Parhaat asuntolaivat vuokralle 2023

Varaa parhaat Asuntolaivat ebookersilta

Miltä kuulostaisi seilaaminen elämää nähneellä paatilla pitkin palmujen reunustamia rantoja Intiassa tai päivän paistattelu luksusjahdin kannella Floridan rantavesillä? Asuntolaivan kyydissä vietät varmasti ikimuistoisen loman! Erilaisia asuntolaivoja löytyy monenlaisten matkailijoiden tarpeisiin eri matkakohteista. Voit valita esimerkiksi mutkittelevia kanavia pitkin kulkevan proomun, ylellisen vanhan ajan jokilaivan tai vetten halki kiitävän virtaviivaisen huvijahdin.

Jos kaipaat lomaltasi seikkailun tuntua, asuntolaivassa vietetty loma voi olla sinulle juuri oikea vaihtoehto. Asuntolaivat tarjoavat aivan erilaisen kokemuksen kuin perinteiset hotellit, ja aaltojen rentouttavaan rytmiin on iltaisin helppo nukahtaa. Mikä parasta, monilla asuntolaivoilla pääsee myös liikkumaan paikasta toiseen. Kun purjeet on levitetty tai moottori käynnistetty, voit löytää itsesi samoilta vesiltä leikkisien delfiinien kanssa tai seilaamasta pitkin aavaa merta Tahitin tai Havaijin häämöttäessä horisontissa.

Myös eri vesiurheilulajien harrastaminen onnistuu helposti. Miltä kuulostaisi uiminen Adrianmeren turkooseissa vesissä? Tai sup-lautailu Ranskan Rivieran rauhallisissa poukamissa? Vai haluatko snorklata trooppisten kalojen ja värikkäiden korallien joukossa Karibialla? Nämä kaikki on helppo yhdistää asuntolaivalomaan.

Asuntolaivalomailua voi harrastaa myös ylellisemmissä olosuhteissa. Voit valita vanhoja perinteitä kunnioittavan asuntolaivan, joka huokuu menneiden aikojen loistoa. Tällaisten laivojen sisustus on saatettu suunnitella viktoriaaniseen tai yrjöjen aikaiseen tyyliin, ja ylelliset salongit ja kansitilat vievät ajatukset menneisiin aikakausiin. Joissakin laivoissa on hienoja ravintoloita, jotka sopivat romanttisiin illallishetkiin. Loisteliaalla huvijahdilla puolestaan on helppo tuntea kuuluvansa seurapiirien kermaan, ja aikaa voi viettää valkoisena hohtavalla auringonottokannella tai ylellisessä sviitissä.

Asuntolaivassa vietetty loma on varmasti ikimuistoinen kokemus, joka poikkeaa täysin perinteisessä hotellissa vietetystä lomasta. Asuntolaivat ovat yleensä paikallisten ylläpitämiä, ja heillä on paras asiantuntemus ympäröivistä vesistöistä. Jos haluat päästä näkemään valaita tai autioita rantoja, yöpymään vanhan ajan henkeä huokuvassa ympäristössä tai seilaamaan aavoilla ulapilla, asuntolaivaloma voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto. Voit olla varma, että matkastasi tulee ainutlaatuinen.

Olemme tehneet asuntolaivojen etsimisestä eri kohteista todella helppoa. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää apuna kätevää karttatoimintoamme, joka auttaa sinua löytämään myös hieman piilossa olevat vaihtoehdot.