Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Malesia

50 €
JEN Penang Georgetown by Shangri-La

JEN Penang Georgetown by Shangri-La

4.0 kautta 5.0 Magazine Road, George Town, Penang
JEN Penang Georgetown by Shangri-La on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja KOMTAR on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 1986 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 443 huonetta 17 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
122 €
Meritus Pelangi Beach Resort Langkawi

Meritus Pelangi Beach Resort Langkawi

5.0 kautta 5.0 Pantai Cenang, Langkawi, Kedah
Pelangi Beach Resort & Spa, Langkawi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pantai Cenangin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 355 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
145 €
Lexis Hibiscus Port Dickson

Lexis Hibiscus Port Dickson

5.0 kautta 5.0 12th Mile, Jalan Pantai, Pasir Panjang, Port Dickson, Negeri Sembilan
Lexis Hibiscus Port Dickson on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Cape Rachado Lighthouse (majakka). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 639 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
48 €
Berjaya Langkawi Resort

Berjaya Langkawi Resort

5.0 kautta 5.0 Karong Berkunci 200 Burau Bay, Langkawi, Kedah
Berjaya Langkawi Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Burau Bay. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 4 ravintolaa. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 412 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
26 €
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Penang

DoubleTree Resort by Hilton Hotel Penang

5.0 kautta 5.0 56 Jalan Low Yat, Batu Ferringhi, George Town, Penang
DoubleTree Resort by Hilton Hotel Penang on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta TeddyVille Museum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 316 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
31 €
DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur

DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur

5.0 kautta 5.0 348 Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur
DoubleTree by Hilton Hotel Kuala Lumpur on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ampang-puisto on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, 5 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 1994 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 538 huonetta 23 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.
53 €
Hyatt Regency Kuantan Resort

Hyatt Regency Kuantan Resort

5.0 kautta 5.0 Telok Chempedak, Kuantan, Pahang
Hyatt Regency Kuantan Resort on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Teluk Cempedakin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 1979 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 301 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
91 €
The Westin Langkawi Resort & Spa

The Westin Langkawi Resort & Spa

5.0 kautta 5.0 Jalan Pantai Dato Syed Omar, Langkawi, Kedah
The Westin Langkawi Resort & Spa on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kuah Jetty. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset alueelliset kuljetukset. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 5 tähden lomakeskuksessa on 202 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
48 €
Hilton Kuala Lumpur

Hilton Kuala Lumpur

5.0 kautta 5.0 3 Jalan Stesen Sentral, Kuala Lumpur
Hilton Kuala Lumpur on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Kuala Lumpur Sentral on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 6 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 512 huonetta 26 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja LED-television.

Malesia –Tutustu todelliseen Aasiaan

Malesiassa eteesi avautuu todellinen aasialaisten kulttuurien kirjo. Suurimmat Malesian väestöryhmät ovat malajit, kiinalaiset ja intialaiset joista kukin tuo muun muassa Kuala Lumpurin kaupunkikuvaan oman vivahteensa uskontoineen ja tapoineen. Ihmiset ovat hyvin lämminhenkisiä ja vastaanottavat vierailijat hymyssä suin. Suurkaupunkien vastakohtana Malesia tunnetaan myös upeista maisemistaan, rannoistaa ja luonnosta. Malesiassa on paljon upeita rantakohteita jotka soveltuvat erinomaisesti myös sukelluksesta innostuneille. Borneossa pääset lisäksi ihastelemaan uskomattoman monipuolista luontoa. Borneon sademetsät ovat koteja useille uhanalaisille eläinlajeille kuten orangeille ja sarvikuonoille.

Lankawi

Yhteensä 99 saaresta koostusta Lankawi on Unescon luonnonsuojelualuetta ja Malesian suuri ylpeydenaihe. Kauniit rannat, upea luonto ja toimivat palvelut tekevät Lankawista unelmien lomakohteen.

Penang

Tämä trooppinen Intian valtameressä sijaiseva saari on ehkä yksi Aasian romanttisimmista paikoista. Saari ihastuttaa niin kauneudellaan, herkullisella ruoallaan kuin ystävällisillä ihmisilläänkin. Täydellinen lomakohde romantikoille.
 

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Malesia

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.