Parhaat majatalot 2024

Varaa parhaat Majatalot ebookersilta

Nimensä mukaisesti majatalo tarjoaa paljon muutakin kuin pelkän yösijan. Näissä majapaikoissa et ole asiakas vaan arvostettu vieras, jota ei todellakaan jätetä oman onnensa nojaan. Majatalot ovat usein perheyrityksiä, joista ei perinteitä ja historiaa puutu. Usein yritys on ollut toiminnassa jo pitkään, ja omistajat tuntevat lähiympäristön kuin omat taskunsa. Suuriin hotelleihin verrattuna huoneita on yleensä melko vähän, minkä myötä jokaista asiakasta kohdellaan kuin kukkaa kämmenellä. Tunnelma on yleensä äärimmäisen rauhallinen – hotellien hälyä, melua ja liukuhihnapalvelua et näissä paikoissa kohtaa. Kaikkein parhaiten majatalot sopivat omaa rauhaa ja paikallista kulttuuria arvostaville matkailijoille. Näissä majapaikoissa saat aina kosketusta myös paikalliseen elämänmenoon, mikä varmistaa, että lomasi on taatusti ainutlaatuinen.

Aivan suuren hotellin vertaista palveluvalikoimaa et majatalosta löydä, mutta silti vain harva poistuu näistä majapaikoista pettyneenä. Sen varmistaa majatalojen suorastaan ylenpalttinen vieraanvaraisuus. Yleensä huomaat sen jo saapuessasi. Täällä tervetulotoivotukset ovat taatusti lämpimiä, ja huoneetkin on yleensä valmisteltu koristeita säästelemättä. Monissa majataloissa huonehintaan sisältyy myös buffetaamiainen. Myös se eroaa usein hotellien vastaavista. Tarjolla voi olla esimerkiksi paikallisia herkkuja tai huomattavasti paahtoleipää ja pekonia terveellisempiä vaihtoehtoja.

Valtaosa majataloista sijaitsee hieman etäämmällä rannoista ja pääväylistä. Tämä tekee niistä loistavia majapaikkoja omaa rauhaa ja paikallista tunnelmaa etsiville. Pikaruokapaikkojen ja matkamuistomyymälöiden sijaan läheltä voi löytyä esimerkiksi upeita luontokohteita tai paikallisten suosimia ravintoloita. Tarjolla on siis aito ja unohtumaton lomakokemus, jonka aikana pääset näkemään ja kokemaan paikkoja, joissa muut turistit eivät juurikaan vieraile.

Nykyisin majataloihin lukeutuu myös melkoisen hulppeita majapaikkoja. Usein tällaiset boutique-majatalot erottuvat edukseen etenkin sisustuksen saralla, joka voi olla suorastaan palatsimaisen upeaa. ebookersilta löydät näitäkin vaihtoehtoja maailman joka kolkalta. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi maaseudun rauhassa lepääviä kievareita sekä syrjäisissä poukamissa komeilevia rantahuviloita, joiden huoneista olet meressä vain minuuteissa. Kaikkein kovimman tason majataloista löytyy usein myös baari sekä todellinen huippuravintola, josta saat kaikki paikalliset herkut vaikka suoraan huoneesi patiolle. Tällaiset kovimman tason majatalot ovat ymmärrettävästi erityisen suosittuja häämatkalaisten ja muiden pariskuntien parissa.

Majataloon pääsee yleensä majoittumaan huomattavasti hotellia edullisemmin. Moni niistä tarjoaakin aivan ensiluokkaisen hinta-laatusuhteen. Erityisen merkillepantavaa on näiden majapaikkojen ainutlaatuinen sisustus sekä ensiluokkainen palvelu. Jälkimmäisessä majatalot vetävät helposti vertoja jopa kaikkein kovimman luksusluokan hotelleille. Huonehintojen puolella vastaavuutta ei sen sijaan löydy. Usein ne jäävät vain murto-osaan hotellien vastaavista. Mikäli hinta on lähempänä hotellien vastaavaa, voit olla varma, että luvassa on jotain todella ainutlaatuista. Majataloissa nimittäin tiedetään, että niissä asiakkaat odottavat erittäin kovaa vastinetta rahoilleen.

ebookersilta löydät hurjan valikoiman majataloja maailman joka kolkalta. Sivustomme karttatoiminnolla löydät majoituksen juuri haluamaltasi alueelta nopeasti ja vaivattomasti. Oikean alueen löydettyäsi voit ottaa käyttöön hakusuodattimia ja ottaa tarkasteluun vain itsellesi parhaiten sopivat majapaikat. Tutustu vaihtoehtoihin nyt, ja lähde lomalle, jota et vähään aikaan unohda!