Parhaat kievarit 2023

Varaa parhaat Majatalot ebookersilta

Nykypäivän majataloista on rähjäisyys kaukana. Moni niistä tarjoaa nimittäin todellista luksusluokan mukavuutta, eikä puitteissakaan ole usein juuri moitteen sijaa. Parhaimmillaan majatalo voi tarjota verrattoman katsauksen tietyn alueen historiaan ja perinteisiin. Huoneita niissä on yleensä korkeintaan 10, minkä lisäksi asiakkaita palvelee majatalon oma keittiö. Ruoka on yleensä konstailematonta perinneruokaa, mikä on omiaan tuomaan majataloon upeaa rustiikkista tunnelmaa. Monessa majatalossa tunnelma onkin suorastaan maaginen. Eikä ihme – moni näistä majapaikoista on nimittäin palvellut matkalaisia samassa paikassa jo vuosisatojen ajan.

Usein majatalot eroavatkin hotelleista ennen muuta maanläheisen tunnelmansa ansiosta. Näissä majapaikoissa kaikki on sataprosenttisen aitoa, mukaan lukien palvelu. Se onkin usein paitsi aitoa, myös lämmintä. Koska huoneita on vain vähän, palvelu on kattavaa ja yksilöityä. Asiakkaat eivät sulaudu harmaaksi massaksi, vaan jokainen kohdataan ihmisenä. Huoneiden rajallinen määrä mahdollistaa lisäksi monenlaiset kiehtovat sisustusratkaisut. Osa huoneista voi esimerkiksi olla suuria, osa pieniä; osa tummia, osa vaaleita. Vain yksi asia on varmaa: majoittumalla hotellin sijaan majataloon, lomastasi tulee taatusti ainutlaatuinen. Hirsiseinäinen makuuhuone upealla metsänäkymällä? Onnistuu. Viktoriaaninen sviitti suurella takalla? Ei ongelmaa. Upeilla taide-esineillä koristeltu romanttinen makuuhuone? Asia selvä. ebookersin majataloissa jokainen loma on taatusti ainutlaatuinen kokemus.

Tarjonnastamme löytyy loistovalintoja myös kulinaristeille ja aitojen oluiden ystäville. Moni sivustomme majataloista on palvellut väkeä jo hevoskyytien aikakaudella, joten ei liene yllätys, että niistä saa myös loistavaa perinneruokaa. Esimerkiksi Yorkshiren alueella tämä voi tarkoittaa perinteistä paistia, Australian syrjäseuduilla kengurupurilaisia, Ranskassa etanoita ja Yhdysvaltojen keskilännessä paksupohjaista pizzaa. Niin tai näin, nälkää ei majataloissa tunneta.

Voit löytää majatalon melkeinpä mistä tahansa. Nykyisten kaupunkien ohella niitä löytyy nimittäin myös monien vanhojen kauppareittien varrelta, paikoista joissa kovin vilske laantui jo vuosisatoja sitten. Moni tällainen sijainti sopii täydellisesti vaeltajille ja luontoihmisille. Moniin majataloihin saa tuoda myös oman lemmikin, mikä on tietysti omiaan lisäämään niiden suosiota ulkoilijoiden parissa. Usein metsä odottaa vain askelten päässä majatalon ovesta, ja monissa tapauksissa läheiset luontoalueet ovat suorastaan valtavia.

On valitsemasi majatalo sitten syrjäseuduilla tai kaupungin sykkeessä, sen suojista sinun on helppo suunnata lähialueen nähtävyyksille. Moni viihtyy majatalossa vain muutaman yön, mutta voi niihin huoletta suunnata pitemmäksikin aikaa. Majatalomajoitus tarjoaa jokaiselle jotakin. Valikoimasta löytyy esimerkiksi todella hulppeita luksushuoneita sekä myös upeita vaihtoehtoja romanttista tunnelmaa kaipaaville. Toisessa ääripäässä ovat erittäin vaatimattomat majapaikat, joissa huonehinta voi olla vain muutaman kympin. On taso sitten mikä tahansa, muita vieraita majataloissa on aina vain jokunen. Tämä tekee niistä erityisen sopivia omaa rauhaa ja intiimiä tunnelmaa arvostaville.

Valikoimaamme kuuluu kaikkea luonnon helmassa sijaitsevista kievareista kaupunkien ytimessä sijaitseviin historiallisiin majataloihin. Sivustomme helppokäyttöisten haku- ja karttatyökalujen avulla löydät helposti juuri sinulle sopivan majapaikan. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.