Varaa maatilamajoitus

Varaa parhaat Maatilamajoitukset ebookersilta

Maatilamajoitus tarjoaa rentouttavan tauon arjesta. Anna kiireisen arjen ja kaupungin hälinän jäädä taaksesi ja nauti ympärilläsi avautuvista rauhallisista maalaismaisemista. Maatilamajoitusta on usein tarjolla tiloilla, joissa maanviljelys on yhä osa arkipäivää. Saatat siis herätä aamuisin kukon kiekumiseen tai lehmien ammumiseen, ja pääset näkemään maatilan elämää lähietäisyydeltä. Pihamaalla ja pelloilla kasvaa monenlaisia vihanneksia, joista isäntäväki valmistaa herkullisia ruokia vierailleen. Tarjolla on siis todellista lähiruokaa. Kauempana siintää kenties lumihuippuiset vuoret, tiheät metsät, avarat niityt tai kumpuilevat kukkulat, joihin voit tutustua lomasi aikana. Maatilamajoitus on hieno tapa viettää lomaa luonnon rauhassa.

Jos haluat lomallasi nauttia raikkaasta ulkoilmasta, maatilalomailu on juuri oikea valinta sinulle. Se on ikimuistoinen kokemus, josta jää varmasti aivan erilaisia muistoja kuin tavallisessa hotellissa majoittumisesta. Maalla voit viettää aikaasi monella tavalla – syksyllä voit esimerkiksi päästä mukaan viinirypäleidenpoimintaan tai seuraavan vuoden sadon istutustöihin. Pääset tutustumaan siihen, millaisia töitä maatilalla tehdään ja miten paljon työtä sadon kasvattaminen vaatii. Paikalliset asukkaat pitävät sinusta hyvää huolta ja kertovat sinulle mielellään elämästään.

Maatilamatkailu kukoistaa erityisesti Italiassa, jossa riittää valinnan varaa vaativankin matkailijan makuun. Viehättäviä maatiloja sijaitsee niin Trentinon jylhissä vuoristomaisemissa kuin Toscanan viiniviljelmien täplittämillä kukkuloillakin. Voit suunnata myös Umbrian syrjäisille seuduille, joissa sypressit ja pinjat luovat viilentäviä varjoja auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Maatilamajoitusta etsivälle löytyy sopivia kohteita myös vuoristoiselta Marchen alueelta tai Campaniasta, jossa Amalfin rannikon jylhät maisemat tekevät vaikutuksen.

Maatilamatkailu on suosittua myös muualla kuin Italiassa. Maaseudun rauha vetää puoleensa matkailijoita niin Länsi-Kapin rannikolla Etelä-Afrikassa kuin vehreillä Englannin nummilla sekä Espanjan jylhillä vuoristoalueillakin. Ranskassa puolestaan voi majoittua lukuisille viinitiloille, ja Portugalissa yöpaikan voi löytää keskeltä idyllisiä liuskekivikyliä. Myös Australiassa on panostettu maatilamatkailuun, ja se tarjoaakin hienon mahdollisuuden tutustua tähän laajaan maahan. Kun majoitut tällaisiin kohteisiin, matkastasi tulee varmasti ainutlaatuinen.

Maatilalomailu sopii ennen kaikkea seikkailunhaluisille, ulkoilmaelämästä nauttiville matkailijoille, jotka arvostavat aitoja ja paikallisia elämyksiä. Maatilamajoitusta etsivälle saattaa tulla eteen valinnan vaikeus, sillä vaihtoehtoja on runsaasti. ebookersilta löydät kattavan valikoiman juuri sinulle sopivia majoitusvaihtoehtoja. Anna matkustuspäiväsi ja käytä apuna kätevää majoituskarttaamme, josta löydät helposti sopivat majoitusvaihtoehdot läheltä sinua kiinnostavia kohteita.