Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Thaimaa

lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination) 127 €
lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

State Tower 1055/111 Silom Road, Bangrak, Bangkok
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination) on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangkokin jokiranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 136 huonetta 67 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

  Mandarin Hotel Managed by Centre Point 69 €
  Mandarin Hotel Managed by Centre Point

  Mandarin Hotel Managed by Centre Point

  662 Rama IV Road, Bangkok, Bangkok
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Mandarin Hotel Managed by Centre Point on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patpongin yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset ostoskeskuskuljetukset. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 374 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

   Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport 165 €
   Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

   Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

   999 Suvarnabhumi Airport Hotel, Moo 1 Nongprue, Bang Phli, Samut Prakan
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja The Paseo Mall (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 612 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

    Shangri-la Bangkok 141 €
    Shangri-la Bangkok

    Shangri-la Bangkok

    89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangrak, Bangkok, Bangkok
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Shangri-la Bangkok on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangkokin jokiranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 802 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

     iSanook Bangkok 45 €
     iSanook Bangkok

     iSanook Bangkok

     118, Soi Songphra, Siphraya Road, Kwang Maha Pruttaram, Khet Bangrak, Bangkok, Bangkok
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      iSanook Bangkok on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bangkokin jokiranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 150 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.

      Chatrium Hotel Riverside Bangkok 109 €
      Chatrium Hotel Riverside Bangkok

      Chatrium Hotel Riverside Bangkok

      28 Charoenkrung Soi 70, Bangkholame, Bangkok, Bangkok
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Chatrium Hotel Riverside Bangkok on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangkokin jokiranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 320 huonetta 36 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

       Grande Centre Point Hotel Terminal 21 114 €
       Grande Centre Point Hotel Terminal 21

       Grande Centre Point Hotel Terminal 21

       2, Sukhumvit Soi 19 (Wattana), Sukhumvit Rd., Klongtoey Nua, Bangkok, Bangkok
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Grande Centre Point Hotel Terminal 21 on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Terminal 21 -ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 498 huonetta 28 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

        Amara Bangkok 106 €
        Amara Bangkok

        Amara Bangkok

        180/1 Surawong Road, Sipraya, Bangrak, Bangkok, Bangkok
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Amara Bangkok on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patpongin yömarkkinat. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 baaria. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 250 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

         Grande Centre Point Sukhumvit 55 108 €
         Grande Centre Point Sukhumvit 55

         Grande Centre Point Sukhumvit 55

         300 Sukhumvit Soi 55 (Thonglor), Klongton Nua, Wattana, Bangkok
           
          5.0 kautta 5.0 Tähteä

          Grande Centre Point Sukhumvit 55 on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Bangkokin sairaala. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 442 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

          Amari Don Muang Airport Bangkok 70 €
          Amari Don Muang Airport Bangkok

          Amari Don Muang Airport Bangkok

          333 Chert Wudthakas Road, Bangkok, Bangkok
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Amari Don Muang Airport Bangkok on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Don Mueang New Market -markkinat on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 429 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

           Wyndham Sea Pearl Resort Phuket 78 €
           Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

           Wyndham Sea Pearl Resort Phuket

           12 Prabaramee Road, Patong Beach, Patong, Phuket
             
            4.5 kautta 5.0 Tähteä

            Wyndham Sea Pearl Resort Phuket on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Patongin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4,5 tähden lomakeskuksessa on 213 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            Grande Centre Point Hotel Ratchadamri 120 €
            Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

            Grande Centre Point Hotel Ratchadamri

            153/2 Mahatlek Luang 1, Ratchadamri Rd, Lumpini, Pathumwan, Bangkok, Bangkok
              
             5.0 kautta 5.0 Tähteä

             Grande Centre Point Hotel Ratchadamri on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Erawanin pyhäkkö. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 497 huonetta 50 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Thaimaa

             Kohteessa Thaimaa löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Thaimaa hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Thaimaa

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Thaimaa etukäteen. Lennot kohteeseen Thaimaa löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Thaimaa

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Thaimaa riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Thaimaa, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Thaimaa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Thaimaa

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.