Yövy puumajassa: Vertaa ja varaa puumajahotelleja

Varaa parhaat Puumajat ebookersilta

Jos haluat paeta arjen harmautta keskelle vehreintä luontoa, sinun kannattaa valita majapaikaksesi eksoottinen puumaja. Nämä ekologisuutta korostavat majapaikat tarjoavat upeita luontokokemuksia kaukana suurten kaupunkien hälystä ja melusta. ebookersin puumajoissa pääset nukkumaan keskellä vehreää metsää. Aamuisin heräät luonnon ääniin, ja pääset näkemään sen koko kirjon, väriloiston ja kauneuden. Korkealla puun latvassa luonto tulee todella lähelle, minkä seurauksena yöpyjä kokee upean harmonian ympäristönsä kanssa. Kaikkia moderneja mukavuuksia puumajoista ei löydy, mutta usein niiden poissaoloa ei edes huomaa.

Puumajoissa viehättää myös niiden ekologisuus. Rakennusmateriaaleina on yleensä käytetty kierrätystavaraa tai bambua, ja mikäli paikan päällä on myös ravintola, se tarjoaa todennäköisesti kasvisruokaa ja smoothieita. Palveluiden saralla tarjolla saattaa olla esimerkiksi joogatunteja, opastettuja viidakkokävelyjä, vuokrattavia polkupyöriä, vaellustoimintaa, kanoottireissuja, sekä koko joukko muita luontoaktiviteetteja. Lopputuloksena on loma, jonka aikana pääset kokemaan kohdealueesi luonnon unohtumattomalla tavalla. Erityisen hyvin puumajat sopivat niille, jotka haluavat nähdä ja kokea jotain uutta ja ainutlaatuista ympäristöhaittoja aiheuttamatta.

ebookersilta löydät kattavan valikoiman erilaisia puumajoja. Tarjontaamme kuuluu esimerkiksi keskitason hotellia vastaavia puumajoja, joissa saat käyttöösi tilavan makuuhuoneen ja oman kylpyhuoneen. Vaatimattomampaa majoitusta etsiville löytyy puolestaan upeita rustiikkisia vaihtoehtoja, joissa rakenteet heiluvat pehmeästi tuulen mukana ja asukkaat jakavat merkittävän osan tiloista suuren heimon tapaan. Etenkin syrjemmässä tällaiset vaatimattomat majapaikat ovat usein äärimmäisen edullisia.

Tarjolla on myös lukuisia luksusluokan puumajoja. Ne sopivat erinomaisesti esimerkiksi romanttista irtiottoa kaipaaville pariskunnille. Myös tämän tason majapaikoissa pyritään yleensä ympäristöhaittojen minimointiin, mutta toisin kuin halvoissa puumajoissa, tarjolla on myös viimeisen päälle tyylikkäitä sisustusratkaisuja. Lukemattomien lämpimistä maista löytyvien vaihtoehtojen ohella valikoimaamme kuuluu myös muutamia pohjoisen havumetsissä sijaitsevia puumajoja. Osa niistä on sisustettu moderniin pohjoismaiseen tyyliin, toiset taas muistuttavat perinteistä erämökkiä. Kaikkein kovimpien neljän ja viiden tähden puumajojen yhteydestä löytyy yleensä myös koko joukko luksustason palveluita ja mukavuuksia, kuten uima-allas, täyden palvelun kylpylä ja huippuravintola.

Etsit sitten upeaa romanttista pakopaikkaa tai ympäristöystävällistä majoitusta luonnon siimeksessä, puumajassa lomastasi tulee taatusti unohtumaton. Jos haluat viettää unohtumattoman ekoloman sananmukaisesti metsässä, sinun kannattaa ehdottomasti tutustua ebookersin loistavaan puumajatarjontaan. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi, niin esittelemme sinulle hetkessä kaikki kohdealueesi parhaat majoitusvaihtoehdot. Kätevien hakusuodattimien avulla sinun on helppo kohdentaa hakusi vain itsellesi parhaiten sopiviin vaihtoehtoihin. Lisäksi tarjolla on helppokäyttöinen karttatyökalu, jonka avulla pystyt paikallistamaan myös kaikkein syrjäisimmät majapaikat.