Parhaat hostellit 2024

Varaa parhaat Hostellit ebookersilta

Suurin osa maailman reppureissaajista vannoo tiukasti hostellien nimeen. Ja miksipä ei? Majoitus on aina pohjahintaista, tunnelma rento ja juttuseuraakin löytyy. Omia huoneita hostellit eivät välttämättä tarjoa, mutta usein niistä löytyy suuri oleskelutila, jossa toisiin matkalaisiin tutustuu melkeinpä väistämättä. Sen ohella hostellin yhteydessä voi olla pelihuone, grillaukseen ja syömiseen tarkoitettua ulkotilaa tai vaikka itsepalvelupesula.

Erityisen hyvin hostellit sopivat yksin matkaileville, sillä niistä löytyy lähes aina samanhenkisiä reissaajia, joiden kanssa on hauska suunnitella ja toteuttaa päivä- ja muita retkiä. Kaikkein halvinta majoitusta tarjoavat hostellien suuret makuusalit, joista sänkypaikan voi joskus saada vain muutamalla eurolla. Hostellit sopivat loistavasti myös niille, jotka ovat vielä hieman ulalla uuden kohdemaansa kanssa. Paikan päällä on nimittäin lähes varmasti sellaisia, joilla on runsaasti tietoa kyseisen maan joka kolkasta. Lisäksi joukkoon mahtuu usein myös matkaseuraa etsiviä, joiden kanssa eteenpäin siirtyminen on taatusti todellinen seikkailu. Monissa hostelleissa on makuusalien ohella myös yksityiskäyttöisiä huoneita. Omalla kylpyhuoneella varustettuja huoneita kannattaa kuitenkin välttää, sillä ne ovat usein poikkeuksellisen kalliita. Jos etsit mahdollisimman kattavia mukavuuksia, sinun kannattaa suunnata ennemmin hotellin, mutta jos haet halpaa hintaa ja rentoa tunnelmaa, paras valinta on ehdottomasti hostelli.

Hostellien asiakaskunta on yleensä nuorta ja rentoa. Yhteisissä oleskelutiloissa tai hostellin baarissa on lähes aina vähintään muutama matkalainen, eikä siellä todellakaan istuta tuppisuina. Myös hostellien pitäjät ovat yleensä leppoisaa väkeä, mikä näkyy usein esimeriksi niiden sisustuksessa. Seinillä voi komeilla esimerkiksi katutaidetta, ja huonekalut voivat olla melkeinpä minkälaisia tahansa. Jokainen ebookersin hostelli onkin aina täysin uusi kokemus, joten sellaiseen majoittumalla saat matkaasi takuulla täysin ainutlaatuista sisältöä. Tutustu ebookersin hostellivalikoimaan nyt, ja lähde lomalle, jollaista et ole ennen kokenut!

Jos haluat nauttia aamukahvisi niin kansainvälisessä seurassa kuin suinkin mahdollista, hostellit sopivat sinulle kuin nenä päähän. Kenties upeinta hostelleissa on yllätyksellisyys – koskaan ei tiedä keneen tutustuu tai kenen seurassa matka jatkuu. Mikäli voimat eivät riitä esimerkiksi nähtävyyksien kiertelyyn, päivä kuluu usein rattoisasti hostellin puutarhassa tai pelihallissa toisten matkalaisten seurasta nauttien. Monet hostellit järjestävät myös omaa ohjelmaa, kuten kokkauskursseja ynnä muuta vastaavaa. Usein hostellien tunnelmaa kohottaa myös nuorekas, ajan hermolla elävä henkilökunta, jolta voi huoletta kysyä jokseenkin mitä tahansa. Toisin kuin viiden tähden hotelleissa, täällä ei ryppyotsaisuutta tunneta! Koska hostellit ovat yleensä suorastaan pohjahintaisia, sinulle jää aina reippaasti rahaa myös esimerkiksi baareihin, ravintoloihin ja menopelien vuokraamiseen.