Varaa paras aamiaismajoitus (B&B) 2024

Varaa parhaat Aamiaismajoitukset ebookersilta

Kotoisuus, sydämellisyys ja yksilöllinen palvelu – perinteinen aamiaismajoitus tarjoaa etenkin niitä. Ensimmäinen asia, jonka huomaat, on lämmin vieraanvaraisuus. Näissä majoitusliikkeissä et ole asiakas, vaan arvostettu vieras, jonka tarpeet ja toiveet huomioidaan taatusti. Aamiaismajoitusta tarjoavat majapaikat edustavat ruohonjuuritasoa, eli ne ovat aina kiinteä osa ympäröivää kaupunkia, kylää tai muuta yhteisöä. Valitsemalla aamiaismajoituksen pääset siis aina näkemään paikallista elämänmenoa kaikkein aidoimmillaan. Näissä majapaikoissa kaikki on aitoa isolla a:lla: ruoka tulee suoraan keittiön liedeltä, huoneet ja tilat ovat viihtyisät ja kodikkaat ja henkilökunta antaa loistovinkkejä lähiseudun kohteisiin. Aamiaismajoitus onkin ehdoton valinta niille, jotka haluavat nähdä ja kokea matkakohteensa kaikkein aidoimmillaan.

Huoneita on aina tavanomaista hotellia vähemmän. Tarjolla voi olla esimerkiksi yksi tai kaksi pientä huonetta sekä pari tilavaa sviittiä. Sisustus on aina omistajan käsialaa, joten se voi vaihdella hyvinkin paljon. Usein huoneissa on monenlaisia hauskoja yksityiskohtia, kuten vanhoja maalauksia, koriste-esineitä tai lämmittävä takka. Suuren hotellin tunnelmaa näistä majapaikoista ei löydy. Siinä missä hotellit pyrkivät standardoituun kokemukseen, aamiaismajoituksen kohdalla tavoite on aivan päinvastainen. Varaamalla aamiaismajoituksen ebookersilta varmistat siis samalla täysin ainutlaatuisen reissun.

Kuten nimi kertoo, aamiaismajoituksen hintaan kuuluu aina myös aamiainen. Se on taatusti tuore – usein ainekset on haettu samana aamuna läheiseltä torilta ja leipomosta. Myös aamiaistunnelma on usein lyömätön. Sen varmistaa kotoisa ruokasali, jossa voi aterioinnin lomassa jutustella myös toisten yöpyjien kanssa. Mikään ei käynnistä päivää kuin ruokaisa aamiainen – sen jälkeen matkaa on helppo jatkaa kohti rantaa, nähtävyyksiä tai muita seikkailuja.

B&B-majoitus on aina myös verrattoman edullista. Aivan motellien tai leirintäalueiden tasolle hinta ei toki putoa, mutta toisaalta edellisiin verrattuna rahoilleen saa huomattavasti parempaa vastinetta. Lähes kaikista tämän luokan majapaikoista löytyy esimerkiksi wi-fi-yhteys, kaapelitelevisio sekä pysäköintipaikat. Niiden lisäksi kannattaa huomioida huonehintaan sisältyvä ilmainen aamiainen sekä usein hyvinkin viihtyisät oleskelutilat.

Kaikkein upeinta aamiaismajoitusta tarjoavissa majapaikoissa on niiden ainutlaatuinen tunnelma, kiehtovat yksityiskohdat sekä täysin yksilöllinen palvelu. Tuulisessa säässä vietetyn päivän jälkeen voit esimerkiksi päästä lämmittelemään jalkojasi aidon takkatulen loimuun tai tähtitaivaan alla odottavaan kuumaan kylpyyn. Häämatkalaiset voivat puolestaan pyytää sviittiinsä pullon kuplivaa jo etukäteen, jotta se odottaa pöydällä jo saapumishetkellä. Todella syvälle historian syleilyyn kaipaaville löytyy myös vuosisatoja vanhoja kartanoita ja taloja, joista löytyy esimerkiksi goottilaistyylisiä ruokasaleja ja upeita hirsirakenteita. Tätä ja paljon muuta tarjoavat ebookersin tuhannet aamiaismajoitusvaihtoehdot. Tutustu vaihtoehtoihin heti!