Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Intia

Suunnitelmissa matka kohteeseen Intia? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Intia matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Intia? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Intia

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Intia

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Intia. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Intia matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Intia?

Voit löytää kohteen Intia matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Intia?

Yleisesti ottaen tammikuu, kesäkuu, toukokuu ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Intia.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Intia?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, toukokuu on paras aika vierailla kohteessa Intia.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Intia?

Datamme mukaan helmikuu on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Intia on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan syyskuu, lokakuu, marraskuu ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Intia.

Lisää Intia hotelleja

33 €
Holiday Inn New Delhi International Airport

Holiday Inn New Delhi International Airport

5.0 kautta 5.0 Asset Area 12, Hospitality District, Aero City, New Delhi, Delhi N.C.R
Holiday Inn New Delhi International Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Worldmark-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 265 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
63 €
Hyatt Regency Kolkata

Hyatt Regency Kolkata

5.0 kautta 5.0 JA 1, Sector 3, Kolkata, Länsi-Bengali
Hyatt Regency Kolkata on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Salt Lake Stadium (stadion) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 234 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaat.
53 €
The Empresa Hotel

The Empresa Hotel

4.0 kautta 5.0 344 Sab TV Lane, Opposite Laxmi Plaza, Off New Link Road, Andheri West, Mumbai, Maharashtra
The Empresa Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Laxmin teollisuusalue. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen valet-pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 33 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja jääkaapit.
103 €
Four Seasons Hotel Mumbai

Four Seasons Hotel Mumbai

5.0 kautta 5.0 1/136, Dr E Moses Rd, Worli, Mumbai, Maharashtra
Four Seasons Hotel Mumbai on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta High Street Phoenix -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 202 huonetta 33 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
45 €
Hyatt Centric MG Road Bangalore

Hyatt Centric MG Road Bangalore

5.0 kautta 5.0 1/1 Swami Vivekananda Road, Ulsoor, Bengaluru, Karnataka
Hyatt Centric MG Road Bangalore on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta M.G. Road (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 143 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
35 €
Hyatt Place Gurgaon Udyog Vihar

Hyatt Place Gurgaon Udyog Vihar

4.0 kautta 5.0 15/1 Old Delhi-Gurgaon Road, Sector 18, Gurugram, Delhi N.C.R
Hyatt Place Gurgaon Udyog Vihar on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta DLF Cyber City. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 176 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
77 €
Hyatt Regency Chandigarh

Hyatt Regency Chandigarh

5.0 kautta 5.0 178 Industrial and Business Park, Phase I, Chandigarh
Hyatt Regency Chandigarh on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Elante Mall -ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 211 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
66 €
Hyatt Centric Candolim Goa

Hyatt Centric Candolim Goa

5.0 kautta 5.0
Hyatt Centric Candolim Goa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Candolimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 baaria. Tässä vuonna 2019 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 167 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
88 €
Grand Hyatt Kochi Bolgatty

Grand Hyatt Kochi Bolgatty

5.0 kautta 5.0 Bolgatty Island, Kochi, Kerala
Grand Hyatt Kochi Bolgatty on saanut loistavaa palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Bolgattyn palatsi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 264 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
67 €
Holiday Inn Express New Delhi International Airport T3

Holiday Inn Express New Delhi International Airport T3

3.0 kautta 5.0 Level 5, Terminal 3, Indira Gandhi International Airport, New Delhi
Holiday Inn Express New Delhi International Airport T3 on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja DLF Cyber City sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 93 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.

Halvat meno-paluu lennot Intia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Intia

Katso kaikki kohteen Intia vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.