Halvat lennot Thaimaahan alkaen 347 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Thaimaa suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Thaimaa

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Thaimaa olivat annetulla aikavälillä 347 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 616 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
China Southern Airlines
China Southern Airlines
Etihad Airways
Turkish Airlines
Cathay Pacific
KLM
Turkish Airlines
Qatar Airways
Cathay Pacific
Qatar Airways
Finnair

Upeimmat ja antoisimmat Thaimaan-matkat muistetaan vuosia ja taas vuosia.

Talvikohde ylitse muiden mutta mielenkiintoinen muinakin vuodenaikoina. Parhaat rannat, valkoisin hiekka, turkoosein meri, eniten nähtävää ja rentoutumista sekä maittavin ruoka. Mikä se on? Se on tietenkin suuri suosikki Thaimaa, joka ennen oli hankalien lentojen päässä lymyilevä reppureissaajien kohde. Nyt se on kaikkien unelma vauvasta vaariin eikä vähiten erinomaisten lentoyhteyksien ansiosta. Parhaat Thaimaan-matkat varataan nyt.

Halvat lennot Thaimaahan

Suomesta on helppoa ja mukavaa lentää Thaimaahan kotimaisin siivin, sillä Finnairin Thaimaan-lennot on kätevyydessään räätälöity juuri suomalaisia matkailijoita ajatellen, vaikka sopivat ne toki muualta jatkoyhteyksien kautta saapuvillekin. Lennot lähtevät alkuillasta, jolloin edessä on ilta-ateria ja mukavat yöunet lennolla. Aamulla heräät uuteen päivään perillä Bangkokissa. Finnair lentää Bangkokiin päivittäin kahdesti. Lentoaika on vain hiukan yli yhdeksän tuntia. Yhteydet kotimaanlennoilta on myös mietitty niin, ettei kokonaismatka-aika Oulusta, Turusta, Tampereelta, Vaasasta, Kuopiosta ja Maarianhaminasta veny mahdottomaksi. Finnairilla on myös talvikauden sesonkilennot suoraan Krabille, jonne lentoaikaa tulee Helsingistä noin 10 tuntia. Näillekin lennoille voit saapua näppärästi kotimaanlennolla muualta Suomesta. Suorat lennot Krabille lennetään tiistaisin ja keskiviikkoisin. Samanlaiset, mukavat sesonkilennot kotimaanyhteyksineen Finnairilla on talvikaudella myös Phuketiin, jonne lennetään perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin. Muita edullisia lentoja Thaimaahan on Aeroflotilla Moskovan kautta, Thai Airwaysilla tai SASilla Kööpenhaminan kautta ja KLM:lla Amsterdamin kautta. Matka-aika venyy kuitenkin lyhimmilläänkin noin 13–14 tuntiin, joten eroa Finnairin suoriin Thaimaan-lentoihin tulee 4–5 tuntia.

Lennot Thaimaahan ovat edullisimmillaan marraskuussa, jolloin miellyttävän viileä talvisesonki on aluillaan ja sadekauden sateita voi vielä tulla. Lentojen hinnat nousevat jonkin verran talvikaudelle, mutta joka talvi on saatavilla myös hyviä tarjouksia. Kalleimmillaan lennot Thaimaahan ovat heinäkuussa, mutta ei hätää, silloin kannattaakin pysytellä kotimaan kesäauringon alla. Bangkok on Finnairin Aasian-kohteista suosituin, joten varsinaisia huippuhalpoja tarjouksia sinne ei jatkuvan kysynnän vuoksi useinkaan ole. Halvimmat tarjoukset myydään usein esimerkiksi Frankfurtista tai Lontoosta, jolloin niihin pitää ostaa erillinen lento Suomesta. Onneksi yhteyksiä on tarjolla paljon ja edullisesti.

Thaimaan-matkaan kannattaa varata vähintään viikko, mieluiten kaksi tai kolme, ellet sitten vaihda vapaalle saman tien pidemmäksikin aikaa ja jää nauttimaan olostasi kuukausiksi joko lokoisasti riippumaton ja hiekkarannan väliä kuluttaen tai Thaimaata ristiin rastiin kiertäen. Kiertämistä muuten nopeuttaa, jos varaat Thaimaan sisäiset lennot Bangkokista esimerkiksi Tratiin, Koh Samuille, Chiang Maihin, Hua Hiniin tai Pattayaan – kohteita riittää ja lennot ovat lyhyitä ja edullisia.

Noin 25 kilometrin päässä Bangkokista kaakkoon sijaitseva Bangkokin Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) on uusi ja moderni, ja vanha Don Muangin lentoasema (DMK) ehdittiin sen avaamisen jälkeen sulkea mutta avattiin pian uudelleen kotimaanliikenteen käyttöön. Thai Airwaysin kotimaanlennot käyttävät siis nimenomaan 25 kilometrin päässä Bangkokista pohjoiseen sijaitsevaa Don Muangin lentoasemaa, mikä on hyvä ottaa huomioon itsenäisesti matkareittejä laatiessa. Kaikkiaan Don Muangilta liikennöi 15 lentoyhtiötä, ja joukossa on nykyisin taas myös ulkomaanlentoja. Matka lentokentältä toiselle on noin 40 kilometriä, ja taksi ajaa välin melko hitaasti. Edullisella kaupunkibussilla matkaan uppoaa 45–90 minuuttia.

Thaimaa on edullinen kohde ympäri vuoden, mutta esimerkiksi majoitus- ja ravintolahinnoissa on melko paljon vaihtelua vuodenajan ja matkailusesongin mukaan. Etenkin joulunaika on Thaimaassa hintavaa, ja hotellit nostavat silloin hintojaan lomakauteen vedoten. Suosituimmissa hotelleissa on tupa täynnä, joten viime hetken varaaja voi jäädä nuolemaan näppejään. Talvisesongin aikana ennakkovaraaminen on tärkeää, muina vuodenaikoina majoituksen löytää vaivattomasti. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten kannattaa saman tien varata halvat lennot Thaimaahan.

Autonvuokraustarjoukset Thaimaa

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.