Lennot Filippiinit

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Filippiinit suosituimpiin kaupunkeihin

Parhaat Filippiinien-matkat alkavat hyvällä suunnittelulla.

Tyynen valtameren trooppinen saarivaltio muodostuu kaikkiaan 7 107 saaresta, joihin kannattaa ehdottomasti hieman perehtyä ennen matkaa. Trooppisille Filippiineille voi kaikin mokomin matkustaa mihin tahansa vuodenaikaan, sillä vilpoisaan aikaan talvellakin päivälämpötila on noin 20 asteen tietämillä. Se kannattaa kuitenkin Filippiinien-matkoja suunnitellessa ottaa huomioon, että maan pohjoisosissa on yksi selkeämpi sadekausi, joka ajoittuu kesästä alkusyksyyn, siinä missä etelässä sataa aika ajoin ympäri vuoden. Alkusyksystä Filippiineillä voi esiintyä trooppisia hirmumyrskyjä, joten matkustamista kannattaa mahdollisuuksien mukaan välttää silloin. Filippiinit tunnetaan ennen kaikkea rantalomakohteena, koska sen valkohiekkaisia paratiisisaaria parempia ei hevin löydä. Osa saarista on unenomaisia, asumattomia pikkusaaria, mutta kaikkialla rantaloman ei tarvitse merkitä ainoastaan loikoilua palmujen katveessa. Isommissa kohteissa on tarjolla snorklausta ja sukellusta korallien ja kalojen keskellä, surffausta, purjehdusta ja monenlaisia muita lajeja. Etenkin saariston keskiosa tunnetaan upeista kohteistaan, kuten Boracaysta ja Cebusta. Vaihtelua rantaelämään ja vesiurheiluun tarjoavat monenlaiset luontoretket viidakkoon ja vuorille sekä veneretket pienille saarille. Jos kaipaat shoppailulomaa, pääkaupunki Manilan ostoskeskukset ja kauppakadut ovat sinua varten. Tarjolla on kaikkea mahdollista paikallisista käsitöistä merkkivaatteisiin ja elektroniikkaan. Kaiken lisäksi hintataso ei juuri kukkaroa kurita.

Halvat lennot Filippiineille

Filippiineillä on kaikkiaan noin 250 lentokenttää, joista suurin osa on pienenpieniä saaristokenttiä. Ylivoimainen enemmistö matkailijoista saapuu silti maahan Manilan kansainvälisen lentoaseman kautta. Suomesta ei ainakaan tällä hetkellä ole suoria lentoja Filippiineille, mutta lento Filippiineille järjestyy hyvin esimerkiksi Finnairin ja Cathay Pacific Airwaysin, Philippine Airwaysin tai Dragonairin lennoilla Hongkongin kautta, Finnairin ja Singapore Airlinesin lennoilla Singaporen kautta tai vaikkapa Etihad Airwaysin lennoilla Berliinin ja Abu Dhabin tai Turkish Airlinesin lennoilla Istanbulin kautta. Nopeimmillaan matka taittuu reilussa 14 tunnissa, hitaammilla yhteyksillä 18–22 tunnissa. Manilasta voit jatkaa Filippiinien kotimaanlennoilla pienemmille lentokentille, jos haluat nopeuttaa matkaasi saarille. Lennot ovat edullisimmillaan tammi–helmikuussa ja vastaavasti kalleimmillaan heinä- ja joulukuussa. Erityisen halpoja matkoja Filippiineille kiikaroivan kannattaa välttää lauantailentoja ja suosia edullisinta lentopäivää, maanantaita. Halvat lennot Filippiineille kannattaa varata ajoissa, viimeistään pari kuukautta ennen matkaa.

Perille Filippiineille

Manilan lentoasema (MNL) on nimeltään Ninoy Aquinon kansainvälinen lentoasema, NAIA. Huomaa, että Manilan pääkaupunkialueen, Metro Manilan, alueella on myös toinen lentoasema, Diosdado Macapagalin lentoasema, joka palvelee etupäässä halpalentoyhtiöitä. Ninoy Aquinon lentoasema sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Manilan keskustasta. Siihen kuuluu kaikkiaan neljä eri terminaalia, joten kannattaa tarkistaa, mihin niistä oma lento laskeutuu. Terminaalien välillä voi liikkua kätevästi ilmaisella bussilla. Lentokentältä Manilan keskustaan vie kaikkiaan yhdeksän eri bussilinjaa, mikä kertoo Manilan koosta jotain. Niistä yksi ajaa C-5-tietä, muut Epifanio de los Santos Avenuen kautta. Kentältä keskustaan pääsee myös LRT-kevytjunalla, mutta kentältä on ensin siirryttävä Baclaranin juna-asemalle parin kilometrin matka taksilla. Taksilla voit ajaa myös Manilan keskustaan tai muihin kaupunginosiin, kunhan muistat käyttää vain virallista taksia, jossa on taksamittari. Matka kestää riippuen liikenneruuhkista 20 minuutista tuntiin. Monilla Manilan hotelleilla on mahdollisuus tulla asiakkaitaan vastaan, mutta hinta on useimmiten selvästi taksia korkeampi – ja matka vastaavasti hiukan nopeampi, sillä hotellin väki osaa yleensä tehdä parhaat reittivalinnat ja tuntee myös mahdolliset oikotiet omalle hotellilleen.

Majoitus- ja lomavinkkejä Filippiineille

Filippiineiltä on helppo löytää majoitus, sillä Manilassa on paljon hyvätasoisia kaupunkihotelleja, ja suurimmilta saarilta löydät mukavat rantahotellit. Myös kylpylöitä on Filippiineillä paljon. Saarten välisistä lennoista vastaavat esimerkiksi Cebu Pacific, Philippine Airlines ja South East Asian Airlines. Saarille pääsee toki myös lautalla. Varaa ensin halvat lennot Filippiineille Manilaan ja suunnittele sitten, mitä kaikkea unelmalomaasi mahtuu.

Autonvuokraustarjoukset Filippiinit

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.