Parhaat huvilat ja luksushuvilat vuokralle 2024

Varaa parhaat Huvilat ebookersilta

Maailma on pullollaan vuokrattavia huviloita. Sivustomme kautta voit ottaa haltuusi esimerkiksi historiallisen huvilan Toscanasta tai upean rantalukaalin Kaliforniasta. Itse asiassa tarjoamme niitä aivan joka lähtöön, joten ei liene yllätys, että merkittävä osa asiakkaistamme etsii aina ensimmäiseksi nimenomaan tähän luokkaan kuuluvaa majoitusta. Meillä on vaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiin – Eurooppaa kiertäville perheille, omaa tilaa kaipaaville pariskunnille, suurille työporukoille ja tietysti kaikille niille, jotka haluavat majoittua aivan kuin kotonaan. Sinun tarvitsee ainoastaan antaa matkapäiväsi, niin saat hetkessä eteesi pitkän listan toinen toistaan upeampia majoitusvaihtoehtoja.

Huvilat ovat usein melkoisen loisteliaita majapaikkoja. Mukavuudet vaihtelevat paikan mukaan, mutta yleensä tarjolla on vähintään kaikki kotoa tutut mukavuudet. Monien vetonaula numero yksi on oma uima-allas. Se voi olla sisällä tai ulkona, ja altaan koko voi vaihdella muutamasta metristä täyteen olympiamittaan. Jos allas on ulkona, sen laidalta avautuu usein upea maisema ympäröivään luontoon tai kauas merelle. Luksusluokan huviloissa vieraita saattaa palvella myös talon oma hovimestari. Sisä- ja ulkotilojen siisteydestä huolehtivat puolestaan huvilan omat siivoojat ja puutarhurit.

Huvilassa tilaa on aina vähintäänkin tarpeeksi. Tämä varmistaa, että lomailu sujuu taatusti leppoisasti. Usein jokaiselle löytyy oma huone, mikä varmistaa, että kaikki nukkuvat taatusti sikeästi. Iltaisin väki voi puolestaan kokoontua olohuoneeseen tai vaikka uima-altaan ympärilläe Jos suuntanasi on Italia, voit valita upean huvilan, jonka puutarhasta ja altaalta avautuu näkymä kauas Toscanan maaseudulle. Costa del Solilla tarjontaa on puolestaan esimerkiksi aivan alueen upeimpien golfkenttien liepeillä. Sama pätee myös Karibiaan, joskin siellä vaihtoehtoja löytyy kattavasti myös saarten rantoja reunustavilla rinteillä. Sijainnistaan riippumatta huvila tarjoaa aina täydellistä rauhaa ja yksityisyyttä. Huvila on aina yksityiskäytössä, joten kaikki tilat ovat aina vain ja ainoastaan sinun. Ja selvyyden nimissä mainittakoon, että tämä koskee makuuhuoneiden ohella aivan kaikkia tiloja, eli myös olohuonetta, pelihuoneita, kylpyhuoneita, keittiötä ja niin edelleen.

Huvilan hyviin puoliin kuuluu kiistatta myös sen suojista löytyvä keittiö. Etenkin lapsiperheille ja suurille porukoille keittiö on usein kullanarvoinen, sillä sen avulla kaikki saavat taatusti itselleen parhaiten sopivaa ruokaa. Lisäksi ruoka-ajat saa päättää itse. Toki ravintoloissakin on aina puolensa, mutta huvilasta niihin ei tarvitse lähteä kuin silloin, kun haluaa. Lisäksi kannattaa huomioida se, että omaan keittiöön voi hankkia raaka-aineita esimerkiksi paikalliselta torilta tai jopa huvilan omasta puutarhasta. Se varmistaa, että ruoka on taatusti tuoretta ja paikallista. Lämpimissä maissa huvilalla syöminen voi olla suorastaan unohtumaton kokemus, sillä aterioita ei häiritse kukaan ja ne voi nauttia vaikka suoraan tähtitaivaan alla. Usein tiloista löytyy myös suuri ulkogrilli, jota voi tietysti käyttää kuten parhaaksi näkee.

Majoittumalla tavanomaisen hotellin sijaan omaan huvilaan, voit olla varma, että lomastasi tulee taatusti unohtumaton kokemus. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi lukemattomia moderneja lukaaleja, joissa jokainen ratkaisu on mietitty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Jos makusi on perinteisempi, tarjolla on toki myös lukemattomia historiallisia huviloita, joissa on helppo kuvitella vuoden olevan pikemminkin 1700 kuin 2000-jotain. Moista aikahyppyä kaipaavalle hyvä vaihtoehto voisi olla esimerkiksi trullitalo Leccessä. Tai vaikkapa upein kaiverruksin koristelu huvila Balilla. Tai kenties Ranskan viinialuella sijaitseva ikiaikainen maatalo. Vaihtoehtoja riittää!

ebookersin kautta löydät juuri sinulle sopivan huvilan helposti ja vaivattomasti. Sivustomme hakusuodattimilla saat nopeasti ruudullesi kaikki sinulle parhaiten sopivat huvilat. Kätevän karttatyökalun avulla voit lisäksi kohdentaa hakusi vain tietyn alueen tarjontaan. Sen avulla varmistat, että huvilasi sijaitsee mahdollisimman lähellä kaikkia haluamiasi nähtävyyksiä ja kohteita.