Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Gran Canaria

Roomtiques 69 €
Roomtiques

Roomtiques

Calle Castillo n12 , 1 Izquierda, Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Roomtiques sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Triana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja tallelokerot.

  Guesthouse Katanka 54 €
  Guesthouse Katanka

  Guesthouse Katanka

  Calle Maestro Valle, 26, Las Palmas de Gran Canaria
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Guesthouse Katanka on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Doramasin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja 2 kahvilaa. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 11 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapin.

   La Casita de Las Palmas 42 €
   La Casita de Las Palmas

   La Casita de Las Palmas

   Calle Rosales, 5, Las Palmas de Gran Canaria, Kanariansaaret
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    La Casita de Las Palmas on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Viera y Clavijon kasvitieteellinen puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Tässä vuonna 1940 rakennetussa 3 tähden majatalossa on 4 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Low Cost Room Plaza de Hierro II 31 €
    Low Cost Room Plaza de Hierro II

    Low Cost Room Plaza de Hierro II

    Plaza del Hierro Bloque 13, Puerta 5, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Low Cost Room Plaza de Hierro II sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

     RK El Cabo Cottage Hae hinnat
     RK El Cabo Cottage

     RK El Cabo Cottage

       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      RK El Cabo Cottage on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Real Club de Golf Las Palmas. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

      Triana Bella Suites Hae hinnat
      Triana Bella Suites

      Triana Bella Suites

      Calle Triana, 103, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Triana Bella Suites sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Telmon puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden majatalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

       Villa RG Hae hinnat
       Villa RG

       Villa RG

       Avenida Estados Unidos 17, Playa del Inglés, San Bartolome de Tirajana
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Villa RG sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja baarin. Tässä 3 tähden majatalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

        Casa Rural La Piedra Viva 60 €
        Casa Rural La Piedra Viva

        Casa Rural La Piedra Viva

        Calle Manolo Millares, 2, Aguimes
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Casa Rural La Piedra Viva sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Guayadequen laakso. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja täysikokoiset jääkaapit/pakastimet.

         Casa rural el Burro 60 €
         Casa rural el Burro

         Casa rural el Burro

         Plaza del Rosario, 16, Aguimes
           
          2.5 kautta 5.0 Tähteä

          Casa rural el Burro sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Guayadequen laakso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 2,5 tähden majatalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja televisiot.

          Casa Mamánena Hae hinnat
          Casa Mamánena

          Casa Mamánena

          Carretera General de Mogán, GC.200, Los Navarros 1, Mogan
            
           2.5 kautta 5.0 Tähteä

           Casa Mamánena sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tauro. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja pyykinpesutilat. Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja 2 kylpyhuonetta.

           Apt Playa del Ingles Patronato 45 €
           Apt Playa del Ingles Patronato

           Apt Playa del Ingles Patronato

             
            3.0 kautta 5.0 Tähteä

            Apt Playa del Ingles Patronato sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Yumbo Shopping Center (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

            Room in My Vintage Home 32 €
            Room in My Vintage Home

            Room in My Vintage Home

              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Room in My Vintage Home sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 20 rantabaaria ja pyykinpesutilat. Tässä majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

             Löydä kohteen Gran Canaria halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Gran Canaria Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Gran Canaria Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Gran Canaria Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Gran Canaria

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Gran Canaria Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Gran Canaria halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Gran Canaria Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Gran Canaria Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Gran Canaria Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Gran Canaria

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Gran Canaria Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gran Canaria

             Näytä kaikki 4 010 majoitusliikettä kohteessa Gran Canaria
             Gran Canaria Princess - Adults Only Hae hinnat
             Gran Canaria Princess - Adults Only

             Gran Canaria Princess - Adults Only

             Avenida Gran Canaria, 18, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Kasbah-ostoskeskus ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only 68 €
              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

              Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

              Avenida Alféreces Provisionales, 33, San Bartolome de Tirajana
                
               3.5 kautta 5.0 Tähteä

               Kasbah-ostoskeskus ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Maspalomas Golf ja Maspalomasin dyynit ovat myös 3 kilometrin päässä.

               Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan 149 €
               Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

               Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

               Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan
                 
                5.0 kautta 5.0 Tähteä

                Plaza Las Gañanias ja Moganin satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Playa Mogan ja Venegueran ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

                Design Plus Bex Hotel 81 €
                Design Plus Bex Hotel

                Design Plus Bex Hotel

                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 La Regentan nykytaiteen museo ja Santa Catalina Park (puisto) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Las Canterasin ranta ja Las Arenasin ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.