Lennot Malesia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Malesia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Malesia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Malesia olivat annetulla aikavälillä 385 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 665 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

China Southern Airlines
Etihad Airways
Turkish Airlines
Cathay Pacific
KLM
Finnair
China Southern Airlines
Turkish Airlines
Finnair
Qatar Airways
Etihad Airways
Cathay Pacific

Monipuolisen Malesian matkat tarjoavat jokaiselle jotakin

Malesia sijaitsee Kaakkois-Aasiassa Thaimaan eteläpuolella, minkä lisäksi maalla on alueita myös Borneon saaren pohjoisosissa. Malesia on monipuolinen lomakohde, joka hurmaa niin hiekkarannoillaan ja kattavilla ostosmahdollisuuksillaan kuin kiehtovalla historiallaankin. Malesian-matkat vievät myös sukeltamaan ja muiden loma-aktiviteettien pariin, Borneon saaren vehreitä sademetsiä tietenkään unohtamatta.

Varaa halvat lennot Malesiaan ebookersilta

Suomesta ei lennetä tällä hetkellä Malesiaan suorilla lennoilla, mutta yhdellä tai kahdella välilaskulla matka taittuu useampaankin malesialaiskohteeseen. Yhdensuuntainen lento Malesian pääkaupunkiin Kuala Lumpuriin kestää Helsingistä vähintään 18 tuntia, ja helpoimman, Lontoon Heathrow’n kautta kulkevan yhteyden tarjoavat British Airways ja Finnair. Tämän reitin lennot ovat edullisimmillaan touko–kesäkuussa. Muutamaa kymppiä edullisemmat lennot tarjoaa halpalentoyhtiö Air Berlin, mutta tällöin välilaskuja on kaksi, ja matka-aikakin venyy yli 20 tuntiin. Kalleimmillaan lennot ovat joulusesongin aikaan, kun varsinkin länsimaalaiset suuntaavat viettämään lomiaan Malesian lämpöön.

Halvat lennot Malesiaan ovat varattavissa ebookersilta, jonka kätevässä matkahaussa voit verrata lentojen hintoja eri ajankohtina. Varaa omat edulliset lentosi Malesiaan ja nauti täydellisestä lomasta paratiisirannoilla, suurkaupunkien sykkeessä ja sademetsien keskellä!

Käytännön asiat haltuun jo ennen matkaa

Suomalaisilta matkailijoilta ei vaadita Malesiaan saavuttaessa viisumia, kun matka kestää korkeintaan 90 päivää. Passia kannattaa kuitenkin vilkaista jo matkan varaamisen yhteydessä, sillä sen tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta matkan alkamisesta. Myös paikallista kieltä on kohteliaisuussyistä hyvä opetella muutaman sanan verran, vaikka varsinkin Malesian turistikohteissa puhutaankin hyvää englantia. Paikalliset ihmiset ovat ystävällisiä ja kohteliaita, ja samaa odotetaan turisteilta. Uskonnollisilla paikoilla, kuten moskeijoissa, vierailtaessa täytyy muistaa myös pukeutumissäännöt.

Malesia on edullinen ja turvallinen matkakohde, jossa arvotavaroiden suhteen pärjää samalla maalaisjärjellä kuin muuallakin. Ostosmahdollisuudet ovat varsinkin pääkaupungissa Kuala Lumpurissa erinomaiset, ja hintataso on suomalaisnäkökulmasta katsottuna erittäin edullinen. Myös ruoka on maassa edullista, ja esimerkiksi herkullisella katuruoalla saa vatsansa täyteen jo muutamalla eurolla.

Malesiassa on aina lämmintä

Malesiassa vallitsee trooppinen ilmasto, ja lämpöä riittää ympäri vuoden. Lämpötila ei Malesiassa laske juuri koskaan alle 20 asteen, ja keskilämpötila pysyttelee kaikkina kuukausina vähintään 25 asteen tienoilla. Itärannikon sadekausi sijoittuu marras–helmikuulle, jolloin monet rantakohteet ovat suljettuina. Tänä aikana kannattaakin suunnata mieluummin Malesian länsirannikolle, jossa on talvikuukausina aurinkoista ja kuumaa. Länsirannikolla monsuunisateita esiintyy toukokuusta lokakuuhun.

Malesian suosituimmat lomakohteet

Kuala Lumpurista on helppo jatkaa matkaa maan muihin kohteisiin esimerkiksi Malaysia Airlinesin lennoilla. Myös busseilla ja junilla kulkeminen on edullista ja verkosto kattava. Eniten Malesiasta saa irti, kun vuokraa auton. Ajaminen on Malesiassa yleisesti helppoa, mutta suurimmissa kaupungeissa liikenne voi yltyä välillä hyvinkin kaoottiseksi. Myös taksit ovat hyviä ja melko edullisia kulkupelejä, mutta niiden hinnoista on hyvä neuvotella etukäteen, sillä takseissa ei useinkaan käytetä mittareita.

Yksi Malesian suosituimpia lomakohteita on pääkaupunki Kuala Lumpur, jossa on paljon nähtävää moskeijoista kulttuurinähtävyyksiin. Myös Malesian maailman parhaiksikin kutsutut hiekkarannat ovat suosittuja kohteita, kuten on lähellä Thaimaan rajaa sijaitseva upeita rantoja pullollaan oleva Langkawin saarikin. Borneon saaren vehreissä sademetsissä pääsee tutustumaan orankeihin ja vesiputouksiin. Noin neljän tunnin ajomatkan päässä Kuala Lumpurista sijaitseva Cameron Highlands on niin ikään suosittu lomakohde, jossa matkailijat pääsevät vierailemaan niin viidakossa kuin teeplantaasillakin. Historian havinaa taas pääsee kokemaan Kuala Lumpurista muutaman tunnin ajomatkan päässä olevassa Melakassa, josta löytyy myös paikallinen kiinalaiskaupunginosa eli Chinatown.

Autonvuokraustarjoukset Malesia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.