Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Japani

APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower 52 €
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

3-14-1 Honmachi, Shibuya-ku, Tokio, Tokio
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tokion metropolin hallintorakennus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 710 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

  Hotel Gracery Shinjuku 157 €
  Hotel Gracery Shinjuku

  Hotel Gracery Shinjuku

  1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Gracery Shinjuku on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 14 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 970 huonetta 30 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

   APA HOTEL&RESORT〈YOKOHAMA BAY TOWER〉 53 €
   APA HOTEL&RESORT〈YOKOHAMA BAY TOWER〉

   APA HOTEL&RESORT〈YOKOHAMA BAY TOWER〉

   5-25-3 Kaigandori, Naka, Yokohama, Kanagawa
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER) sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden hotellissa on 2311 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower 71 €
    APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

    APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

    1-20-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokio
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 620 huonetta 28 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

     Shinagawa Prince Hotel 104 €
     Shinagawa Prince Hotel

     Shinagawa Prince Hotel

     4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokio, Tokyo-to
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Shinagawa Prince Hotel on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 13 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 3560 huonetta 39 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

      APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae 67 €
      APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

      APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

      2-2-8 Shinjuku, Shinjuku, Tokio, Tokyo-to
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 411 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

       APA Hotel Higashi Shinjuku Kabukicho Nishi 59 €
       APA Hotel Higashi Shinjuku Kabukicho Nishi

       APA Hotel Higashi Shinjuku Kabukicho Nishi

       2-31-17, Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokio, Tokio
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        APA Hotel Higashi Shinjuku Kabukicho Nishi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 217 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Apa Hotel And Resort Tokyo Bay Makuhari 45 €
        Apa Hotel And Resort Tokyo Bay Makuhari

        Apa Hotel And Resort Tokyo Bay Makuhari

        2-3 Hibino, Mihama-ku, Chiba, Chiba-ken
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Apa Hotel And Resort Tokyo Bay Makuhari on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 2007 huonetta 50 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

         RIHGA Royal Hotel Kyoto 104 €
         RIHGA Royal Hotel Kyoto

         RIHGA Royal Hotel Kyoto

           
          4.0 kautta 5.0 Tähteä

          RIHGA Royal Hotel Kyoto on saanut mainiota palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kyoto Tower. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 489 huonetta 14 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

          Keio Plaza Hotel Tokyo 229 €
          Keio Plaza Hotel Tokyo

          Keio Plaza Hotel Tokyo

          2-2-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-Ku, Tokio, Tokyo-to
            
           4.5 kautta 5.0 Tähteä

           Keio Plaza Hotel Tokyo on saanut mainiota palautetta alueen yöelämästä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokion metropolin hallintorakennus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset teemapuistokuljetukset ja 11 ravintolaa. Tässä vuonna 1971 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 1435 huonetta 47 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Narita Tobu Hotel Airport 60 €
           Narita Tobu Hotel Airport

           Narita Tobu Hotel Airport

           320-1 Tokko, Narita, Chiba-ken
             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Narita Tobu Hotel Airport on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Sakuranoyaman puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja 2 baaria. Tässä vuonna 1975 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 484 huonetta 12 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.

            The Royal Park Hotel Tokyo Haneda 159 €
            The Royal Park Hotel Tokyo Haneda

            The Royal Park Hotel Tokyo Haneda

            2-6-5 Haneda International Airport, Ota-ku, Tokio, Tokyo-to
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             The Royal Park Hotel Tokyo Haneda on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Tokionlahti on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 313 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Japani

             Kohteessa Japani löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Japani hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Japani

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Japani etukäteen. Lennot kohteeseen Japani löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Japani

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Japani riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Japani, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Japani

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Japani

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.