Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Intia

Suunnitelmissa matka kohteeseen Intia? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Intia matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Intia? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Intia

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Intia

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Intia. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteen Intia matkatarjouksista

Mistä voi löytää matkatarjouksia kohteeseen Intia?

Voit löytää kohteen Intia matkatarjouksia ebookersilta hyvin edullisesti!

Mikä aika vuodesta on kaikkein ruuhkaisin kohteessa Intia?

Yleisesti ottaen ovat kaikkein ruuhkaisimmat kuukaudet matkustaa kohteeseen Intia.

Mikä paras aika vierailla kohteessa Intia?

Jos olet etsimässä edullisia matkoja, on paras aika vierailla kohteessa Intia.

Mikä on huonoin aika vierailla kohteessa Intia?

Datamme mukaan on hintojen suhteen kallein kuukausi. 

Milloin kohde Intia on kaikista vähiten ruuhkaisin?

Tietojemme mukaan ovat kaikkein vähiten ruuhkaisimmat kuukaudet kohteessa Intia.

Lisää Intia hotelleja

25 €
Octave Hotel & Spa Sarjapur Rd

Octave Hotel & Spa Sarjapur Rd

3.0 kautta 5.0 14 Kaikandanahalli Villa, by Total Mall, Sarjapura Main Road, Bengaluru, Karnataka
Octave Hotel & Spa Sarjapur Rd sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Columbia Asia Hospital. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 50 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
54 €
Holiday Inn New Delhi International Airport

Holiday Inn New Delhi International Airport

5.0 kautta 5.0 Asset Area 12, Hospitality District, Aero City, New Delhi, Delhi N.C.R
Holiday Inn New Delhi International Airport on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Worldmark-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 265 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
54 €
Novotel New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

Novotel New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

4.0 kautta 5.0 Asset 2, Aerocity Hospitality District, IGI Airport New Delhi, New Delhi, Delhi N.C.R
Novotel New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Worldmark-ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 400 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
60 €
Swissotel Kolkata

Swissotel Kolkata

5.0 kautta 5.0 City Center New Town, Action Area 2D, Plot No. 11/5, Kolkata, Länsi-Bengali
Swissotel Kolkata on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja City Centre 2 -ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 147 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Novotel Hyderabad Airport

Novotel Hyderabad Airport

5.0 kautta 5.0
Novotel Hyderabad Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 305 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
81 €
Novotel Bengaluru Outer Ring Road Hotel

Novotel Bengaluru Outer Ring Road Hotel

5.0 kautta 5.0 Opposite RMZ Ecospace Business Park, Marthahalli-Sarjapur, Outer Ring Rd, Bengaluru, Karnataka
Novotel Bengaluru Outer Ring Road Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Eco Space Business Park (yrityspuisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 215 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
63 €
ibis Styles Goa Calangute - An AccorHotels Brand

ibis Styles Goa Calangute - An AccorHotels Brand

3.0 kautta 5.0
Ibis Styles Goa Calangute - An AccorHotels Brand on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Anthony's Chapel (kappeli). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 3 tähden lomakeskuksessa on 197 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
95 €
Novotel Goa Candolim Hotel

Novotel Goa Candolim Hotel

5.0 kautta 5.0
Novotel Goa Candolim Hotel on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Candolimin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset rantakuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 149 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
99 €
Novotel Goa Resort and Spa

Novotel Goa Resort and Spa

5.0 kautta 5.0
Novotel Goa Resort and Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Candolimin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 121 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
97 €
Pullman New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

Pullman New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand

5.0 kautta 5.0 Asset No 2, Aerocity Hospitality District, New Delhi, Delhi N.C.R
Pullman New Delhi Aerocity - An AccorHotels Brand on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Worldmark-ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja 4 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 270 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

Halvat meno-paluu lennot Intia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Intia

Katso kaikki kohteen Intia vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.