Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat hotellit Japani

APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower 52 €
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

3-14-1 Honmachi, Shibuya-ku, Tokio, Tokio
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tokion metropolin hallintorakennus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 710 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

  Hotel Gracery Shinjuku 149 €
  Hotel Gracery Shinjuku

  Hotel Gracery Shinjuku

  1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hotel Gracery Shinjuku on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 14 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 970 huonetta 30 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

   APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae 60 €
   APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

   APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

   2-2-8 Shinjuku, Shinjuku, Tokio, Tokyo-to
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2014 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 411 huonetta 14 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.

    APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER) 58 €
    APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER)

    APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER)

    5-25-3 Kaigandori, Naka, Yokohama, Kanagawa
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     APA HOTEL&RESORT (YOKOHAMA BAY TOWER) on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ravintolaa ja kuntokeskus. Tässä 3 tähden hotellissa on 2311 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     APA Hotel 41 €
     APA Hotel

     APA Hotel

     3-31-10, Minami Otsuka, Toshima, Tokio, Tokio
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      APA Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sunshine Aquarium. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden hotellissa on 613 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset porealtaat.

      Apa Hotel And Resort Tokyo Bay Makuhari 45 €
      Apa Hotel And Resort Tokyo Bay Makuhari

      Apa Hotel And Resort Tokyo Bay Makuhari

      2-3 Hibino, Mihama-ku, Chiba, Chiba-ken
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Apa Hotel And Resort Tokyo Bay Makuhari on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 4 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 1993 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 2007 huonetta 50 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       RIHGA Royal Hotel Osaka 76 €
       RIHGA Royal Hotel Osaka

       RIHGA Royal Hotel Osaka

       5-3-68 Nakanoshima, Kita-ku, Osaka, Osaka-fu
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        RIHGA Royal Hotel Osaka on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Osakan tiedemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 20 ravintolaa ja 3 baaria. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 1042 huonetta 30 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

        APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower 60 €
        APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

        APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

        1-20-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokio
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 620 huonetta 28 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

         APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae 45 €
         APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae

         APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae

         1-2-1 Tosabori, Nishi-ku, Osaka, Osaka-fu
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          APA Hotel Osaka-Higobashi-Ekimae on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Osakan tiedemuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja baarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 853 huonetta 30 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.

          Shinagawa Prince Hotel 120 €
          Shinagawa Prince Hotel

          Shinagawa Prince Hotel

          4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokio, Tokyo-to
            
           3.5 kautta 5.0 Tähteä

           Shinagawa Prince Hotel on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tokionlahti. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 13 ravintolaa ja sisäuima-allas. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 3560 huonetta 39 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.

           APA Hotel Higashi Shinjuku Kabukicho Nishi 57 €
           APA Hotel Higashi Shinjuku Kabukicho Nishi

           APA Hotel Higashi Shinjuku Kabukicho Nishi

           2-31-17, Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokio, Tokio
             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            APA Hotel Higashi Shinjuku Kabukicho Nishi on saanut loistavaa palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Robot Restaurant. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden hotellissa on 217 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Hotel Nikko Narita 86 €
            Hotel Nikko Narita

            Hotel Nikko Narita

            500 Tokko, Narita, Chiba-ken
              
             4.0 kautta 5.0 Tähteä

             Hotel Nikko Narita on saanut hyvää palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Sakura-no-Yama-kukkula sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1978 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 685 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

             Etsi hotellitarjous kohteessa Japani

             Kohteessa Japani löytyy niin paljon majoitusvaihtoehtoja, että joudut helposti valinnanvaikeuden eteen niitä etsiessäsi. Hyvällä hakukoneella löydät etsimäsi kuitenkin helposti ja voit varata halvan majoituksen kohteesta Japani hetkessä. Voit tarkastella hotelleja yksityiskohtaisessa karttanäkymässä, jotta tiedät tarkalleen, mitkä nähtävyydet sijaitsevat minkäkin hotellin lähistöllä.

             Voit itse asiassa jopa etsiä majoituspaikkaa tiettyjen nähtävyyksien ja maamerkkien lähistöltä, ja suodattaa hakutuloksia hinnan tai tähtiluokituksen mukaan. Kattavien hotellikuvausten avulla voit päättää nopeasti ja helposti, mitkä huoneet ja palvelut vastaavat parhaiten tarpeitasi ja lomatoiveitasi.

              

             Matkustaminen majoituksellesi kohteessa Japani

             Matkustit paikan päälle sitten läheltä tai kaukaa, on hyvä varata kuljetukset hotellillesi kohteessa Japani etukäteen. Lennot kohteeseen Japani löytyvät nopeasti ja näet saman tien, mitkä saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä ovat nopeimpia ja edullisimpia.

             Voit sen jälkeen tutustua myös autonvuokraustarjouksiimme järjestääksesi ajoneuvon odottamaan laskeutumistasi, jotta pääset siirtymään saumattomasti lentokentältä hotellille. Omalla autolla pääset myös helposti tutustumaan lähialueisiin ja tehdä päiväretkiä naapurikyliin ja kaupunkeihin. Tutustu kohteeseesi omalla tavallasi ja tahdillasi.

              

             Tekemistä läheltä hotelliasi kohteessa Japani

             Jos totta puhutaan, on yksi loman kohokohdista juuri se, ettei tarvitse tehdä mitään. Jo pelkkä majapaikassa loikoilu ja rentoutuminen on tarpeeksi tekemistä! Kohteessa Japani riittää kuitenkin paljon tekemistä ja nähtävää, joten jos kaipaat ideoita, mitä lomalla kannattaa tehdä, voit tutustua Aktiviteetit-hakutyökaluumme. Sen avulla saat listan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista varaamasi majoituksen läheltä kohteessa Japani, etsit sitten seikkailua tai koko perheen kohteita.

             Viimeksi varatut hotellit Japani

             Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Japani

             *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.