Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suositut Karavaanialueet Aasia

114 €
WOODPECKER Nakijin

WOODPECKER Nakijin

1.0 kautta 5.0 Imadomari 681, Nakijin, Okinawa
WOODPECKER Nakijin on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Nakijin Gusukun linna. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 1 tähden leirintäalueessa on 14 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
253 €
Ufufu Village - Glamping

Ufufu Village - Glamping

2.0 kautta 5.0 425-1 Tsukigase, Izu, Shizuoka
Ufufu Village - Glamping sijaitsee lähellä kohdetta Kodo-ji-temppeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 23 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.
Hae hinnat
Pension Prussian Blue - Campsite

Pension Prussian Blue - Campsite

2.0 kautta 5.0 1188-6 Nobaru, Ueno, Miyakon saari, Okinawa
Pension Prussian Blue - Campsite on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Miyakojiman kaupungin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 10 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
164 €
Nakasatsunai Feriendorf

Nakasatsunai Feriendorf

2.0 kautta 5.0 Minamitokiwa Higashi 4 sen, Nakasatsunai, Hokkaido
Nakasatsunai Feriendorf sijaitsee lähellä kohdetta Nakasatsunai Bijutsumura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 20 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Jeju Starlight Glamping

Jeju Starlight Glamping

2.0 kautta 5.0
Jeju Starlight Glamping sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Hangpaduri Hangmongin historiallinen alue. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja lastenallas. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 7 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Glamp Element - Campground

Glamp Element - Campground

2.0 kautta 5.0 60-1 Ikeshita, Maibara, Shiga
Glamp Element - Campground sijaitsee lähellä kohdetta Ibuki-vuori. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 15 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat ilmaiset minibaarituotteet ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Matsu E19 - Campsite

Matsu E19 - Campsite

2.0 kautta 5.0
Tämä leirintäalue sijaitsee lähellä kohdetta Jinbanjing Tianhoun palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 2 majoitustilaa. Majoitustila tarjoaa 3 kylpyhuonetta ja kalustetun parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Kenting Houbihu Camping car

Kenting Houbihu Camping car

2.0 kautta 5.0 No.79-64, Daguang Rd, Hengchun, Pingtungin maakunta
Tämä leirintäalue on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kentingin kansallispuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 8 majoitustilaa. Majoitustila tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Caravan Bay Camping - Caravan Park

Caravan Bay Camping - Caravan Park

2.0 kautta 5.0 62, Jeondae-ro, Pogok-eup, Cheoin-gu, Yongin, Gyeonggi
Caravan Bay Camping - Caravan Park sijaitsee lähellä kohdetta Everland. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kahvilan. Tässä 2 tähden leirintäalueessa on 60 majoitustilaa. Jokainen majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Kohteen Aasia Karavaanialueet – ikimuistoinen loma perheen kanssa

Jos haluat lomaltasi upeita muistoja, tällöin kohteen Aasia Karavaanialueet ovat täydellinen vaihtoehto. Ne sopivat erityisen hyvin lapsiperheiden lomailuun, sillä ilmapiiri on rento ja hintataso edullinen. Perheen kesken vietetty aika onkin loman parasta antia. Päivisin on mukava tutustua kohteen Aasia luontoon, ja iltaisin pimeän laskeuduttua voi esimerkiksi grillailla ja viettää aikaa rennosti yhdessä. Tällaisista lomapäivistä jää ihania muistoja pitkäksi aikaa.

Karavaanialueet tarjoavat myös monia muita ajanviettomahdollisuuksia. Näihin voivat kuulua esimerkiksi pelihuoneet, uima-altaat, leikkikentät ja ravintolat, joten aika ei käy pitkäksi, kun vietätte lomaa kohteessa Aasia.

Kohteen Aasia Karavaanialueet – vietä loma ulkoilmaelämästä nauttien

Jos haluat sisällyttää lomaasi seikkailua ja ulkoilma-aktiviteetteja, kohteen Aasia Karavaanialueet saattaisivat olla sinulle oikea vaihtoehto majoituspaikaksi. Ne sopivat hyvin myös lapsiperheiden lomanviettopaikaksi ja sijaitsevat yleensä rauhallisemmassa ympäristössä kuin perinteiset hotellit. Pääset siis nauttimaan kohteen Aasia luonnosta ja sen tarjoamasta rauhasta aivan majoituspaikkasi läheisyydessä. Mukaan kannattaakin ottaa kävelyretkille sopivat varusteet.

Kohteen Aasia Karavaanialueet – katso parhaat tarjoukset

Jos suunnittelet lomaa pienemmällä budjetilla, kohteen Aasia Karavaanialueet ovat sopiva vaihtoehto. Palveluissa ja varustuksessa on huomioitu erityisesti lapsiperheiden tarpeet, ja yöpymiseen on erilaisia vaihtoehtoja telttamajoituksesta lomamökkeihin. Ja mikä parasta, majoittuminen on edullista isoihin hotelleihin ja lomakeskuksiin verrattuna. Myöskään lomabudjettiin ei tarvitse varata paljoa rahaa, sillä luonnossa vietetty aika ei maksa mitään.

Löydä ebookersilta kohteen Aasia parhaat Karavaanialueet

Aloita matkan suunnittelu jo hyvissä ajoin, jotta löydät kohteen Aasia parhaat Karavaanialueet. Käytä majoituksen etsimisessä apuna haku-asetuksia ja kätevää karttatoimintoamme, joilla voit rajata vaihtoehtoja. Kartan avulla löydät helposti kohteesta Aasia toiveitasi vastaavat majoitusvaihtoehdot ja näet niiden sijainnin. Jos haluat jättää arkipäivän kiireet taaksesi tai lähteä ikimuistoiselle lomalle perheen kesken luonnon rauhaan, asuntovaunualueella vietetty loma on täydellinen ratkaisu tähän.

Suosituimmat hotellit Aasia

Näytä kaikki 213 141 majoitusliikettä kohteessa Aasia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.