Vuokraa ja majoitu maalaistalossa

Varaa parhaat Maalaistalot ebookersilta

Jos haluat kokea matkakohteesi aitoa ja alkuperäistä kulttuuria, majoittuminen maatalossa saattaa olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Loma maatalossa tarjoaa rauhaa ja mahdollisuuden rentoutumiseen ainutlaatuisessa ympäristössä.

Valinnan varaa on isoista ja ylellisistä taloista pieniin ja vaatimattomampiin. Tunnelma on viihtyisä ja kodikas, ja huoneet on sisustettu yksilölliseen tyyliin. Jotkin taloista kätkevät sisälleen menneiden aikojen sisustustyylejä ja vuosisatoja vanhoja koriste-esineitä, kun taas toiset talot ovat tyyliltään hyvinkin moderneja.

Maataloon majoittuminen tarjoaa mahdollisuuden päästä kokemaan jotakin arkielämästä poikkeavaa. Ympäröivä maaseutu luo rauhoittavat puitteet rentouttavalle lomalle, ja pitkät kävelyretket raikkaassa maalaisilmassa piristävät ja antavat voimia. Maatalot sopivat hyvin myös romanttisen loman viettämiseen. Monet niistä tarjoavat mahdollisuuden myös itsensä hemmotteluun esimerkiksi kylpylässä tai kauneushoidoissa. Aamiaiset ovat yleensä runsaita ja lähiseudun raaka-aineista valmistettuja, ja aamupalan voi usein nauttia takkatulen ääressä tai ulkona kauniissa puutarhassa.

Joidenkin maatalojen läheisyydessä on myös konferenssitiloja, joissa voi pitää kokouksia tai työpaikan virkistyspäiviä. Maatalojen ympärillä on yleensä runsaasti tilaa, ja vapaan pysäköintipaikan löytymisestä ei tarvitse huolehtia. Isompien maatalojen yhteydessä saattaa olla myös golfkenttä tai muita vapaa-ajan aktiviteetteja.

Jotkin maatalot tarjoavat myös hääpalveluita, mutta ne on syytä varata hyvissä ajoin etukäteen. Häiden järjestäminen maalaiskirkossa kuulostaa romanttiselta, ja hääjuhlan voi järjestää läheisessä maatalossa, jossa myös vieraat voivat yöpyä. Vaihtoehtoja löytyy niin perinteiseen kuin modernimpaankin makuun.

Monet maataloista ovat satoja vuosia vanhoja ja niillä on takanaan pitkä historia. Henkilökunta kertoo sinulle mielellään paikan menneisyydestä ja vanhoista ajoista. Anna mielikuvituksesi herättää vanhat tarinat eloon samalla kun siemailet iltapäiväteetä. Jos kaipaat rauhallista lomanviettopaikkaa vehreän maaseudun ympäröimänä, kannattaa tutustua, millaisia vaihtoehtoja ebookers tarjoaa maatalomajoitukseen.