Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Asuntolaivat Thaimaa

Hae hinnat
Spaboat

Spaboat

2.5 kautta 5.0 43/28 Moo 5 Rawai, Mueang, Rawai
Spaboat sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Chalongin lahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 2,5 tähden asuntolaivassa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
1,187 €
S / Y P&b: 2017 Lagoon 42 Omistajan Versiossa

S / Y P&b: 2017 Lagoon 42 Omistajan Versiossa

Moo 6, T. Paklok, Unit 112, 113/1, Pa Klok, Phuket (province)
Tämä asuntolaiva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ao Po Grand Marinan huvivenesatama. Majoitustila tarjoaa 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Keltava Talo Suriya - Kaksa Maalla

Keltava Talo Suriya - Kaksa Maalla

434/9 Moo 1 Rd 3272, Thong Pha Phum, Kanchanaburin provinssi
Tämä asuntolaiva tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi aamiaisen (lisämaksusta). Majoitustila tarjoaa 4 kylpyhuonetta ja parvekkeen.

Kohteen Thaimaa Asuntolaivat – vietä ikimuistoinen loma

Kohteen Thaimaa Asuntolaivat tarjoavat mahdollisuuden ainutkertaiseen lomakokemukseen. Asuntolaiva on varmasti erilainen tapa majoittua lomalla, ja tämän kokemuksen jälkeen perinteiset hotellit saattavat tuntua tylsältä vaihtoehdolta. Voit nukahtaa aaltojen lempeään rytmiin ja herätä aamulla suloiseen laineiden liplatukseen. Kokemus on samalla kertaa sekä rauhoittava että täynnä seikkailun tuntua.

Asuntolaivassa yövytään yleensä hieman ahtaammin kuin perinteisissä hotelleissa, mutta tarjolla on monia lisäetuja. Näistä parhain lienee se, että maisemaa on helppo vaihtaa purjeet levittämällä tai moottori käynnistämällä. Jos näkymät alkavat kyllästyttää, asia on helppo korjata. Monet asuntolaivat kulkevat reiteillä, joissa on mahdollista päästä näkemään seudun eläimiä ja luontoa tai vaihtoehtoisesti kokea hienoja kulttuurielämyksiä historiallisessa ympäristössä.

Kohteen Thaimaa Asuntolaivat – tyyliä ja luksusta

Kohteen Thaimaa Asuntolaivat tuovat lomaasi ylellisyyttä. Monet asuntolaivoista huokuvat menneiden aikojen tunnelmaa, ja niillä on takanaan pitkä historia. Pääset kokemaan historiallista loistoa istuessasi viktoriaaniseen tyyliin sisustetussa salongissa, johon kattokruunut luovat hämyisää valoa. Voit valita myös modernin huvijahdin, jonka kirkkaanvalkoisella kannella on mukava paistatella päivää merituulen puhaltaessa leppoisasti. Toiveidesi mukaisen majoituksen etsiminen käy helposti – anna matkustuspäiväsi ja näet, mitä vaihtoehtoja kohteessa Thaimaa on saatavilla haluamanasi ajankohtana.

Kohteen Thaimaa Asuntolaivat – koe unohtumaton elämys

Jos haluat nähdä kohteesta Thaimaa aivan uudenlaisen puolen, kohteen Thaimaa Asuntolaivat ovat tähän juuri täydellinen ratkaisu. Asuntolaivat on yleensä ankkuroitu hieman syrjään kaupungin kaikkein vilkkaimmasta vilinästä, ja ne auttavatkin sinua näkemään matkakohteesi vähän erilaisesta näkökulmasta. Kun majoitut asuntolaivaan, pääset viettämään aikaa myös muun kuin nähtävyyksien katselun parissa. Voit uida tai kalastaa tai vain nauttia maisemien katselusta.

Löydä ebookersilta kohteen Thaimaa parhaat Asuntolaivat

Kohteen Thaimaa Asuntolaivat tarjoavat paljon valinnan varaa, ja eteesi saattaakin tulla valinnan vaikeus. Majoituksen etsiminen käy helposti. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää apuna myös kätevää karttatoimintoamme, jonka avulla löydät helposti kaikki kohteen asuntolaivat.

Suosituimmat hotellit Thaimaa

Näytä kaikki 30 514 majoitusliikettä kohteessa Thaimaa
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.