Varaa lomahuoneisto tai -asunto

Varaa parhaat Asunnot ebookersilta

Lomalla iso osa ajasta kuluu tietysti nähtävyyksillä ja rannalla, mutta aina ei jaksa viilettää. Jos haluat lomasi ajaksi majapaikan, jossa on tilaa muuhunkin kuin nukkumiseen, sinun kannattaa majoittua hotellin sijaan tilavaan loma-asuntoon. ebookersin huoneistoissa lomailet aina huomattavasti hotellia vapaammin ja joustavammin. Kaikki aikataulut määräät sinä, ja pääset liikkumaan matkakohteessasi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. Kun käytössäsi on oma loma-asunto, voit elää ja rentoutua aivan kuin paikallinen.

Kaikki sivustomme huoneistot ovat täysin kalustettuja, ja niissä on kaikki kotoasi tutut mukavuudet. Ne sopivat täydellisesti yhteisiin hetkiin perheen tai ystävien kesken. Huoneiston keittiö mahdollistaa yhteiset ateriat, jotka voitte kokata ja syödä kellonajoista piittaamatta. Saatte lisäksi lomailla täysin rauhassa ja häiriöttä, ilman naapurihuoneiden metakkaa tai ravintolasta raikuvaa musiikkia. Ei vastaanottotiskillä jonottamista, kymmeneen päättyvää aamiaisaikaa tai tylsiä ruokalistoja – huoneistossa valta on teidän! Voitte aloittaa jokaisen päivän nauttimalla aamiaisen olohuoneessa tai parvekkeella päivän ohjelmaa suunnitellen. Aamupäivän rientojen jälkeen pieni lepohetki voi tehdä terää. Myös siihen oma huoneisto sopii täydellisesti – hiljaisuus on taattu, ja siestan voi ottaa vaikka olohuoneen sohvalla.

Huoneisto on täydellinen valinta myös tiukalla budjetilla reissaaville. Sen hinta on yleensä huomattavasti hotellihuonetta edullisempi, ja huoneiston keittiötä hyödyntämällä voi säästää pitkän pennin loman ruoka- ja juomakuluista. Kun nautit ateriat ja drinkit ravintolan sijaan huoneiston ruokapöydässä, parvekkeella tai patiolla, voit selvitä vain murto-osalla muiden turistien kuluista! Asioimalla paikallisilla toreilla ja ruokakaupoissa pääset lisäksi kiinni aitoon paikalliseen elämänmenoon.

ebookersin huikea huoneistovalikoima varmistaa, että jokainen reissusi on taatusti ainutlaatuinen. Häämatkalaiset, irtiottoa kaipaavat kaveriporukat, lämpöön suuntaavat perheet – meillä on huoneistoja kaikille. Eikä sopivan löytäminen todellakaan ole vaikeaa. Kätevän karttatyökalumme avulla voit valita juuri haluamasi sijainnin, ja hakusuodattimia hyödyntämällä saat ruudulle vain sinulle täydellisesti sopivat majapaikat. Osalle täydellinen sijainti voi olla aivan kaupungin ytimessä, vain kivenheiton päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä; toisille taas luonnon helmassa, kaukana katujen hälinästä – valinta on sinun. ebookersin huoneistovalikoimaan kuuluu kaikkea pienistä, moderneista kaupunkihuoneistoista usean sadan neliön perhelukaaleihin. Voit siis lähteä matkaan yksin, kaksin tai vaikka koko suvun voimin. Tarjolla olevien kuvien ja kuvausten avulla sinun on helppo varmistaa, että huoneistossa on varmasti kaikki, mitä tarvitset. On haussa sitten jääkaappi, DVD-soitin, puutarha tai pelihuone, sivustomme vaihtoehdoista löydät sen aina nopeasti ja vaivattomasti.

Vieraile osoitteessa ebookers.fi, ja varaudu yllättymään! Varaa täydellinen huoneisto jo tänään ja valmistaudu unelmiesi lomaan!