Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Top 20 suosituimmat loma-asunnot Kuusamo

Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Kuusamo
145 €
RukaVillage

RukaVillage

4.0 kautta 5.0 Rukankyläntie 6, Kuusamo
Rukan hyppyrimäet ja Rukan laskettelurinteet sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista, ja lähellä mäenlaskupaikkaa sekä lumikelkkailupaikkaa. Valtavaaran Nature Reserve ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 2 kilometrin päässä.
Rukako Rukan Sofu B

Rukako Rukan Sofu B

3.0 kautta 5.0 Kesäjoentie 19 B, Kuusamo
Rukan hyppyrimäet ja Rukan laskettelurinteet sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtavaaran Nature Reserve ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 5 kilometrin päässä.
229 €
Iisakki Glass Village

Iisakki Glass Village

3.0 kautta 5.0 Myllylahdentie 4, Kuusamo
4/5
(5 arvostelua)
Pyhavaaran Nature Reserve on 3,7 kilometrin päässä tästä mökistä. Rukan laskettelurinteet ja Juhannuskallion Nature Reserve sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Rukan hyppyrimäet ja Valtavaaran Nature Reserve ovat myös 10 kilometrin päässä.
Arvosteltu 14.10.2020

Lasi villat erinomaisia. Mukava luonnonläheinen yöpyminen. Aamiainen hyvä. Muuten ravintola ei ollut auki tähän aikaan vuodesta.

310 €
Holiday Club Kuusamo Tropiikki Aprtments

Holiday Club Kuusamo Tropiikki Aprtments

3.5 kautta 5.0
4/5
(1 arvostelua)
Puisto on 4,5 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa golfkentän vieressä sijaitsevasta huoneistohotellista. Rukan laskettelurinteet ja Kuusamon kirkko sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Pyhavaaran Nature Reserve sijaitsee 19,2 kilometrin päässä.
130 €
Rukariutta Apartments

Rukariutta Apartments

3.0 kautta 5.0 Riutanpää 3, Kuusamo
4/5
(1 arvostelua)
Rukan hyppyrimäet ja Rukan laskettelurinteet sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Valtavaaran Nature Reserve ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 3 kilometrin päässä.
Arvosteltu 27.1.2020

Siisti, viihtyisä ja mukavapohjainen huoneisto kaupan ja latujen lähellä. Pienenä miinuksena hieman sekavat ja harhaanjohtavat opasteet huoneistohotellin ulkopuolella.

96 €
RukaValley

RukaValley

3.0 kautta 5.0 Bistrotie 2, Kuusamo
4/5
(2 arvostelua)
Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet sijaitsevat 3 kilometrin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista, sekä lähellä lumikelkkailupaikkaa. Puisto ja Kuusamon kirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.
99 €
Rantaruka

Rantaruka

3.5 kautta 5.0 Kaukonraitti 1, Kuusamo
4/5
(3 arvostelua)
Rukan laskettelurinteet on 2,3 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 2,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kuusamon kirkko sijaitsee 24,4 kilometrin päässä.
Arvosteltu 13.8.2019

kaikki toimi niinkuin pitikin paikka oli hyvä mökki oli hyvä ja valoisa rauhallisella paikalla tullaan kyllä toistekin ollaan kuusamo kävijöitä vuodelta 1995 kiitos

Aurinkorinne

Aurinkorinne

4.0 kautta 5.0 Hiihtokouluntie 16-18, Kuusamo
Rukan hyppyrimäet ja Rukan laskettelurinteet sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista, ja lähellä hiihtokoulua sekä mäenlaskupaikkaa. Valtavaaran Nature Reserve ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 3 kilometrin päässä.
172 €
Kodikas Puinen Hirsimökki, Jossa on Modernit Mukavuudet - Inc. Yksityinen Uimalammikko

Kodikas Puinen Hirsimökki, Jossa on Modernit Mukavuudet - Inc. Yksityinen Uimalammikko

Itarajan Hiking Trail on 7,2 kilometrin ja Hossan kansallispuisto on 7,6 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Julma-Ölkky ja Ruhtinansalmen uimaranta ovat myös 40 kilometrin päässä.
109 €
Hippu

Hippu

3.5 kautta 5.0 Hiihtäjäntie 3 B, Kuusamo
4/5
(1 arvostelua)
Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet sijaitsevat 3 kilometrin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista, sekä lähellä hiihtokoulua ja lumikenkäkävelypaikkaa. Kuusamon kirkko sijaitsee 26,8 kilometrin päässä.
RukaSuites

RukaSuites

3.5 kautta 5.0 Rukatunturintie 9, Kuusamo
Rukan hyppyrimäet ja Rukan laskettelurinteet sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista, ja lähellä mäenlaskupaikkaa sekä lumikenkäkävelypaikkaa. Valtavaaran Nature Reserve ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 2 kilometrin päässä.
99 €
Rukantrio

Rukantrio

3.5 kautta 5.0 Pyrypolku 3, Kuusamo
Rukan laskettelurinteet on 0,7 kilometrin ja Rukan hyppyrimäet on 3,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista.
Rukako Rukantykky Kymppi

Rukako Rukantykky Kymppi

3.5 kautta 5.0 Sivakkatie 1, Kuusamo
Rukan hyppyrimäet ja Rukan laskettelurinteet sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä mökistä. Valtavaaran Nature Reserve ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 3 kilometrin päässä.
153 €
Kumparehuoneistot

Kumparehuoneistot

3.5 kautta 5.0 Rukankyläntie 8, Kuusamo
4/5
(7 arvostelua)
Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta huoneistohotellista, sekä lähellä mäenlaskupaikkaa ja lumikenkäkävelypaikkaa. Puisto ja Kuusamon kirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.
Arvosteltu 5.7.2020

Upeat näkymät tuntureille! Sauna ja Ruoanlaitto mahdollisuudet Ok. Hyvä sänky ja erillinen makuuhuone

Rukako KELOKALTIO 7

Rukako KELOKALTIO 7

3.0 kautta 5.0 Rukatunturintie 7, Mökki 7, Kuusamo, North Ostrobothnia
Rukan hyppyrimäet ja Rukan laskettelurinteet sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä mökistä. Valtavaaran Nature Reserve ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 3 kilometrin päässä.
147 €
Vacation Home Kuontijärvi a in Kuusamo - 6 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Kuontijärvi a in Kuusamo - 6 Persons, 1 Bedrooms

Pyhavaaran Nature Reserve, Rukan laskettelurinteet ja Rukan hyppyrimäet sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Juhannuskallion Nature Reserve sijaitsee 19,4 kilometrin päässä.
151 €
Vacation Home Vuosselinhelmi c6 in Kuusamo - 4 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Vuosselinhelmi c6 in Kuusamo - 4 Persons, 1 Bedrooms

Valtavaaran Nature Reserve ja Rukan laskettelurinteet sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Rukan hyppyrimäet ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 3 kilometrin päässä.
110 €
Vacation Home Porokaarre nr 9 in Kuusamo - 5 Persons, 1 Bedrooms

Vacation Home Porokaarre nr 9 in Kuusamo - 5 Persons, 1 Bedrooms

Rukan hyppyrimäet on 2,2 kilometrin ja Rukan laskettelurinteet on 2,4 kilometrin päässä tästä loma-asunnosta. Valtavaaran Nature Reserve ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 5 kilometrin päässä.
Rukako KARHUNVARTIJAN KARTANO B 2

Rukako KARHUNVARTIJAN KARTANO B 2

3.0 kautta 5.0 Hiihtokouluntie 3 B 2, Kuusamo
Rukan hyppyrimäet ja Rukan laskettelurinteet sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä mökistä. Valtavaaran Nature Reserve ja Juhannuskallion Nature Reserve ovat myös 2 kilometrin päässä.
115 €
Sininen Hetki

Sininen Hetki

3.5 kautta 5.0 1 Välikankaantie, 93600 Kuusamo, Kuusamo
3/5
(2 arvostelua)
Puisto on 5,7 kilometrin ja Kuusamon kirkko on 7 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta mökistä. Rukan laskettelurinteet ja Pyhavaaran Nature Reserve ovat myös 32 kilometrin päässä.
Kartta

Kohteen Kuusamo vuokrattavat loma-asunnot

Kun lähdet lomalle kohteeseen Kuusamo, voit majoittua joko perinteisesti hotelliin tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää varaamalla oman loma-asunnon. Loma-asunnot, huoneistot, huvilat ja mökit houkuttelevat hintojenkin puolesta, sillä niiden päivähinnat ovat usein huomattavasti hotellihuoneita edullisempia. Pennien venyttäminen ei kuitenkaan ole ainoa etu, jonka loma-asunnossa yöpyminen tarjoaa.

Vuokrattavassa loma-asunnossa tunnet itsesi nopeasti ennemmin paikalliseksi kuin tavalliseksi turistiksi. Loma-asunto kohteessa Kuusamo alkaa tuntua kodilta saman tien, kun astut ovesta sisään, sillä pääset rentoutumaan omassa olohuoneessa ja tekemään ruokaa omassa keittiössä – kenties tuoreista paikallisista raaka-aineista, jotka kävit hakemassa aamulla läheisiltä markkinoilta.

Kohteen Kuusamo loma-asunnoissa saat nauttia myös yksityisyydestä. Valitsit majapaikaksesi sitten tyylikkään lomahuoneiston, kauniin huvilan tai kodikkaan mökin, pääset kauaksi turistitemppeleiden henkilökunnasta ja muista asiakkaista, ja nautit lomastasi omassa rauhassa ja omaan tahtiisi. Voit syödä aamiaisen ilman aikatauluja keittiöpöydän ääressä, keskustella päivän suunnitelmista olohuoneessa ja lähteä kiertelemään kaupungille ja nähtävyyksille tietäen, että pääset aina lepäämään ja rauhoittumaan lomallasi omaan asuntoon päivän päätteeksi.

Valinnanvaraa loma-asunnoissa riittää, ja ebookersin avulla löydät sopivan majoituksen helposti. Voit hakea nykyaikaisia ja modernisti sisustettuja lomahuoneistoja, jotka sopivat loistavasti romanttiselle lomalle, tai isoja huviloita, joissa jokaisella perheenjäsenellä on oma huone ja rauha.

Löydät sopivan loma-asunnon kohteesta Kuusamo helposti katsomalla kartasta suosituimpien maamerkkien ja nähtävyyksien sijainnit ja valitsemalla sen mukaan huvilat, mökit tai loma-asunnot joko tapahtumien keskiöstä tai rauhallisemmalta alueelta. Syötä hakukoneeseen vain haluamasi matkapäivät, ja löydät sopivimmat ja viimeksi päivitetyt loma-asunnot kohteesta Kuusamo hetkessä.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.