Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hanki halvat lennot kohteen Thaimaa suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Thaimaa

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Thaimaa olivat annetulla aikavälillä 307 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 86 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
DMK Krabi 11.2. - 18.2. 86 €
BKK Phuket 8.3. - 29.3. 100 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
DMK Krabi 30.1. - 14.2. 100 €
DMK Phuket 29.1. - 14.2. 101 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Suunnittele ja varaa lennot ikisuosittuun Thaimaahan


Thaimaa on lomakohde, joka on suomalaisten kestosuosikki. Lentoja Thaimaahan löytyy runsaasti. Kauttamme voit varata niin lennot Suomesta Thaimaahan kuin Thaimaan sisäisetkin lennot. Matkaa suunnitellessa  kannattaa ottaa huomioon matkabudjetti ja aika jonka reissussa pystyy viettämään. Varsinkin Thaimaan sisäisiä lentoja saa edullisesti, joten jos aikaa ja rahaa löytyy, kannattaa katsoa useampikin Thaimaan kohde samalla reissulla. Useat Aasiaan suuntautuvat lennot tekevät myös välilaskun Bangkokissa, josta matkaa voi jatkaa eri puolille Aasiaa.

Suorat lennot Thaimaahan kestävät noin 10 tuntia.  Suorat lennot ovat luonnollisesti nopein tie päästä perille tähän kauniiseen lomaparatiisiin, mutta eivät aina edullisin.  Jos kärsivällisyyttä riittää voi välilaskulla saada matkanhinnassa säästettyä joitakin satoja euroja. Etsi ja vertaa vaihtoehtoiset lennot Thaimaahan ja löydä sinulle parhaiten sopiva vaihtoehto.

Suosituimmat lennot Thaimaahan ovat Bangkokiin, Phuketiin, Chiang Maihin, Koh Samuille , Tratiin ja Krabille. Jos olet jo käynyt yhdessä näistä suosituista kohteista, varaa seuraavat  lennot  Thaimaan matkalle johonkin muuhun määränpäähän, niin saat monipuolisemman kuvan tästä aurinkoisesta ja mielenkiintoisesta maasta.

Thaimaassa suomalaisia matkailijoita houkuttelee kaunis luonto ja upeat maisemat, hyvä ruoka, lämmin ja aurinkoinen ilmasto, hyvät ostosmahdollisuudet ja edullinen hintataso sekä ystävällinen kulttuuri.  Nämä löydät kaikista Thaimaan kohteista. Varaa lennot Thaimaahan, niin luvassa on taatusti unohtumaton elämys!

Kartta

Autonvuokraustarjoukset Thaimaa

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.