Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Hotellitarjoukset kohteessa Aasia

Suosituimmat hotellit Aasia

72 €
The Kowloon Hotel

The Kowloon Hotel

4.0 kautta 5.0 19-21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
The Kowloon Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hongkongin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 3 ravintolaa, baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 736 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
142 €
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

5.0 kautta 5.0 20 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hongkongin satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 782 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
174 €
Swissotel The Stamford, Singapore

Swissotel The Stamford, Singapore

5.0 kautta 5.0 2 Stamford Road, Singapore
Swissotel The Stamford, Singapore on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Raffles City (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 11 ravintolaa. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1252 huonetta 72 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
95 €
The Mira Hong Kong Hotel

The Mira Hong Kong Hotel

5.0 kautta 5.0 Mira Place, 118-130 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
The Mira Hong Kong Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temple Streetin yömarkkinat. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 492 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
167 €
Kowloon Shangri-La, Hong Kong

Kowloon Shangri-La, Hong Kong

5.0 kautta 5.0 64 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon Shangri-La, Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hongkongin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 688 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore

PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore

5.0 kautta 5.0 6 Raffles Boulevard Marina Square, Singapore
PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Marina Square (aukio) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 575 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
88 €
Sofitel Macau At Ponte 16

Sofitel Macau At Ponte 16

4.5 kautta 5.0 Rua Do Visconde Paco De Arcos, Macao
Sofitel Macau At Ponte 16 on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Paulin katedraalin rauniot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 408 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
57 €
The Salisbury -YMCA of Hong Kong

The Salisbury -YMCA of Hong Kong

4.0 kautta 5.0 41 Salisbury Road, Tsimshatsui, Kowloon
The Salisbury -YMCA of Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hongkongin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 372 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
179 €
InterContinental Singapore

InterContinental Singapore

5.0 kautta 5.0 80 Middle Road, Bugis Junction, Singapore
InterContinental Singapore on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bugis Streetin ostosalue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 403 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.

Etsi hotellitarjous kohteessa Aasia

Kohteessa Aasia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Aasia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

 

Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Aasia

Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Aasia etukäteen. Lennot kohteeseen Aasia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

 

Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Aasia

Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Aasia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Aasia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Aasia

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.