Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 320,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Thaimaa

Mandarin Hotel Managed by Centre Point 61 €
Mandarin Hotel Managed by Centre Point

Mandarin Hotel Managed by Centre Point

662 Rama IV Road, Bangkok, Bangkok
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Mandarin Hotel Managed by Centre Point on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patpongin iltatori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1965 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 374 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

  lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination) 123 €
  lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

  lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination)

  State Tower 1055/111 Silom Road, Bangrak, Bangkok
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lebua at State Tower (The World's First Vertical Destination) on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangkokin jokiranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-palvelun ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä 5 tähden hotellissa on 136 huonetta 67 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

   Shangri-la Bangkok 138 €
   Shangri-la Bangkok

   Shangri-la Bangkok

   89 Soi Wat Suan Plu, New Road, Bangrak, Bangkok, Bangkok
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Shangri-la Bangkok on saanut hyvää palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangkokin jokiranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-palvelun ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 802 huonetta 25 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

    Bandara Suites Silom Bangkok 50 €
    Bandara Suites Silom Bangkok

    Bandara Suites Silom Bangkok

    75/1 Saladaeng Road Silom, Bangkok, Bangkok
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bandara Suites Silom Bangkok on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta BNH Hospital. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä rautatieasemalle ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

     Rembrandt Hotel Suites and Towers 59 €
     Rembrandt Hotel Suites and Towers

     Rembrandt Hotel Suites and Towers

     19 Sukhumvit Soi 18, Klong Toei, Bangkok, Bangkok
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Rembrandt Hotel Suites and Towers on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Terminal 21 -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-palvelun ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 407 huonetta 26 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport 154 €
      Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

      Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport

      999 Suvarnabhumi Airport Hotel, Moo 1 Nongprue, Bang Phli, Samut Prakan
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja The Paseo Mall (ostoskeskus) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 612 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.

       Grande Centre Point Hotel Terminal 21 136 €
       Grande Centre Point Hotel Terminal 21

       Grande Centre Point Hotel Terminal 21

       2, Sukhumvit Soi 19 (Wattana), Sukhumvit Rd., Klongtoey Nua, Bangkok, Bangkok
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Grande Centre Point Hotel Terminal 21 on saanut hyvää palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Terminal 21 -ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 498 huonetta 28 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.

        Amara Bangkok 98 €
        Amara Bangkok

        Amara Bangkok

        180/1 Surawong Road, Sipraya, Bangrak, Bangkok, Bangkok
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Amara Bangkok on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Patpongin iltatori. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 baaria ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 250 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

         Amari Don Muang Airport Bangkok 68 €
         Amari Don Muang Airport Bangkok

         Amari Don Muang Airport Bangkok

         333 Chert Wudthakas Road, Bangkok, Bangkok
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Amari Don Muang Airport Bangkok on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Don Mueang New Market -markkinat on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1983 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 429 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Avani Atrium Bangkok Hotel 58 €
          Avani Atrium Bangkok Hotel

          Avani Atrium Bangkok Hotel

          1880 New Petchburi Road, Bangkok, Bangkok
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Avani Atrium Bangkok Hotel on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Show DC -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 568 huonetta 23 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

           Eastin Grand Hotel Sathorn 111 €
           Eastin Grand Hotel Sathorn

           Eastin Grand Hotel Sathorn

           33/1 South Sathorn Road Yannawa, Sathorn, Bangkok, Bangkok
             
            4.5 kautta 5.0 Tähteä

            Eastin Grand Hotel Sathorn on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangkokin jokiranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-palvelu ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 390 huonetta 33 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

            Chatrium Hotel Riverside Bangkok 85 €
            Chatrium Hotel Riverside Bangkok

            Chatrium Hotel Riverside Bangkok

            28 Charoenkrung Soi 70, Bangkholame, Bangkok, Bangkok
              
             4.5 kautta 5.0 Tähteä

             Chatrium Hotel Riverside Bangkok on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bangkokin jokiranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 320 huonetta 36 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

             Etsi hotellit kohteessa Thaimaa

             Kohteessa Thaimaa löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Thaimaa hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Thaimaa hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Thaimaa etukäteen. Lennot kohteeseen Thaimaa löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Thaimaa

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Thaimaa riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Thaimaa, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Thaimaa

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Thaimaa

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.