Parhaat chalets ja alppimajat 2023

Varaa parhaat Chalet't ebookersilta

Aika kaivaa sukset esiin ja pyyhkiä pölyt vaelluskengistä – ebookersilta löydät kattavan valikoiman alppimajoja upeista vuoristomaisemista. Alppimajoja löytyy nimensä mukaisesti Sveitsin, Ranskan ja Itävallan hiihtokeskuksista, mutta myös esimerkiksi Kalliovuorten alueelta Yhdysvalloista ja Etelä-Afrikan jylhistä rannikkomaisemista. Hirsirakenteisen majan kuistilla on mukava istuskella ja katsella upeita vuoristomaisemia tai vaihtoehtoisesti aavaa merenulappaa, jota vaahtopäiset aallot halkovat. Jos kaipaat lomaltasi rauhoittumista luonnon keskellä, tämä majoitusvaihtoehto vastaa tarpeisiisi täydellisesti.

Alppimajoja on totuttu näkemään erityisesti tunnetuilla hiihtokeskusalueilla niin Ranskassa, Italiassa, Kanadassa kuin Japanissakin. Ne ovat erityisesti perheiden ja talviurheilua harrastavien suosiossa. Alppimajoissa on usein useampia makuuhuoneita, takan ääressä istuskeluun sopiva olohuone, keittiötilat, säilytystilat suksille ja muille varusteille sekä suora hiihtoyhteys rinteeseen.

Saatavilla on myös vaativampaan makuun sopivia alppimajoja, jotka saattavat näyttää ulkoapäin perinteisiltä hirsimajoilta, mutta niiden varustukseen kuuluu hieman enemmän mukavuuksia, kuten sauna ja poreallas tai jopa ruokailutila, jossa henkilökunta huolehtii ruoan tarjoilusta. Kuulostaa varmasti houkuttelevalta rinteissä vietetyn päivän jälkeen, eikö totta?

Alppimajat sopivat myös muiden kuin talviurheilua harrastavien lomanviettopaikaksi. Jos haluat jättää taaksesi kaupungin hälinän, olla keskellä luontoa ja nauttia upeista vuoristomaisemista tai valtameren aalloista, lähde lomalle alppimajaan. Ne soveltuvat lomailuun myös muulloin kuin talvella. Lumen sulettua voi harrastaa patikointia, ratsastusta, vuorikiipeilyä, koskenlaskua tai muita ulkoilmalajeja.

Etsitpä sitten viihtyisää piilopirttiä Kalliovuorilta tai ylellistä lomanviettopaikkaa näköalalla Chamonix’n jäätiköille, ebookersin valikoimasta löydät vaihtoehtoja, jotka tekevät lomastasi varmasti ainutlaatuisen. Olemme tehneet sopivan majapaikan löytämisen helpoksi. Anna matkustuspäiväsi ja näet kohteessa saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää apuna myös kätevää karttatoimintoamme, joka auttaa sinua löytämään juuri etsimäsi kaltaiset majoituspaikat.