Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
17.7. - 19.7.
Ensi viikonloppuna
24.7. - 26.7.

Suositut Ryokanit Aasia

958 €
Gora Kadan

Gora Kadan

4.0 kautta 5.0 1300, Gora, Hakone, Kanagawa-ken
Gora Kadan on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakone Open Air Museum (ulkoilmamuseo). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden ryokanissa on 39 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.
371 €
Fuji Onsenji Yumedono

Fuji Onsenji Yumedono

4.5 kautta 5.0 6677 Funatsu Fujikawaguchikomachi, Minamitsuru-gun, Fujikawaguchiko, Yamanashi-ken
Fuji Onsenji Yumedono on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kawaguchi-järvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja kuuman mineraalilähteen ulkotiloissa (onsen). Tässä 4,5 tähden ryokanissa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
117 €
Amanohashidate Hotel

Amanohashidate Hotel

3.0 kautta 5.0 310 Monju, Miyazu, Kyoto-fu
Amanohashidate Hotel on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tango-Amanohashidate-Oeyama Quasi-National Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuuman mineraalilähteen sisätiloissa (onsen). Tässä 3 tähden ryokanissa on 52 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Tennoji Lagoon Hotel

Tennoji Lagoon Hotel

3.0 kautta 5.0 1-23 Chausuyamacho, Tennoji-ku, Osaka, Osaka
Tennoji Lagoon Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Abeno Harukas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden ryokanissa on 33 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
160 €
Rakuzan Yasuda

Rakuzan Yasuda

3.5 kautta 5.0 Kona, 28, Izunokuni, Shizuoka
Rakuzan Yasuda sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Izunagaokan kuuma lähde. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden ryokanissa on 20 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja taulutelevision.
77 €
Seaside Hotel Mimatu Oetei

Seaside Hotel Mimatu Oetei

3.5 kautta 5.0 3-Chome 14-17 Kitahama, Beppu, Oita
Seaside Hotel Mimatu Oetei on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Takegawara Onsenin kylpylä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 100 rakennetussa 3,5 tähden ryokanissa on 42 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
37 €
APA Hotel Okachimachieki-Kita S

APA Hotel Okachimachieki-Kita S

3.0 kautta 5.0 6-7-19 Ueno, Taitou-ku, Tokio, Tokyo-to
APA Hotel Okachimachieki-Kita S on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uenon puisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelut ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 3 tähden ryokanissa on 72 huonetta 13 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
237 €
Hakone Airu

Hakone Airu

4.0 kautta 5.0
Hakone Airu on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tamadaren putoukset. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden ryokanissa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja lähdevesialtaat.
68 €
Yufuin Lamp no Yado

Yufuin Lamp no Yado

2.5 kautta 5.0 3639-1, Kawakami, Yufuincho, Yufu, Oita
Yufuin Lamp no Yado on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Norman Rockwell Yufuin -museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä vuonna 175 rakennetussa 2,5 tähden ryokanissa on 11 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Ryokanit kohteessa Aasia – koe japanilainen kulttuuri aidoimmillaan

Kohteen Aasia ryokaneissa pääset näkemään ja kokemaan japanilaista kulttuuria aidoimmillaan. Hälyn, melun ja tietotulvan sijaan tarjolla on täydellistä rauhaa, esteettistä kauneutta ja aimo annos japanilaista vieraanvaraisuutta. Ryokanit ovat japanin vastine Euroopan ikiaikaisille majataloille. Vanhimmat ryokanit on perustettu jo 700-luvulla, ja usein vierailu tällaisessa majapaikassa on kuin aikamatka kauas vuosisatojen taa. Suurin osa ryokaneista on rakennettu perinteiseen japanilaiseen tyyliin. Kaikki tärkeimmät rakenteet ovat puuta ja huoneita erottavat paperiset seinät ja liukuovet. Lattialla on puolestaan oljista valmistettu tatamimatto. Kalusteita on hyvin vähän, mikä tuo tiloihin avaruuden tuntua, tasapainoa ja rauhaa. Ryokanissa näet ja koet japanilaista tapakulttuuria aidoimmillaan. Saapumisen yhteydessä pakollisiin tapoihin kuuluvat esimerkiksi kumartaminen ja kenkien riisuminen. Ne hoidettuasi ryokanin emäntä ohjaa sinut varaamaasi vierashuoneeseen. Sen sisustus on aina äärimmäisen pelkistetty: matalien futonsänkyjen ohella huoneessa saattaa olla vain ja ainoastaan pieni pöytä sekä kahden hengen teeastiasto. Toisin kuin hotelleissa, täällä palvelut ja mukavuudet ovat täsmälleen samat kuin vuosisatoja sitten.

Monista ryokaneista löytyy myös upea täyden palvelun kylpylä. Jos vierashuoneissa ei ole omia kylpyhuoneita, myös ne sijaitsevat usein kylpylän yhteydessä. Monet tällaisista kylpylöistä ovat huomattavan vanhoja. Mikäli näin on, kylpylän lämmin vesi nousee usein suoraan maaperän kuumista lähteistä. Kylpylöitä on etenkin maaseudulla ja vuoristossa sijaitsevissa ryokaneissa; kaupunkien ryokaneista niitä löytyy huomattavasti harvemmin. Mikäli tiloissa ei ole kylpylää, huoneiden kylpyhuoneissa on usein kauniit puiset kylpyammeet. Sään ollessa lämmin voit kylpemisen jälkeen pukea yllesi perinteisen yukata-kylpytakin ja suunnata ryokanin upeaan puutarhaan. Mikäli löydätte yhteisen kielen, pääset todennäköisesti samalla keskustelemaan paikan omistajan kanssa. Kuten arvata saattaa, hän tietää taatusti kaiken mahdollisen näiden kiehtovien majatalojen historiasta. Ja vaikka syvällinen keskustelu ei onnistuisikaan, kaikki kohteen Aasia Ryokanit tarjoavat taatusti kokemuksen, jota et vähään aikaan unohda.

Kohteen Aasia Ryokanit – japanilaiset herkut perinteiseen tapaan

Japanilaisen keittiön ystäville kohteen Aasia Ryokanit voivat olla suoranainen taivas. Eurooppalaisten majatalojen tapaan ryokaneista saa aina myös ruokaa, ja pitkien perinteiden ansiosta se on usein suorastaan käsittämättömän herkullista. Ruoka on aina sataprosenttisen japanilaista, eli tarjolla on ohuenohuita sashimi-siivuja, taidokkaasti leikattuja kala-annoksia, riisietikalla maustettuja salaatteja sekä tietysti reippaasti Japanin kansallisjuomana tunnettua sakea.

Ryokanit kohteessaAasia – näe ja koe satumainen Japani

Monet ryokanit sijaitsevat kaukana nyky-Japanin sykkeestä. Syynä on ennen muuta niiden ikä – Euroopan tapaan valtaosa ryokaneista perustettiin aikana, jolloin kauppa- ja muut reitit kulkivat aivan tyystin eri seuduilla kuin nykyisin. Toki tarjontaa on jonkin verran myös nykypäivän metropoleissa, mutta kaikkein aidointa ryokan-kokemusta ne eivät yleensä tarjoa. Syrjäisen sijaintinsa ansiosta ryokaneista on nimittäin tullut ennen muuta paikkoja, joihin moderni maailma ei ulotu. Myös kohteessa Aasia löydät siis ryokanit todennäköisesti keskustan sijaan havupuiden varjosta tai vuoriston kuumilta lähteiltä. Syrjäinen sijainti ja ryokanien perinteiset palvelut varmistavat kokemuksen, jota ei kannata ohittaa.

Tutustu ebookersin tarjontaan ja löydä parhaat Ryokanit kohteessa Aasia

Valikoimastamme löydät sekä omalla kylpyaltaalla varustettuja luksus-ryokaneja että historiallisia majapaikkoja, joiden tunnelma vie sinut kauas Japanin myyttiseen historiaan. Vaihtoehtomme kattavat kaikki alueet ja budjetit, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Löydät kaikki kohteen Aasia parhaat Ryokanit helposti sivustomme hakukoneella. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi, niin saat hetkessä ruudullesi kaikki kohdealueesi parhaat majoitusvaihtoehdot. Kätevän karttatyökalun avulla voit lisäksi ottaa tarkasteluun vain tietyn kaupunginosan tai alueen majapaikat. Näin varmistat, että perillä olet juuri sopivalla etäisyydellä kaikista haluamistasi palveluista ja kohteista.

Suosituimmat hotellit Aasia

Näytä kaikki 213 141 majoitusliikettä kohteessa Aasia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.