Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Halvat lennot Thaimaahan alkaen 249 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Thaimaa suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Thaimaa

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Thaimaa olivat annetulla aikavälillä 249 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 449 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aeroflot-Russian Airlines
Turkish Airlines
Etihad Airways
KLM
Lufthansa
KLM
Turkish Airlines
Aeroflot-Russian Airlines
Air France
KLM
KLM
Finnair

Suunnittele ja varaa lennot ikisuosittuun Thaimaahan


Thaimaa on lomakohde, joka on suomalaisten kestosuosikki. Lentoja Thaimaahan löytyy runsaasti. Kauttamme voit varata niin lennot Suomesta Thaimaahan kuin Thaimaan sisäisetkin lennot. Matkaa suunnitellessa  kannattaa ottaa huomioon matkabudjetti ja aika jonka reissussa pystyy viettämään. Varsinkin Thaimaan sisäisiä lentoja saa edullisesti, joten jos aikaa ja rahaa löytyy, kannattaa katsoa useampikin Thaimaan kohde samalla reissulla. Useat Aasiaan suuntautuvat lennot tekevät myös välilaskun Bangkokissa, josta matkaa voi jatkaa eri puolille Aasiaa.

Suorat lennot Thaimaahan kestävät noin 10 tuntia.  Suorat lennot ovat luonnollisesti nopein tie päästä perille tähän kauniiseen lomaparatiisiin, mutta eivät aina edullisin.  Jos kärsivällisyyttä riittää voi välilaskulla saada matkanhinnassa säästettyä joitakin satoja euroja. Etsi ja vertaa vaihtoehtoiset lennot Thaimaahan ja löydä sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Suosituimmat lennot Thaimaahan ovat Bangkokiin, Phuketiin, Chiang Maihin, Koh Samuille , Tratiin ja Krabille. Jos olet jo käynyt yhdessä näistä suosituista kohteista, varaa seuraavat  lennot  Thaimaan matkalle johonkin muuhun määränpäähän, niin saat monipuolisemman kuvan tästä aurinkoisesta ja mielenkiintoisesta maasta.

Thaimaassa suomalaisia matkailijoita houkuttelee kaunis luonto ja upeat maisemat, hyvä ruoka, lämmin ja aurinkoinen ilmasto, hyvät ostosmahdollisuudet ja edullinen hintataso sekä ystävällinen kulttuuri.  Nämä löydät kaikista Thaimaan kohteista. Varaa lennot Thaimaahan, niin luvassa on taatusti unohtumaton elämys!

Autonvuokraustarjoukset Thaimaa

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.