Halvat lennot Vietnamiin alkaen 652 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Vietnam suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Vietnam

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Vietnam olivat annetulla aikavälillä 376 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 652 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

China Southern Airlines
Turkish Airlines
Singapore Airlines
Xiamen Airlines
Vietnam Airlines
Qatar Airways
China Southern Airlines
China Southern Airlines
Turkish Airlines
Qatar Airways
Singapore Airlines
Finnair

Vietnamin-matkat viehättävät monipuolisuudellaan

Vietnam on Kaakkois-Aasiassa sijaitseva noin 90 miljoonan asukkaan valtio, jolla on paljon tarjottavaa niin ilmaston, hiekkarantojen, luonnon, suurkaupunkien kuin kulttuurinkin saralla. Vietnamin-matkat voivat olla yhtä hyvin luksusmatkoja kuin reppureissujakin, ja upeat maisemat, herkullinen ruoka ja buddhalainen kulttuuri tuovat nekin oman lisänsä eksoottiseen lomaan.

Vietnam on täynnä nähtävää ja koettavaa

Vietnam tarjoaa vaihtelevien maisemiensa ansiosta monipuolisia lomakokemuksia. Maan pääkaupungissa Hanoissa, joka on myös maan toiseksi suurin kaupunki, on paljon tekemistä ja näkemistä museoista ja temppeleistä aina sota-ajasta muistuttaviin monumentteihin. Erinomainen kaupunkilomakohde on myös Etelä-Vietnamissa sijaitseva maan suurin kaupunki Ho Chi Minh eli Saigon. Pitkän ja kapean Vietnamin alueelle mahtuu myös mitä moninaisinta luontoa. Vaeltamaan voi suunnata niin vuoristoon kuin trooppiseen metsäänkin. Eksotiikkaa löytyy riisipelloilta ja pienemmistä kaupungeista ja kylistä. Auringonpalvojat suuntaavat tietenkin Vietnamin kuvankauniille hiekkarannoille, ja Etelä-Vietnamin rantalomiin on helppo yhdistää myös vaikkapa muutaman päivän vierailu Ho Chi Minhiin.

Halvat lennot Vietnamiin

Ehkäpä yleisin lentoreitti Suomen ja Vietnamin välillä on Helsinki-Vantaalta Ho Chi Minhiin. Tällä reitillä menopaluulennot kahdella välilaskulla ovat edullisimmillaan helmi–maaliskuussa. Matkaa kertyy yhteen suuntaan kuitenkin vähintään 20 tuntia. Yhdellä välilaskulla menopaluulennon hinta nousee hieman, mutta matka-aika lyhenee noin 15 tuntiin. Yhden välilaskun lennoilla vaihto voi tapahtua esimerkiksi Moskovassa, Pariisissa, Qatarin pääkaupungissa Dohassa tai Bangkokissa, ja reitillä liikennöivät muun muassa Finnair, Vietnam Airlines, Qatar Airways ja Aeroflot. Vieläkin edullisemmin Suomesta lentää kuitenkin Vietnamin pääkaupunkiin Hanoihin. Toukokuu on edullisinta aikaa, jolloin lentomatka Hanoihin ja takaisin maksaa suurin piirtein saman verran niin yhdellä kuin kahdellakin välilaskulla. Matka-ajat ovat samankaltaiset kuin Ho Chi Minhiin lennettäessä.

Edullisimmillaan Vietnamin lennot ovat länsimaisten loma-aikojen ulkopuolella ja kalleimmillaan joulu- ja kesälomasesonkien aikaan. Myös varaamisen ajankohta vaikuttaa: mitä aiemmin varaat, sitä edullisempi lento Vietnamiin on. Halvat lennot Vietnamiin löydät kätevästi ebookersin matkahaun avulla. Vertaa lentoja eri ajankohtina ja varaa oma matkasi monipuoliseen Vietnamiin!

Vietnamin vaihteleva ilmasto on hyvä ottaa huomioon lomaa varattaessa

Vietnam on maantieteellisesti pitkä maa, jonka eteläosien kuuma ilmasto poikkeaa merkittävästi pohjoisen lauhemmasta ilmastosta. Etelän trooppisessa ilmastossa nautitaan ympäri vuoden 25–35 asteen lämpötiloista, kun taas pohjoisessa lämpötila voi talvella laskea jopa kymmeneen asteeseen. Kesällä, eli toukokuusta lokakuuhun, pohjoisessakin on kuitenkin lämmintä, jollei suorastaan kuumaa. Rannikon monsuunikausi kestää elokuusta marraskuuhun, jolloin alueella voi esiintyä myös taifuuneja. Paras aika vierailla Vietnamissa on kevät, jolloin lämpötilat pysyttelevät mukavalla tasolla, ja vettä sataa hyvin vähän.

Edullisen hintatason Vietnam

Kauniiden maisemien, kiinnostavan kulttuurin ja monipuolisen luonnon lisäksi Vietnamin matkailuvaltteihin lukeutuu sen edullinen hintataso. Kaikki vaatteista majoitukseen on huomattavasti Suomen hintatasoa edullisempaa, ja esimerkiksi ravintolassa syöminen maksaa vain muutaman euron. Vietnamin valuutta on nimeltään dong. Sitä voi varata pankista jo ennen matkaa, mutta vaihtaminen on usein edullisempaa paikan päällä. Turistien suosimissa kohteissa käytetään dongin ohella laajalti myös Yhdysvaltain dollaria, ja hinnat ilmoitetaan esimerkiksi hotelleissa ja markkinoilla usein suoraan dollareina.

Suomalaiset matkailijat voivat suunnata Vietnamiin ilman viisumia korkeintaan kahden viikon matkalle, kunhan heillä on näyttää maahan saapumisen yhteydessä myös paluulippu. Tätä pidempiä lomia varten voi hakea viisumia Vietnamin suurlähetystöstä Helsingistä. Vietnamin virallinen kieli on vietnam, jota kannattaa ennen matkaa opetella vähintäänkin kohteliaisuussyistä, mutta myös siksi, että kaikkialla Vietnamissa ei välttämättä vielä pärjää englannilla kovinkaan hyvin.

Autonvuokraustarjoukset Vietnam

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.