Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Aasia

The Kowloon Hotel 76 €
The Kowloon Hotel

The Kowloon Hotel

19-21 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  The Kowloon Hotel on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian satama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi 3 ravintolaa, baarin ja kahvilan. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 736 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers 138 €
  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  Sheraton Hong Kong Hotel & Towers

  20 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sheraton Hong Kong Hotel & Towers on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Victorian satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 6 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä 5 tähden hotellissa on 782 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tablettitietokoneet.

   Novotel Singapore Clarke Quay 142 €
   Novotel Singapore Clarke Quay

   Novotel Singapore Clarke Quay

   177a River Valley Road, Singapore
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Novotel Singapore Clarke Quay on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Orchard Road. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 403 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

    Swissotel The Stamford, Singapore 181 €
    Swissotel The Stamford, Singapore

    Swissotel The Stamford, Singapore

    2 Stamford Road, Singapore
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Swissotel The Stamford, Singapore on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Raffles City (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja 11 ravintolaa. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 1252 huonetta 72 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

     The Mira Hong Kong Hotel 126 €
     The Mira Hong Kong Hotel

     The Mira Hong Kong Hotel

     Mira Place, 118-130 Nathan Road, Tsimshatsui, Kowloon
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Mira Hong Kong Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 492 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

      Kowloon Shangri-La, Hong Kong 132 €
      Kowloon Shangri-La, Hong Kong

      Kowloon Shangri-La, Hong Kong

      64 Mody Road, Tsim Sha Tsui East, Kowloon
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kowloon Shangri-La, Hong Kong on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 5 ravintolaa. Tässä vuonna 1981 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 688 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

       Marina Mandarin 179 €
       Marina Mandarin

       Marina Mandarin

       6 Raffles Boulevard Marina Square, Singapore
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Marina Mandarin on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Raffles City (ostoskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä 5 tähden hotellissa on 575 huonetta 21 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

        Sofitel Macau At Ponte 16 105 €
        Sofitel Macau At Ponte 16

        Sofitel Macau At Ponte 16

        Rua Do Visconde Paco De Arcos, Macao
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Sofitel Macau At Ponte 16 on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St. Paulin katedraalin rauniot. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä vuonna 2008 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 408 huonetta 18 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

         The Salisbury -YMCA of Hong Kong 89 €
         The Salisbury -YMCA of Hong Kong

         The Salisbury -YMCA of Hong Kong

         41 Salisbury Road, Tsimshatsui, Kowloon
           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          The Salisbury -YMCA of Hong Kong on saanut hyvää palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Victorian satama. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, sisäuima-allas ja ravintola. Tässä vuonna 1925 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 372 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

          InterContinental Singapore 181 €
          InterContinental Singapore

          InterContinental Singapore

          80 Middle Road, Bugis Junction, Singapore
            
           5.0 kautta 5.0 Tähteä

           InterContinental Singapore on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bugis Streetin ostosalue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 403 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevisiot.

           The Luxe Manor 89 €
           The Luxe Manor

           The Luxe Manor

           39 Kimberley Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon
             
            4.5 kautta 5.0 Tähteä

            The Luxe Manor on saanut mainiota palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Victorian satama on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 159 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.

            Peninsula Excelsior Hotel 132 €
            Peninsula Excelsior Hotel

            Peninsula Excelsior Hotel

            5 Coleman Street, Singapore
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Peninsula Excelsior Hotel on saanut mainiota palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Peranakan Museum (museo) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 600 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Aasia

             Kohteessa Aasia löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Aasia hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Aasia

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Aasia etukäteen. Lennot kohteeseen Aasia löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Aasia

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Aasia riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Aasia, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Aasia

             Viimeisimmät hotelliarvostelut Aasia

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.