa harkita loman pitämistä esimerkiksi alkuvuodesta tammi–maaliskuussa. Sääolojen puolesta varsinkin eteläisessä ja läntisessä osassa alkuvuosi on hyvää matkailuaikaa, mutta erityisesti lentohintoja silmällä pitäen tarjoutuu tähän aikaan vuodesta mahdollisuus löytää itselleen edulliset lennot Intian kohteeseen jos toiseenkin. Suosittu rantalomakohde Goa tekee tässä suhteessa kuitenkin pienen poikkeuksen. Goalla syys- ja lokakuu ovat lentolippujen osalta edullisia, ja lokakuussa monsuunisateiden hiljalleen väistyessä pahin turistiruuhka ei ole vielä edes alkanut.

Suorinta lentotietä perille

Suomesta lento Intiaan taittuu suorinta reittiä sinivalkoisin Finnairin siivin. Finnairilla on tarjota suoria lentoja useampana päivänä viikossa suurkaupunki Delhiin. Muille Intian lentoasemille ei lennetä suoria lentoja Suomesta, mutta useat eri lentoyhtiöt liikennöivät vähintään yhden välilaskun sisältäviä lentoja Intian eri kolkkiin viikon jokaisena päivänä. Intian vilkkaimpia kenttiä ovat odotetusti suurimpien kaupunkien Delhin ja Mumbain lentokentät, ja näihin on helpointa löytää Suomestakin lähteviä lentoja. Myös muun muassa Chennain, Bangaloren ja lomakohde Goan lentokenttä Dabolim ovat monien lentoyhtiöiden reittien päätepiste. Suomesta Intiaan matkaavia lentoyhtiöitä ovat Finnairin ohella muun muassa Aeroflot Russian Airlines, Airberlin, Etihad Airways ja Qatar Airways. Lentomatkat Intiaan kestävät väistämättä useamman tunnin. Suoralla lennolla matkasta selviää alle seitsemässä tunnissa, mutta yhden tai kahdenkaan välilaskun lennot eivät silti verota liikaa tunteja vuorokaudesta. Lennon nopeus ja kalleus eivät aina kulje käsi kädessä, sillä toisinaan nopeilla lennoilla voi säästää ajan lisäksi myös kukkaroa.

Halvat lennot Intiaan

Kaukomatkalle lähteminen vaatii hieman enemmän suunnittelua kuin vaikkapa lyhyt viikonloppuloma parin tunnin lentomatkan päässä sijaitseviin kohteisiin. Matkaa kannattaa alkaa suunnitella jo hyvissä ajoin myös senkin takia, että parhaimmat ja halvimmat lentotarjoukset saatetaan varata jo noin kahta kuukautta ennen varsinaista lentopäivää. Edullisia tarjouksia voi toki löytää myöhemminkin. Hintaan vaikuttavia seikkoja ovat varausajankohdan lisäksi muun muassa matkustusajankohta ja matkakohde. Sopivien lentojen etsintää helpottaa ebookersin hakukone, jonka avulla varaat lennot Intiaan muutamalla klikkauksella.

Autonvuokraustarjoukset Intia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.