Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
25.9. - 27.9.

Suosituimmat Huvilat Gran Canaria

Hae hinnat
Anfi Opal Villas

Anfi Opal Villas

5.0 kautta 5.0
Anfi Opal Villas on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Amadoresin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 5 tähden huvilassa on 15 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa Barranco de los Cerníacalos

Villa Barranco de los Cerníacalos

3.0 kautta 5.0
Villa Barranco de los Cerníacalos sijaitsee lähellä kohdetta Real Club de Golf Las Palmas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja porealtaan. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villas de Tauro

Villas de Tauro

3.5 kautta 5.0 Avenida Canadá 45-61, Playa Tauro, Mogan
Villas de Tauro on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 7 huvilaa. Kaikki huvilat tarjoavat asiakkaille yksityiset uima-altaat ja keittiöt.
Hae hinnat
Casa D'or

Casa D'or

3.5 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Holiday World Maspalomas -huvipuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Gisel

Villa Gisel

4.0 kautta 5.0 Avenida Morro del Guincho, S/N, Residencial Tauro, Vivienda 28, Mogan
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja kuivapesulapalvelut. Tässä 4 tähden huvilassa on 2 huvilaa 2 kerroksessa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Villa Diaz Aleman

Villa Diaz Aleman

3.5 kautta 5.0 Calle Islas Baleares 12, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Maspalomas -vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villa Monte Lentiscal

Villa Monte Lentiscal

4.0 kautta 5.0 Carretera del Centro, 79, Santa Brigida
Tämä huvila on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Gran Canarian stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Villas Pasito Blanco

Villas Pasito Blanco

4.0 kautta 5.0 Calle Bergantín 11-12, San Bartolome de Tirajana
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pasito Blanco. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Anfi Tauro Villa Carmela, Allas, Poreallas, Yksityinen Puutarha-keskeytymätön Merinäköala

Anfi Tauro Villa Carmela, Allas, Poreallas, Yksityinen Puutarha-keskeytymätön Merinäköala

Anfi Tauro Zafira, Tauro, Gran Canaria, 11B, Mogan, Kanariansaaret
Tämä lomakeskus on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa del Cura. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, vesipuiston ja porealtaan. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen uima-altaan ja keittiön.
Hae hinnat
Gran Canaria Villa Los Lagos 33

Gran Canaria Villa Los Lagos 33

4.0 kautta 5.0 Calle Swing, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
Tämä huvila sijaitsee lähellä kohdetta Aqualand Maspalomas -vesipuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja 2.5 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Sunshine Beach Villas

Sunshine Beach Villas

3.5 kautta 5.0 Calle El Gavilán, 3, Mogan, Las Palmas de Gran Canaria
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Rico -huvivenesatama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Pasito Blanco 2

Pasito Blanco 2

3.5 kautta 5.0 Ancla, 1, San Bartolome de Tirajana, Kanariansaaret
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pasito Blanco. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Huvila tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
35138c01 - Paseo de los Pescadores 32 Pta 8

35138c01 - Paseo de los Pescadores 32 Pta 8

3.5 kautta 5.0 de los Pescadores 32, 8, Mogan, Kanariansaaret
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mogánin satama. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huvila tarjoaa keittiön ja 2 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Villa Bea B

Villa Bea B

3.0 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Aqualand Maspalomas -vesipuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja porealtaan. Tässä 3 tähden huvilassa on 2 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Buganville Costa Meloneras

Buganville Costa Meloneras

3.0 kautta 5.0
Tämä huvila sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Melonerasin ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 3 ulkouima-allasta ja kattoterassi. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

Kohteen Gran Canaria Huvilat – lomaile tilasta ja mukavuuksista tinkimättä

Jos etsit kohteen Gran Canaria parasta majoitusta, sinun kannattaa ehdottomasti huomioida myös tällä alueella sjaitsevat Huvilat. Näissä majapaikoissa on sitä jotain – tarjolla on esimerkiksi suuren uima-altaan ja puutarhan tarjoavia luksushuviloita, joiden tilat kelpaisivat vaikka kuninkaallisille. Sisätilaa on reippaasti ja se on sisustettu tyylillä. Tarjolla voi olla esimerkiksi modernia taidetta, paikallisia koriste-esineitä tai kiehtovia värisommitelmia. Kenties kaikkein parasta on kuitenkin huvilan tarjoama yksityisyys – täällä kaikki on vain ja ainoastaan teidän, eikä lomaanne häiritse kukaan.

Suurissa hotelleissa on toki puolensa, mutta täydellistä vapautta ne eivät koskaan tarjoa. Joudut esimerkiksi syömään aamiaisen määrättynä aikana, ruokalista on mikä on ja aurinkotuolitkin on varattava. Huvilassa kaikki on toisin. Sen suojissa et joudu tekemään mitään kompromisseja – teet mitä haluat, milloin haluat ja miten haluat. Kun toisia asiakkaita ei ole, saat aina sen paikan, jonka haluat. Itse asiassa kaikki on aivan kuin kotonasi!

Kohteen Gran Canaria Huvilat – tilaa, vapautta ja kaikki haluamasi mukavuudet

Huvila valitaan aina ennen muuta oman rauhan, vapauden ja ylivertaisten tilojen vuoksi. Kylpylää, ravintolaa tai muita hotellipalveluita sen tiloista ei löydy, mutta tämä on harvoin ongelma, sillä kaikki mainitut löytää usein helposti huvilan lähialueelta. Yleensä jopa hyvin lähellä keskustaa sijaitsevat huvilat on sijoitettu johonkin suojaiseen nurkkaan tai kolkkaan, johon lähialueen häly ja melu tai vieraiden katseet eivät yllä. Sen sisätiloista löytyy aina suuri oleskelutila, jossa on usein muhkeita sohvia ja tilava ruokapöytä. Valtaosan yhteydessä on myös tilava piha-alue, jolta saattaa löytyä uima-allas, puutarha tai molemmat. Lisäksi tarjolla on yleensä aurinkotuoleja sekä kalustettu patio. Suurten ulko- ja sisätilojen arvoa nostaa etenkin se, että voit tehdä niissä tasan mitä haluat. Jos väkeä on reilummin, jokaiselle löytyy taatusti omaa tilaa, eikä kylpyhuoneisiinkaan tarvitse suuremmin jonottaa. Myös altaalla on aina tilaa – nouset sitten aikaisin tai et.

Kohteen Gran Canaria Huvilat – paikallinen tyyli, kotoa tutut mukavuudet

Kohteen Gran Canaria Huvilat tarjoavat aina jotain täysin ainutlaatuista. Ne ovat usein täydellinen yhdistelmä paikallista estetiikkaa ja kotoa tuttuja mukavuuksia, mikä varmistaa loman, joka on samaan aikaan sekä unohtumaton että äärimmäisen miellyttävä. Erityisen paljon paikallinen estetiikka näkyy sisustuksessa, joka voi parhaimmillaan olla hyvin kaukana tavanomaisesta. Esimerkiksi elektroniikka on sen sijaan yleensä täsmälleen samaa kuin kotonasi. Kuulostaako hyvältä? ebookersin tarjonnan kohteessa Gran Canaria näet helposti sivustomme hakukoneella. Vaihtoehtoja on moneen makuun, joten niihin kannattaa tutustua huolellisesti ennen varauksen tekemistä.

Löydä ebookersin hakukoneella parhaat Huvilat kohteessa Gran Canaria

Kohteen Gran Canaria Huvilat tarjoavat loistavaa majoitusta kaikille pariskunnista suurperheisiin. Etsi kohteen Gran Canaria Huvilat sivustollamme nyt ja lähde lomalle, jolta ei tilaa ja vapautta puutu. Sivustomme hakutyökaluilla löydät helposti juuri sinulle sopivan huvilan. Hakusuodattimien avulla pystyt varmistamaan, että saat käyttöösi kaikki haluamasi mukavuudet. Kätevää karttatyökalua käyttämällä voit lisäksi valita vain haluamallasi alueella sijaitsevat huvilat tai etsiä niitä lähialueen syrjäisimmistä nurkista.

Suosituimmat hotellit Gran Canaria

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.