Halvat lennot Etelä-Koreaan alkaen 437 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Etelä-Korea suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Etelä-Korea

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Etelä-Korea olivat annetulla aikavälillä 437 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 609 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Turkish Airlines
Lufthansa
Air France
KLM
China Southern Airlines

Etelä-Korean matkat vievät miljoonakaupunkeihin ja buddhalaistemppeleihin

Etelä-Korea on Tyynenmeren rannalla sijaitseva noin 45 miljoonan asukkaan valtio. Sen naapurimaita ovat Pohjois-Korea, Japani ja Kiina. Etelä-Korean pääkaupunki on Soul, jossa asuu reilut 10 miljoonaa ihmistä. Etelä-Korean matkat ovat yleistyneet viime vuosina, ja useimmiten maahan matkustetaan ihailemaan sen miljoonakaupunkeja ja herkullista ruokakulttuuria. Etelä-Koreasta löytyy vastakohtien kirjo: huippumoderneista kaupungeista pääsee nopeasti rauhallisiin buddhalaistemppeleihin ja uskomattomille luonnonnähtävyyksille.

Halvat lennot Etelä-Koreaan

Etelä-Korea on Suomesta katsottuna kaukana, mutta Finnairin suoran yhteyden ansiosta sinne lentäminen on suhteellisen nopeaa. Helsinki-Vantaan ja Soulin välisellä reitillä liikennöidään vuoden jokaisena päivänä, ja lento kestää yhteen suuntaan keskimäärin vajaat 10 tuntia. Kun lennot varaa ajoissa, Soulissa pääsee käymään suorin lennoin edullisemmin. Kalleinta lentäminen on joulun alla.

Välilaskullisilla lennoilla kustannukset voivat olla hieman pienemmät, mutta lentoaika pitenee vähintään 17 tuntiin. Halvat matkat Etelä-Koreaan saa esimerkiksi Turkish Airlinesilta Istanbulin kautta matkustettaessa. Myös KLM lentää Souliin Suomesta Amsterdamin kautta.

Juuri sinulle sopiva lento Etelä-Koreaan löytyy tietenkin ebookersilta. Määritä paras matkustusaika matkahakumme avulla ja vertaile eri reittien hintoja. Kun olet löytänyt halvat lennot Etelä-Koreaan, voit varata matkasi helposti ja nopeasti. Varaa fiksusti ebookersilta niin olet perillä tuossa tuokiossa ilman turhia kustannuksia!

Hyvät liikenneyhteydet Soulin lentoasemalle

Soulin Incheonin kansainväliseltä lentoasemalta on matkaa kaupunkiin noin 50 kilometriä. Nopeimman pääsyn kaupunkiin tarjoaa Express Train -juna, jolla matka kestää suuntaansa noin 45 minuuttia. Junamatka maksaa vajaat 15 000 wonia eli noin 12 euroa. Lentoasemalta kulkee myös samanhintaisia busseja, joilla pääsee ydinkeskustan lisäksi eri puolille kaupunkia ja suoraan useiden suurempien hotelleiden oville. Bussit ovat puhtaita ja kaikin puolin mukavia. Kolmas vaihtoehto on ajaa Souliin lentoasemalta taksilla, mutta tämä kustantaa jo huomattavasti enemmän, noin 50 000 wonia eli 40 euroa. Taksien käyttöä kannattaa välttää ruuhkaisimpina aikoina, sillä silloin matkanteko voi olla hyvin hidasta.

Kevät on varminta aikaa vierailla Etelä-Koreassa

Vaikka Etelä-Korean sijainti on kovin merellinen, maan ilmasto kylmine ja kuivine talvineen ja kuumine ja kosteine kesineen on kaikkea muuta kuin merellinen. Paras aika matkustaa Etelä-Koreaan on keväällä tai alkukesästä, kun lämpötilat ovat jo melko mukavat, mutta tukahduttava kuumuus ja taifuunikausi eivät ole vielä alkaneet. Toki maahan voi varsinkin kaupunkilomalle matkustaa muinakin vuodenaikoina, kunhan muistaa pakata mukaan säiden edellyttämät varusteet.

Käy käytännön asiat läpi ennen Etelä-Korean matkaa

Etelä-Korea on turvallinen matkakohde, kunhan pitää itsestään ja tavaroistaan huolta. Taifuunikaudella matkustamista on hyvä välttää. Suomalaiset voivat matkustaa Etelä-Koreaan korkeintaan 90 päiväksi ilman viisumia, kunhan passi on voimassa. Englannilla pärjää varsinkin kaupungeissa, mutta maaseutua varten ja kohteliaisuusmielessä jokaisen on hyvä opetella ennen matkaa myös jokunen sana koreaa. Etelä-Korean hintataso on melko sama kuin Suomessa, joskin ulkona syöminen on siellä huomattavasti edullisempaa ja ravintolatarjonta suorastaan huikea. Myös junien ja bussien hinnat vastaavat pitkälti Suomen hintoja: julkinen liikenne on Etelä-Koreassa kattava niin kaupunkien sisällä kuin niiden välilläkin.

Etelä-Korean upea luonto

Etelä-Koreasta voi monelle tulla ensimmäisenä mieleen Soul ja muut vilkkaat suurkaupungit, mutta maan monipuolinen luonto tarjoaa niin ainutlaatuisia kokemuksia, että matkaan kannattaa suunnitella retkiä myös kaupunkien ulkopuolelle. Lähde vaellusretkelle kansallispuistoihin tai vuoristoihin, tee päiväretki rannikolle tai suuntaa rannikolta jollekin Etelä-Korean ihastuttavista saarista. Varaudu haukkomaan henkeäsi, kun edessäsi avautuu jylhiä vuori- ja rannikkomaisemia, ihastuttavaa kukkaloistoa, luokseenkutsuvia hiekkarantoja ja viehkeitä peltomaisemia.

Autonvuokraustarjoukset Etelä-Korea

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.