Lennot Singapore

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Singapore suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Singapore

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Singapore olivat annetulla aikavälillä 344 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 563 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Air France
KLM
Lufthansa
Finnair
Qatar Airways

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Singapore

Singapore – Lomat Economy-lennoilla

Orchard Point Serviced Apartments
Mondrian Singapore Duxton
Orchard Rendezvous Hotel by Far East Hospitality
Village Hotel Sentosa by Far East Hospitality
Hmlet Cantonment
Fairmont Singapore
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat lennot kohteeseen Singapore

Mistä löydän halvimmat lennot kohteeseen Singapore?

Halvimmat lennot kohteeseen Singapore löydät ebookersin lentohakukoneesta. Löydät helposti parhaat lentotarjoukset ja voit varata edulliset lennot helposti vertaamalla hintoja ja lentoyhtiöitä. Hakukonetta on todella vaivatonta käyttää. Syötä vain lähtöpaikka ja kohteen nimi, haluamasi matkustuspäivät ja kuinka monta henkilöä matkustaa. Klikkaamalla ‘hae’ etsimme sinulle halvimmat lennot kohteeseen Singapore.


Mikä on halvin hinta lennolle kohteeseen Singapore?

Halvin lento kohteesta Helsinki (HEL) kohteeseen Singapore (SIN) maksaa tällä hetkellä edestakaisena lentona ainoastaan 563 € tai yhdensuuntaisena puolestaan 344 €.


Milloin on paras aika matkustaa kohteeseen Singapore?

Lentojen hintojen vaihtelu riippuu matkasi ajankohdasta sekä miten ajoissa teet lennon varauksen. Yleisesti ottaen saat lentoliput halvalla, kun matkustat sesongin ulkopuoliseen aikaan.

Tämä pätee myös kotimaan matkailuun, sillä paras aika matkustaa Suomessa on yleisten pyhäpäivien ja juhlien ulkopuolella. Myös koulujen lomien aikaan kotimaan lennot saattavat olla erittäin haluttuja, jolloin lennot Helsinkiin tai Tampereelle on hyvä varata kiireettömämpään aikaan. Suositut lennot Kittilään. Ouluun tai Rovaniemelle on hyvä suunnitella loma-aikojen ulkopuolelle.

Halvin aika matkustaa kohteeseen Singapore edestakaisella lennolla on marraskuussa ja yhdensuuntaisella lennolla puolestaan helmikuussa.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Singapore?

Kohteeseen Singapore lentää jopa 12 lentoyhtiötä, joiden väliltä voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon. Hakukoneellamme näet helposti kaikki lentoyhtiöt ja valitset sinulle sopivimman lentomatkan seuraavien lentoyhtiöiden valikoimasta: Turkish Airlines, Lufthansa, Xiamen Airlines, Etihad Airways, Qatar Airways, Juneyao Airlines, Air France, KLM, Finnair.


Voiko kohteen Singapore lentoja perua COVID-19 tilanteen vuoksi?

Lennon peruminen COVID-19 tilanteen vuoksi kohteeseen Singapore voi olla mahdollista. Voit tarkastaa tililtäsi varauksesi tilan. Jos sinulla on mitä tahansa muita kysymyksiä liittyen aiheeseen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Kun ostat lentoliput ebookersin kautta, voit lisätä lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Näin pidätät itselläsi oikeuden perua varauksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!


Mitä jos lentoni kohteeseen Singapore peruuntuu?

Lennon peruuntuminen kohteeseen Singapore saattaa johtua monesta syystä. Lennon peruuntuessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme joka auttaa sinua lennon peruuntumiseen liittyvissä asioissa.

Autonvuokraustarjoukset Singapore

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.