Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Aasia

54 €
The Kowloon Hotel

The Kowloon Hotel

4.0 kautta 5.0 19-21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
The Kowloon Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hongkongin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi 3 ravintolaa, baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 736 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
112 €
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

5.0 kautta 5.0 20 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
Sheraton Hong Kong Hotel & Towers on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Hongkongin satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 782 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneen.
343 €
Swissotel The Stamford, Singapore

Swissotel The Stamford, Singapore

5.0 kautta 5.0 2 Stamford Road, Singapore
Swissotel The Stamford, Singapore on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Raffles City (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 11 ravintolaa. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1252 huonetta 72 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
70 €
The Mira Hong Kong Hotel

The Mira Hong Kong Hotel

5.0 kautta 5.0 Mira Place, 118-130 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
The Mira Hong Kong Hotel on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta K11-ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 492 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore

PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore

5.0 kautta 5.0 6 Raffles Boulevard Marina Square, Singapore
PARKROYAL COLLECTION Marina Bay, Singapore on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Raffles City (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 575 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
120 €
Kowloon Shangri-La, Hong Kong

Kowloon Shangri-La, Hong Kong

5.0 kautta 5.0 64 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
Kowloon Shangri-La, Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hongkongin satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 688 huonetta 21 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.
96 €
The Salisbury -YMCA of Hong Kong

The Salisbury -YMCA of Hong Kong

4.0 kautta 5.0 41 Salisbury Road, Tsimshatsui, Kowloon
The Salisbury -YMCA of Hong Kong on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hongkongin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 372 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
81 €
Sofitel Macau At Ponte 16

Sofitel Macau At Ponte 16

4.5 kautta 5.0 Rua Do Visconde Paco De Arcos, Macao
Sofitel Macau At Ponte 16 on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Paulin katedraalin rauniot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 408 huonetta 18 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
169 €
InterContinental Singapore

InterContinental Singapore

5.0 kautta 5.0 80 Middle Road, Bugis Junction, Singapore
InterContinental Singapore on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bugis Streetin ostosalue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 403 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
The Luxe Manor

The Luxe Manor

4.5 kautta 5.0 39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
The Luxe Manor on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja K11-ostoskeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 159 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
Peninsula Excelsior Hotel

Peninsula Excelsior Hotel

4.0 kautta 5.0 5 Coleman Street, Singapore
Peninsula Excelsior Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Raffles City (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja ravintola. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 600 huonetta 22 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
48 €
Regal Kowloon Hotel

Regal Kowloon Hotel

4.0 kautta 5.0 71 Mody Road, Tsimshatsui, Kowloon
Regal Kowloon Hotel on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hongkongin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1982 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 600 huonetta 15 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
73 €
Hotel Lisboa

Hotel Lisboa

5.0 kautta 5.0 2-4 Avenida De Lisboa, Macao
Hotel Lisboa on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Senado Square (aukio) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 926 huonetta 20 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
68 €
Casa Real Hotel, Macau

Casa Real Hotel, Macau

4.0 kautta 5.0 Avenida do. Dr. Rodrigo Rodrigues, No. 1118, Macao
Casa Real Hotel, Macau on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Macau Fisherman's Wharf (satama). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 381 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.
159 €
Fairmont Singapore

Fairmont Singapore

5.0 kautta 5.0 80 Bras Basah Road, Singapore
Fairmont Singapore on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Raffles City (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 15 ravintolaa. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 778 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Etsi hotellitarjous kohteessa Aasia

Kohteessa Aasia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Aasia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

 

Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Aasia

Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Aasia etukäteen. Lennot kohteeseen Aasia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

 

Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Aasia

Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Aasia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Aasia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Aasia

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.