Parhaat palatsihotellit 2024

Varaa parhaat Palatsit ebookersilta

Miltä kuulostaisi ylellinen sviitti barokkipalatsissa Pariisissa tai loistelias huoneisto entisessä ruhtinaskodissa Intiassa? Tutustu ebookersin valikoimassa oleviin palatseihin ja voit kokea ennennäkemättömän lomaelämyksen. Jos haluat päästä nauttimaan loistokkaasta ympäristöstä ja tasokkaista palveluista, tästä on luonnollisesti maksettava hieman enemmän. Kun valitset majoituspaikaksesi palatsin, odotettavissa on kylpylöitä ja uima-altaita, upeaa sisustusta ja gourmet-tason ravintoloita. Menneiden aikojen loistoa huokuva ympäristö takaa sen, että lomastasi tulee varmasti ainutlaatuinen.

Palatsit toimivat aikoinaan ylimystön asuinsijoina. Nykyisin monet niistä ovat saaneet uuden elämän hotelleina, joten myös hieman ylellisempää elämystä etsivillä matkailijoilla on mahdollisuus päästä nauttimaan niiden tarjoamasta hemmottelusta. Palatsihotelleilla on yleensä neljän tai viiden tähden luokitus, mikä kertoo osaltaan niiden tarjoamasta ensiluokkaisesta palvelusta. Voit olla varma, että niiden hulppeiden sviittien ylellinen sisustus tekee vaikutuksen jo ensisilmäyksellä. Hotellin henkilökunta on myös valmis toteuttamaan pienimmätkin toiveesi. Voit kokea palaavasi ajassa taaksepäin, kun kävelet kristallikruunujen valaisemaan aulaan, jonka seiniltä sinua tervehtivät vuosisatoja vanhat muotokuvat.

Jos haluat panostaa lomallasi hyvinvointiin ja kaipaat pientä hemmottelua, tällöin majoittuminen palatsiin voi olla juuri oikea ratkaisu. Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä itsellesi mieluisa vaihtoehto palatsien joukosta! Monien palatsien yhteydessä on kylpylä ja fitness-osasto. Voit rentoutua vaikkapa kuumakivihieronnassa tai porealtaassa ja nauttia elämästä täysin siemauksin. Palatsissa majoittuminen tarkoittaa myös mahdollisuutta kokea makuhermoja hiveleviä ruokaelämyksiä. Monissa niistä on Michelin-tähdillä palkittu huipputason ravintola, jossa vain mielikuvitus asettaa rajat ruokalajien suunnittelulle. Palatsissa yöpyvien käytössä on usein myös sisä- ja ulkouima-altaita sekä kuntosali.

Haluatko yöpyä historiallisessa ympäristössä ja kokea palan menneisyyttä? Tällöin palatsi on juuri oikea vaihtoehto. Palatseilla on takanaan loistokas menneisyys, ja ne ovat saattaneet toimia Intian maharadzojen tai ranskalaisten herttuoiden asuinpaikkoina. Palatsit tekevät vaikutuksen kiehtovalla arkkitehtuurillaan ja vuosisatojen perinteitä kunnioittavalla sisustuksellaan, jossa on nähtävissä vaikutteita alueen kulttuurista. Voit kävellä samoilla käytävillä, joilla historian merkkihenkilöt ovat aikanaan kulkeneet.

Olemme tehneet palatsilomien etsimisestä todella helppoa. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki ebookersin sivustolla saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää apuna myös kätevää karttatoimintoa, joka auttaa sinua löytämään kaikki kohteen majoitusta tarjoavat palatsit.