Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Suosituimmat hotellit Aasia

The Kowloon Hotel 117 €
The Kowloon Hotel

The Kowloon Hotel

19-21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hongkongin avaruusmuseo, Victorian satama ja Nathan Roadin ostosalue sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Hongkongin kulttuurikeskus ja K11-ostoskeskus ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers 152 €
  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  20 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Hongkongin avaruusmuseo, Victorian satama ja Tsim Sha Tsuin promenadi. Hongkongin kulttuurikeskus ja Avenue of Stars ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novotel Singapore Clarke Quay 137 €
   Novotel Singapore Clarke Quay

   Novotel Singapore Clarke Quay

   177a River Valley Road, Singapore
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Clarke Quay Mall ja Singaporen joki sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Orchard Road ja Boat Quay ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Fort Canningin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Clarke Quayn asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Swissotel The Stamford, Singapore 178 €
    Swissotel The Stamford, Singapore

    Swissotel The Stamford, Singapore

    2 Stamford Road, Singapore
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Raffles City (ostoskeskus) ja Singaporen kaupungintalo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Esplanade Theatres (teatteri) ja Peranakan Museum (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. City Hallin asema ja Esplanaden asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Mira Hong Kong Hotel 119 €
     The Mira Hong Kong Hotel

     The Mira Hong Kong Hotel

     Mira Place, 118-130 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Miramar Shopping Centre (ostoskeskus) ja Victorian satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Kowloonin moskeija ja islamilainen keskus ja K11-ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong Jordanin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Kowloon Shangri-La, Hong Kong 170 €
      Kowloon Shangri-La, Hong Kong

      Kowloon Shangri-La, Hong Kong

      64 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tsim Sha Tsuin promenadi ja K11-ostoskeskus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Kowloonin moskeija ja islamilainen keskus ja Hongkongin kulttuurikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marina Mandarin 186 €
       Marina Mandarin

       Marina Mandarin

       6 Raffles Boulevard Marina Square, Singapore
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Marina Square (aukio), Esplanade Theatres (teatteri) ja Raffles City (ostoskeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Singapore Flyer (maailmanpyörä) ja Asian Civilisations Museum (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Esplanaden asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Promenan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sofitel Macau At Ponte 16 95 €
        Sofitel Macau At Ponte 16

        Sofitel Macau At Ponte 16

        Rua Do Visconde Paco De Arcos, Macao
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Yuet Tungin laivaterminaali, St. Paulin katedraalin rauniot ja Leal Senado sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Senado Square (aukio) ja Macaon museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         The Salisbury -YMCA of Hong Kong 112 €
         The Salisbury -YMCA of Hong Kong

         The Salisbury -YMCA of Hong Kong

         41 Salisbury Road, Tsimshatsui, Kowloon
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          Hongkongin kulttuurikeskus, Victorian satama ja Hongkongin avaruusmuseo sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Harbour City -ostoskeskus ja Tsim Sha Tsuin kellotorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

          InterContinental Singapore 159 €
          InterContinental Singapore

          InterContinental Singapore

          80 Middle Road, Bugis Junction, Singapore
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           Bugis Junction Shopping Center ja Bugis Streetin ostosalue sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Raffles City (ostoskeskus) ja Sultan Mosque -moskeija ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bugisin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Esplanaden asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

           The Luxe Manor
           The Luxe Manor

           The Luxe Manor

           39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
             
            4.5 kautta 5.0 Tähteä

            Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Hongkongin observatorio, Victorian satama ja Miramar Shopping Centre (ostoskeskus). Kowloonin moskeija ja islamilainen keskus ja K11-ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hong Kong Tsim Sha Tsuin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hong Kong East Tsim Sha Tsuin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

            Peninsula Excelsior Hotel 129 €
            Peninsula Excelsior Hotel

            Peninsula Excelsior Hotel

            5 Coleman Street, Singapore
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Fort Canning Park (puisto), Peranakan Museum (museo) ja Singaporen joki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Raffles City (ostoskeskus) ja Asian Civilisations Museum (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. City Hallin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Clarke Quayn asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

             Etsi hotellit kohteessa Aasia

             Kohteessa Aasia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata hotellit kohteesta Aasia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä. Voit itse asiassa jopa etsiä hotelleja tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

             Matkustaminen kohteen Aasia hotellille

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Aasia etukäteen. Lennot kohteeseen Aasia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia. Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Aasia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä hotellissa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Aasia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua
             our Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi hotellin läheltä kohteessa Aasia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Aasia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut Aasia

             Hinnat ovat edullisimpia perushintoja, joita on saatavilla seuraavan 30 päivän aikana. Hinnanmuutokset ovat mahdollisia ja eivät välttämättä sisällä hotellin palvelumaksuja, lisävuoteen hintaa tai sivukuluja, kuten huonepalvelumaksua. Hotelli kuitenkin veloittaa paikallisessa valuutassa sen hetkisellä kurssilla. Paikalliset maksut veloitetaan erikseen.