Varaa yö linnahotellissa

Varaa parhaat Linnat ebookersilta

Mikäpä sen ylellisempää kuin yöpyminen linnassa! Ota mallia kuninkaallisista ja vietä ikimuistoinen loma loisteliaassa ympäristössä. Torneja ja sakaraharjaisia muureja, salaperäisiä käytäviä ja seinillä riippuvia vuosisatoja vanhoja muotokuvia – linnat vievät sinut kiehtovalle matkalle menneisyyteen. Voit valita, haluatko yöpyä viiniviljelmien ympäröimänä vai onko modernimpi ympäristö kylpylöineen ja uima-altaineen enemmän makuusi. Joissakin linnoissa on omaperäisiä, keskiaikaiseen tyyliin sisustettuja huoneita tai ylellisesti kalustettuja kirjastoja ja salonkeja. Minkä linnoista valitsetkin, yksi on kuitenkin varmaa – lomastasi tulee varmasti ikimuistoinen.

Linnahotelleissa on panostettu erityisesti palveluun ja vieraiden mukavuuteen, ja tuletkin saamaan kuninkaallisen vastaanoton. Voit keskittyä vain nauttimaan olostasi. Valinnan varaa on runsaasti – miltä kuulostaisi yö goottilaisessa linnassa Puolassa? Tai keskiaikaisessa linnoituksessa Skotlannin nummilla? Vai valitsetko mieluummin viinitarhojen kupeessa kohoavan ranskalaisen linnan? Olipa valintasi mikä hyvänsä, lomastasi tulee varmasti ainutlaatuinen.

Linnahotellien huoneissa on nähtävissä satojen vuosien historia, mikä saa mielikuvituksen liikkeelle. Holvikaarikatot, lasimaalausikkunat ja mahonkiset portaikot luovat historiallista tunnelmaa ja vievät ajatukset vuosisatojen taakse. Mutkittelevat käytävät johtavat hienoihin saleihin, joissa voi olla huippuluokan ravintola. Linnan alapuolelta saattaa löytyä viinitynnyreiden täyttämä kellari. Joissakin linnoissa pääsee tutustumaan lähietäisyydeltä menneiden aikojen ruhtinaiden elämään ja näkemään loisteliaita valtaistuinsaleja.

Linnahotellissa vietetty loma on varmasti rentouttava, ja ylellisessä ilmapiirissä arkinen aherrus jää kauas taakse. Monissa linnoissa vieraiden käytettävissä on myös uima-allas ja kuntosali. Linnassa vietetty loma on hemmottelua myös makuaistille – tarjolla on paikallisia viinejä ja lähiseudun aineksista valmistettuja ruokia. Jos suunnittelet häitä tai muuta tapahtumaa, linnahotellit sopivat tähän tarkoitukseen erityisen hyvin.

Kuten arvata saattaa, linnassa yöpyminen ei ole sieltä halvimmasta päästä, sillä loisteliaalla ympäristöllä on oma hintalappunsa. Pidä kuitenkin silmäsi auki, sillä ebookers.fi-sivustolta löydät hyviä tarjouksia. Anna matkustuspäiväsi ja näet saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit myös suodattaa tulokset matkabudjettisi mukaan. Jos kaipaat hieman inspiraatiota, voit käyttää apuna kohdekarttaamme, joka auttaa sinua löytämään toiveitasi vastaavat majoitusvaihtoehdot.