Vertaa ja varaa halvat motellit

Varaa parhaat Motellit ebookersilta

Olet sitten huristelemassa pitkin historiallista Route 66 -maisemareittiä, alas tai ylös Tyynenmeren rannikon valtateitä tai kauas Andeille tai Alpeille, halvimman majoituksen löydät jokseenkin aina motelleista. Motellin huoneessa on yleensä kaikki välttämättömyydet, ja menopelisi saat yleensä pysäköityä suoraan sen eteen. Kaikki on viritetty tien ritareille sopivaan muottiin - saapuminen ja lähteminen käy käden käänteessä, eikä sijaintikaan ole yleensä kuin kivenheiton päässä päätien asfaltista.

Motellissa kaikki käy helposti. Kun majapaikka on aivan aluetta halkovan moottori- tai muun tien kyljessä, se löytyy aina hetkessä, eikä aikaa kulu tuntemattomien kaupunkien koluamiseen. Luksusta motellista ei yleensä löydy, mutta tarjolla on aina mukava sänky, siisti kylpyhuone sekä lisäksi hieman oleskelutilaa. Henkilökunta tietää, että olet saapunut tänne vain ja ainoastaan lepäämään, joten yleensä saat huoneavaimen käteesi hetkessä. Sen noudettuasi voitte autosi kanssa vetäytyä hyvin ansaittuun lepoon.

Motelleja perustettiin ensimmäisenä amerikkalaisten maanteiden varsille, ja niistä tulikin nopeasti osa esimerkiksi Route 66- ja Pacific Coast Highway -maanteihin liittyvää kansankulttuuria. Nykyisin motelleja löytyy suurten maanteiden risteyskohdista Britanniasta ja Balkanilta aina Australiaan ja Etelä-Afrikkaan asti. Toki se kaikkein aidon motellikokemus löytyy silti edelleen Yhdysvalloista. Sen koet parhaiten poikkeamalla vilkkuvan neonkyltin alle jossain päin Nevadaa. Tai sitten metsän siimeksessä sijaitsevaan majapaikaan, jossa aika tuntuu pysähtyneen kauan aikaa sitten. Lisäksi tarjolla on hauskoja retromotelleja, joissa americana on saanut rinnalleen kaikki uudet mukavuudet.

Motelliin voi hyvin suunnata myös ilman autoa. Alussa motelleja oli vain suurten valtateiden varsilla, mutta nykyisin niitä löytyy myös monien kaupunkien keskustoista. Tällaisten keskustamotellien asiakaskunta koostuu usein huomattavasti yhtä yötä pitempään viipyvistä turisteista. Huoneen ohella ne tarjoavat usein myös hyvän valikoiman lisäpalveluita. Tarjolla voi olla esimerkiksi uima-allas, pelihuone, matkatoimistopalvelut sekä lentokenttäkuljetukset.

Kenties parasta motelleissa on kuitenkin niiden hinta. Koska kalliita mukavuuksia ei ole, huonehinta sopii jopa kaikkein kevyimmälle kukkarolle. Monissa kohteissa motelli on jopa se kaikkein halvin vaihtoehto, etenkin kun huomioi myös hintaan sisältyvän ilmaisen pysäköinnin. Jos siis haluat säästää rahaa, majoittua mahdollisimman lähelle valtateitä ja/tai kokea aitoa maantie-elämää, sinun kannatta ehdottomasti huomioida myös ebookersin motellitarjonta. Sivustomme motellivalikoimaan kuuluu majoitusliikeitä kaikista Yhdysvaltojen osavaltioista sekä lukuisista muista maista. Jokainen sivustomme motelli tarjoaa aivan omanlaistaan tunnelmaa, joten osuupa valintasi minne päin maailmaa tahansa, tarjolla on taatusti unohtumaton lomaseikkailu.