Pääosion alkuosa

Suositut Huvilat – Gran Canaria

Anfi Opal Villas Hae hinnat
Anfi Opal Villas

Anfi Opal Villas

   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Anfi Opal Villas on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden huvilassa on 15 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

  Sunshine Beach Villas Hae hinnat
  Sunshine Beach Villas

  Sunshine Beach Villas

  Calle El Gavilán, 3, Mogan, Las Palmas de Gran Canaria
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Sunshine Beach Villas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Rico -huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.

   Mirador del Mar Villas Hae hinnat
   Mirador del Mar Villas

   Mirador del Mar Villas

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Mirador del Mar Villas sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 4 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

    Luxury-huvila Maspalomasissa, Wifi + Pysäköinti + Allas Hae hinnat
    Luxury-huvila Maspalomasissa, Wifi + Pysäköinti + Allas

    Luxury-huvila Maspalomasissa, Wifi + Pysäköinti + Allas

    Calle Vicente Blasco Ibañez nº 8,, puerta 3, Maspalomas, CN
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huvila on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin majakka. Majoitusliikkeessä on saatavilla poreallas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

     Lightbooking - Heaven Hae hinnat
     Lightbooking - Heaven

     Lightbooking - Heaven

     Calle Swing, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Palmitos Park -eläinpuisto ja kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä golfkentän ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden huvilassa on 2 huvilaa 2 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaille yksityisen uima-altaan ja kalustetun pation.

      Villas de Tauro Hae hinnat
      Villas de Tauro

      Villas de Tauro

      Avenida Canadá 45-61, Playa Tauro, Mogan
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Villas de Tauro on saanut mainiota palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 7 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille yksityiset uima-altaat ja keittiöt.

       Villa Monte Lentiscal Hae hinnat
       Villa Monte Lentiscal

       Villa Monte Lentiscal

       Carretera del Centro, 79, Santa Brigida
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Villa Monte Lentiscal on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gran Canarian stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

        Anfi Tauro Villa Carmela, Allas, Poreallas, Yksityinen Puutarha-keskeytymätön Merinäköala Hae hinnat
        Anfi Tauro Villa Carmela, Allas, Poreallas, Yksityinen Puutarha-keskeytymätön Merinäköala

        Anfi Tauro Villa Carmela, Allas, Poreallas, Yksityinen Puutarha-keskeytymätön Merinäköala

        Anfi Tauro Zafira, Tauro, Gran Canaria, 11B, Mogan, Kanariansaaret
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä lomakeskus on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.

         Beachfront Duplex Morea Puerto Rico 2 Hae hinnat
         Beachfront Duplex Morea Puerto Rico 2

         Beachfront Duplex Morea Puerto Rico 2

         Juan Díaz Rodríguez Nr 3 Puerto Rico, Mogan, Kanariansaaret
           
          3.5 kautta 5.0 Tähteä

          Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Puerto Rico. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 4 rantabaaria. Huvila tarjoaa asiakkaille kalustetun parvekkeen ja älytelevision.

          Gran Canaria Villa Los Lagos 33 Hae hinnat
          Gran Canaria Villa Los Lagos 33

          Gran Canaria Villa Los Lagos 33

          Calle Swing, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
            
           4.0 kautta 5.0 Tähteä

           Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Aqualand Maspalomas -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja LED-television.

           Palm Villa Golf Maspalomas - Gran Canaria Hae hinnat
           Palm Villa Golf Maspalomas - Gran Canaria

           Palm Villa Golf Maspalomas - Gran Canaria

           C/TOUROPERADOR KAUFKHOF 8, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomasin dyynit. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi 6 kylpyhuonetta ja vuodesohvan.

            Par 4 Villa 9 With Pool in Salobre Hae hinnat
            Par 4 Villa 9 With Pool in Salobre

            Par 4 Villa 9 With Pool in Salobre

            Calle Swing, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Palmitos Park -eläinpuisto ja kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 3,5 tähden huvilassa on 3 huvilaa 1 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi yksityisen uima-altaan ja 2 kylpyhuonetta.

             Kohteen Gran Canaria Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Gran Canaria parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Gran Canaria Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Gran Canaria Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Gran Canaria Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Gran Canaria näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Gran Canaria

             Kohteen Gran Canaria Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Gran Canaria Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kohteen Gran Canaria Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

             Jos etsit kohteen Gran Canaria parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

             Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

             Kohteen Gran Canaria Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

             Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

             Kohteen Gran Canaria Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

             Kohteen Gran Canaria Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Gran Canaria näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

             Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Gran Canaria

             Kohteen Gran Canaria Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Gran Canaria Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gran Canaria

             Näytä kaikki 4 010 majoitusliikettä kohteessa Gran Canaria
             Gran Canaria Princess - Adults Only Hae hinnat
             Gran Canaria Princess - Adults Only

             Gran Canaria Princess - Adults Only

             Avenida Gran Canaria, 18, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Kasbah-ostoskeskus ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only 68 €
              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

              Avenida Alféreces Provisionales, 33, San Bartolome de Tirajana
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Kasbah-ostoskeskus ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Maspalomas Golf ja Maspalomasin dyynit ovat myös 3 kilometrin päässä.

               Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan 149 €
               Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

               Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

               Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Plaza Las Gañanias ja Moganin satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Playa Mogan ja Venegueran ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

                Design Plus Bex Hotel 81 €
                Design Plus Bex Hotel

                Design Plus Bex Hotel

                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 La Regentan nykytaiteen museo ja Santa Catalina Park (puisto) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Las Canterasin ranta ja Las Arenasin ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.