Parhaat Tentalow-hotellit 2024

Varaa parhaat Safaritentalow't ebookersilta

Jos haluat luonto- ja luksusloman samassa paketissa, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi loisteliaan tentalow-majoituksen. Tentalow on teltan ja luksusmökin välimuoto: seinät ovat teltan tapaan kangasta, mutta sisällä on aina reippaasti tilaa sekä kaikki hotelleista tutut mukavuudet. Karua erähenkeä näistä majapaikoista ei löydy, sillä usein sisustus ja mukavuudet ovat vähintään neljän tähden luokkaa. Yhdistelmä on täydellinen: päivät voit viettää villin luonnon helmassa ja illat ja yöt luksustason mukavuuksista nauttien. Sivustomme kautta voit varata tentalow-majoituksen esimerkiksi Saharan dyyneiltä tai gaselleja vilisevältä savannilta. Ja löytyy niitä toki myös muualta kuin Afrikasta. Totuuden nimissä tarjontaa on aivan joka suunnassa. On majapaikan sijainti sitten mikä tahansa, luonnon ihmeet odottavat sinua aina vain askelten päässä upean leirivuoteesi lakanoista.

Etenkin niitä ympäröivät puitteet huomioiden Tentalow-majoitus on usein hämmentävän loisteliasta. Tavallaan se ei ole kuitenkaan yllätys, sillä kaikki tähän luokkaan kuuluvat majoitusliikkeet tavoittelevat nimenomaan kaikkein vaativimpia luontomatkailijoita. Vaikka tentalow't ovat periaatteessa telttoja, todellisuudessa tarjolla on kaikki boutique-hotelleista tutut mukavuudet ja palvelut. Teltoissa on yleensä esimerkiksi suuret pylvässängyt ja puulattiat. Sisällä on makuutilan ohella myös tilava kylpyhuone, jossa saattaa olla amme, suihku tai molemmat. Makuutilan edustalla on usein tyylikkäästi sisustettu oleskelutila, joka sopii esimerkiksi lukemiseen tai ateriointiin. Myös ulkotilat ovat poikkeuksetta melkoisen tyylikkäät. Jos maasto on avaraa, suoraan teltan edestä saattaa avautua näkymä kauas savannin tai viidakon yli. Mikäli paikka on suojaisempi, viidakko tai muu luonto ympäröi sitä usein joka suunnalta. Upeiden luontomaisemien ohella lähettyvillä saattaa olla myös aurinkotuolien ympäröimä uima-allas, nuotiopaikka sekä viimeisen päälle hoidettu puutarha.

Tentalow-majoitus sijaitsee aina syvällä luonnon siimeksessä, joten tarjolla on poikkeuksetta todella huikeita luontokokemuksia. Esimerkiksi häämatkalaisille tentalow tarjoaa sekä omaa rauhaa että luontoretkiä, joita ette vähään aikaan unohda. Vähintään yhtä hyvin tällainen majapaikka sopii 1700- ja 1800-luvun löytöretkistä intoileville. Tekeepä varauksensa sitten mistä syystä tahansa, varmaa on, että näissä majapaikoissa alueen luonto tulee taatusti tutuksi. Usein jo majapaikka tarjoaa hurjan valikoiman luontoon liittyviä palveluita ja retkiä. Viimeksi mainituilla vieraat pääsevät näkemään esimerkiksi Afrikan suurpetoja, kamelikaravaaneja ja paljon muuta. Usein lähellä on myös syvälle koskemattomaan luontoon johtavia vaellusreittejä. Usein esimerkiksi villieläimiä liikkuu tosin myös aivan tentalow'n vieressä, joten halutessaan eläimiä voi bongailla vaikka telttansa eteen viritetystä riippumatosta.

ebookersin valikoimasta löytyy huikeaa tentalow-majoitusta aivan joka makuun. Afrikassa voit esimeriksi lämmitellä jalkojasi oman takan loimussa upean tähtitaivaan alla. Intiasta tentaloweja löytyy puolestaan esimerkiksi rannikon syrjäisistä poukamista ja Rajahstanin aavikolta. Todellisista suurpedoista kiinnostuneiden kannattaa tarkistaa myös maailmankuulujen luonnonpuistojen tarjonta. Osuupa valintasi sitten minne tahansa, yksi asia on varmaa – tentalow-majoituksessa lomastasi tulee taatusti jotain täysin ainutlaatuista. Sivustoltamme löydät itsellesi sopivan majapaikan helposti ja vaivattomasti. Sinun tarvitsee ainoastaan syöttää matkapäiväsi, niin esittelemme sinulle hetkessä kaikki kohdealueesi tasokkaimmat majoitusvaihtoehdot. Sivustomme kätevän karttatyökalun avulla voit etsiä majapaikkoja juuri sieltä, mistä haluat ja löydät helposti esimerkiksi kaikki tietyn luonnonpuiston tentalow't.