Pääosion alkuosa

Suositut Hostellit – Helsinki

Eurohostel 43 €
Eurohostel

Eurohostel

Linnankatu 9, Helsinki
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eurohostel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uspenskin katedraali. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 135 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

  Both Helsinki 56 €
  Both Helsinki

  Both Helsinki

  Hietaniemenkatu 14, Helsinki
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Both Helsinki on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Temppeliaukion kirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 326 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

   Forenom Hostel Vantaa Aviapolis 60 €
   Forenom Hostel Vantaa Aviapolis

   Forenom Hostel Vantaa Aviapolis

   Ilmailutie 13, Vantaa
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Forenom Hostel Vantaa Aviapolis on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 57 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan.

    CheapSleep Helsinki 50 €
    CheapSleep Helsinki

    CheapSleep Helsinki

    Sturenkatu 27B, Helsinki
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     CheapSleep Helsinki on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Helsingin messukeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 37 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

     The Yard Concept Hostel 109 €
     The Yard Concept Hostel

     The Yard Concept Hostel

     Kalevankatu 3 A 45, Helsinki
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Yard Concept Hostel on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Ateneumin taidemuseo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1907 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

      20Rooms 60 €
      20Rooms

      20Rooms

      Kyläkaivontie 6 D, Vantaa
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       20Rooms on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Tiedekeskus Heureka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kirjaston. Tässä 2 tähden hostellissa on 20 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

       Hostel Diana Park 68 €
       Hostel Diana Park

       Hostel Diana Park

       Uudenmaankatu 9, Helsinki
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hostel Diana Park on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Ateneumin taidemuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

        Forenom Hostel Helsinki Merihaka 54 €
        Forenom Hostel Helsinki Merihaka

        Forenom Hostel Helsinki Merihaka

        Haapaniemenkatu 7-9, Helsinki
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Forenom Hostel Helsinki Merihaka on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hakaniemi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, pyykinpesutilat ja omatoiminen pysäköinti (lisämaksusta). Tässä 2 tähden hostellissa on 29 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.

         SweetDream Guesthouse 55 €
         SweetDream Guesthouse

         SweetDream Guesthouse

         Hämeentie 21 G, Helsinki
           
          2.0 kautta 5.0 Tähteä

          SweetDream Guesthouse on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Kallion kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2 tähden hostellissa on 5 huonetta. Kaikki huoneiden tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

          Hostel Suomenlinna 62 €
          Hostel Suomenlinna

          Hostel Suomenlinna

          Suomenlinna C 9, Helsinki
            
           2.0 kautta 5.0 Tähteä

           Hostel Suomenlinna on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomenlinnan linnoitus. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 1908 rakennetussa 2 tähden hostellissa on 8 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

           Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki 57 €
           Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki

           Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki

           Kornetintie 10, Helsinki
             
            2.0 kautta 5.0 Tähteä

            Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Seurasaaren ulkomuseo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 116 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

            Forenom Hostel Espoo Otaniemi 79 €
            Forenom Hostel Espoo Otaniemi

            Forenom Hostel Espoo Otaniemi

            Kivimiehentie 2, Espoo
              
             2.0 kautta 5.0 Tähteä

             Forenom Hostel Espoo Otaniemi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Aalto-yliopisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 2 tähden hostellissa on 69 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

             Varaa Hostellit kohteessa Helsinki ebookersilta

             Kohteen Helsinki hostellit ovat ehdoton valinta tiukalla budjetilla matkaileville. Alueen Hostellit tarjoavat roppakaupalla rentoa tunnelmaa, ja niissä tapaa usein matkalaisia maailman joka kolkalta. Kaikkein halvimpia ovat hostellien makuusalipaikat. Makuusalit ovat täydellinen valinta etenkin yksin matkaileville, sillä niistä löytyy aina juttukavereita ja tunnelmaa. Enemmän yksityisyyttä kaipaaville hostelleissa on usein myös yksityiskäyttöön tarkoitettuja huoneita. Ne sopivat etenkin pariskunnille ja täydellistä hiljaisuutta kaipaaville.

             Löydä uusia ystäviä – tarkasta ebookersin Hostellit kohteessa Helsinki

             Hostelleissa ei tuppisuita tunneta, joten myös kohteessa Helsinki niistä löytyy taatusti seuraa myös sinulle. Toisin kuin ennen, Hostellit ovat nykyisin myös koko lailla moderneja ja tyylikkäitä, eikä niissä todellakaan yövy mitään laitapuolen väkeä. Etenkin hostellien oleskelutilat ovat usein aivan viimeistä huutoa, minkä ansiosta niissä viihtyy helposti pidemmänkin tovin. Monista löytyy myös baari, jossa asukkaat vaihtavat kuulumisia päivän koitosten jälkeen. Jos liikutte porukalla, voitte hyödyntää hostellin yhteistiloja myös yhteisten suunnitelmien hiomiseen. Aamuisin jo kukonlaulun aikaan heräävä voi lisäksi loikoilla niissä siihen asti, kunnes toiset pääsevät ylös.

             Hostellit sijaitsevat yleensä aivan kaupungin tai muun kohteen ytimessä, joten ne sopivat täydellisesti nähtävyyksiä kierteleville. Koska valtaosa hostellien asukkaista käyttää julkisia, lähin pysäkki löytyy yleensä aivan majapaikan nurkilta. Näin myös kohteessa Helsinki. Halpa hinta ja loistava sijainti tekevätkin hostelleista äärimmäisen houkuttelevan vaihtoehdon kenelle tahansa matkalaiselle. Erityisen suosittuja kohteen Helsinki Hostellit ovat nuorten matkailijoiden parissa, sillä useimmat niistä sijaitsevat aivan täkäläisen yöelämän ytimessä. Usein lähin baari tai klubi on vain lyhyen kävelymatkan päässä, mikä helpottaa myös yöllä kotiutumista melkoisesti.

             Kohteen Helsinki Hostellit tarjoavat tämän alueen ylivoimaisesti halvinta majoitusta. Etenkin makuusalipaikat ovat usein viisi tai jopa kymmenen kertaa hotellihuonetta halvempia, joten sellaisen valitsemalla sinulle jää taatusti rahaa myös ravintoloihin, nähtävyyksiin ja muihin huvituksiin. ebookersin Hostellit ovat erittäin viihtyisiä ja siistejä, joten voit huoletta varata sellaisen kohteesta Helsinki vaikka pidemmäksikin aikaa. Hostelleissa väki vaihtuu melko tiheään, joten pitkän visiitin aikana saatat tavata ihmisiä lukuisista eri maista!

             ebookers tarjoaa sinulle kaikki kohteen Helsinki parhaat Hostellit

             Sivustomme kätevillä hakusuodattimilla varmistat, että majapaikassasi on kaikki tarvitsemasi mukavuudet. Haun tulokset näet joko listana tai suoraan kohteen Helsinki kartalla. Kartan avulla voit ottaa tarkasteluun esimerkiksi vain haluamiesi nähtävyyksien lähellä sijaitsevat Hostellit. Syöttämällä hakutyökaluumme omat matkapäiväsi sekä kohteen Helsinki saat näkyviin kaikki kyseisellä ajanjaksolla vapaana olevat majapaikat. Varaa omasi jo nyt, niin pääset heti suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Helsinki!

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Helsinki

             Näytä kaikki 974 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
             Hilton Helsinki Airport 122 €
             Hilton Helsinki Airport

             Hilton Helsinki Airport

             Lentaejaenkuja 1, Vantaa
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Suomen ilmailumuseo on 1,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Tiedekeskus Heureka ja Paloheinä Golf ovat myös 10 kilometrin päässä.

              Clarion Hotel Helsinki 119 €
              Clarion Hotel Helsinki

              Clarion Hotel Helsinki

                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin päässä. Hietalahden raitiovaunupysäkki, Helsinki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Itämerenkadun raitiovaunupysäkki, Helsinki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

               Scandic Grand Marina 86 €
               Scandic Grand Marina

               Scandic Grand Marina

               Katajanokanlaituri 7, Helsinki
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Allas Sea Pool -merikylpylä, Uspenskin katedraali ja Presidentinlinna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Senaatintori ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kauppiaankadun asema ja Katajanokan puiston raitiovaunupysäkki, Helsinki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                Clarion Hotel Helsinki Airport 114 €
                Clarion Hotel Helsinki Airport

                Clarion Hotel Helsinki Airport

                Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Suomen ilmailumuseo, Viihdekeskus Flamingo ja Kauppakeskus Jumbo sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Tiedekeskus Heureka ja Paloheinä Golf ovat myös 10 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.