Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Suosituimmat hotellit Thaimaa

lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination) 108 €
lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

State Tower 1055/111 Silom Road, Bangrak, Bangkok
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Sri Mariammanin temppeli ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus ja Siam Paragon -ostoskeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Surasakin BTS-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Saphan Taksinin BTS-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Rembrandt Hotel Suites and Towers 68 €
  Rembrandt Hotel Suites and Towers

  Rembrandt Hotel Suites and Towers

  19 Sukhumvit Soi 18, Klong Toei, Bangkok, Bangkok
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Soi Cowboy -katu ja Terminal 21 -ostoskeskus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Emporiumin ostoskeskus ja EmQuartierin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Asoken BTS-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sukhumvitin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Shangri-la Bangkok 152 €
   Shangri-la Bangkok

   Shangri-la Bangkok

   89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangrak, Bangkok, Bangkok
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bangkokin jokiranta ja Iconsiamin ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. King Power MahaNakhon -pilvenpiirtäjä ja Patpongin iltatori ovat myös 3 kilometrin päässä. Saphan Taksinin BTS-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Surasakin BTS-asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Amara Bangkok 90 €
    Amara Bangkok

    Amara Bangkok

    180/1 Surawong Road, Sipraya, Bangrak, Bangkok, Bangkok
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Patpongin iltatori, Wat Hua Lamphong ja King Power MahaNakhon -pilvenpiirtäjä sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Thaniya Plaza (ostoskeskus) ja Lumpini-puisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Chong Nonsin BTS-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sam Yanin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grande Centre Point Hotel Ratchadamri 110 €
     Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

     Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

     153/2 Mahatlek Luang 1, Ratchadamri Rd, Lumpini, Pathumwan, Bangkok, Bangkok
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Erawanin pyhäkkö ja CentralWorldin ostoskeskus ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Lumpini-puisto ja Pratunamin tori ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ratchadamrin BTS-asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Chit Lomin BTS-asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Bandara Suites Silom Bangkok 49 €
      Bandara Suites Silom Bangkok

      Bandara Suites Silom Bangkok

      75/1 Saladaeng Road Silom, Bangkok, Bangkok
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Silom Complex Shopping Mall (ostoskeskus) ja BNH Hospital sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lumpini-puisto ja Chulalongkornin sairaala ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Si Lomin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Silomin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport 151 €
       Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

       Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

       999 Suvarnabhumi Airport Hotel, Moo 1 Nongprue, Bang Phli, Samut Prakan
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Marketland, The Paseo Mall (ostoskeskus) ja Wat Kingkaew ovat 15 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Siam Park City ja Huachiew Chalermprakiet -yliopisto ovat myös 20 kilometrin päässä. Suvarnabhumin lentokenttä sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        iSanook Bangkok 35 €
        iSanook Bangkok

        iSanook Bangkok

        118, Soi Songphra, Siphraya Road, Kwang Maha Pruttaram, Khet Bangrak, Bangkok, Bangkok
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         River City Shopping Complex (ostoskeskus), Si Phrayan satama ja Patpongin iltatori sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Lumpini-puisto ja MBK Center -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Sam Yanin metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hua Lamphongin rautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

         Amari Don Muang Airport Bangkok 61 €
         Amari Don Muang Airport Bangkok

         Amari Don Muang Airport Bangkok

         333 Chert Wudthakas Road, Bangkok, Bangkok
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Don Mueang New Market -markkinat on 0,7 kilometrin ja IT Square on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Rangsit University ja Chaeng Watthanan hallintokompleksi ovat myös 10 kilometrin päässä. Don Mueang Station -rautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bangkok Don Muangin juna-asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

          Anantara Riverside Bangkok Resort 144 €
          Anantara Riverside Bangkok Resort

          Anantara Riverside Bangkok Resort

          257/1-3 Charoennakorn Road, Bangkok, Bangkok
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Bangkokin jokiranta, Tha Phra Mall (ostoskeskus) ja Sena Festin ostoskeskus sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan lomakeskuksesta. Asiatique The Riverfrontin ostoskeskus ja Bangrakin markkinat ovat myös 5 kilometrin päässä. Rama III Bridgen linja-autopysäkki sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

           Mandarava Resort and Spa Karon Beach 77 €
           Mandarava Resort and Spa Karon Beach

           Mandarava Resort and Spa Karon Beach

           14/2 Patak Road Soi 24, Karon Beach, Karon, Phuket
             
            5.0 kautta 5.0 Tähteä

            Karonin tori ja Karonin ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Katan ranta ja Kata Porpeang -markkinat ovat myös 5 kilometrin päässä.

            Mandarin Hotel Managed by Centre Point 58 €
            Mandarin Hotel Managed by Centre Point

            Mandarin Hotel Managed by Centre Point

            662 Rama IV Road, Bangkok, Bangkok
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Lumpini-puisto, MBK Center -ostoskeskus ja Siam Center -ostoskeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Pratunamin tori ja Smaragdibuddhan temppeli ovat myös 5 kilometrin päässä. Sam Yanin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Silomin metroasema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

             Etsi hotellit kohteessa Thaimaa

             Kohteessa Thaimaa löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Thaimaa hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Thaimaa hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Thaimaa etukäteen. Lennot kohteeseen Thaimaa löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Thaimaa

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Thaimaa riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Thaimaa, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Thaimaa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Thaimaa

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.