Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta La Palma

Jos La Palma on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen La Palma lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset La Palma

Kohteen La Palma lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen La Palma hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta La Palma, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa La Palma

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen La Palma

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen La Palma. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen La Palma lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen La Palma?

Juuri nyt kohteeseen La Palma saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen La Palma itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen La Palma ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen La Palma matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen La Palma löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen La Palma?

Kohteen La Palma suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen La Palma halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa La Palma

72 €
H10 Taburiente Playa

H10 Taburiente Playa

4.0 kautta 5.0 Calle de los Cancajos, 36, Brena Baja, La Palma
H10 Taburiente Playa on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa los Cancajos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ulkouima-allasta. Tässä 4 tähden hotellissa on 430 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Apartamentos La Muralla

Apartamentos La Muralla

3.0 kautta 5.0 Carretera Puerto de Naos Km.8.3, (Mirador de Puerto Naos), Los Llanos de Aridane, La Palma
Apartamentos La Muralla on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Naosin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 11 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness

La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness

4.0 kautta 5.0 Carretera de la Costa, Cerca Vieja 10, Fuencaliente de la Palma, La Palma
La Palma & Teneguia Princess Vital & Fitness on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Playa de la Zamora Chica on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 11 ulkouima-allasta. Tässä vuonna 2004 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 378 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille syvät kylpyammeet ja parvekkeet/patiot.
88 €
Hacienda San Jorge

Hacienda San Jorge

3.0 kautta 5.0 Playa de Los Cancajos, no 22, Brena Baja
Hacienda San Jorge on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa los Cancajos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 156 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Sol La Palma Hotel

Sol La Palma Hotel

4.0 kautta 5.0 Puerto Naos, Los Llanos de Aridane, La Palma
Sol La Palma Hotel on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Puerto Naosin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 2 ulkouima-allasta ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 308 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
Hae hinnat
Villas Los Pajeros

Villas Los Pajeros

3.5 kautta 5.0 Calle El Socorro, 91-93, Isla de la Palma, Brena Baja, Kanariansaaret
Tämä huvila on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa los Cancajos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja pyykinpesutilat. Tässä 3,5 tähden huvilassa on 4 huvilaa. Huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Apartamentos la Caleta

Apartamentos la Caleta

3.0 kautta 5.0 C/San Antonio del Mar, S/N, Los Cancajos, Brena Baja
Apartamentos la Caleta on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa los Cancajos. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ulkouima-allasta ja ravintolan. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 62 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
50 €
Apartamentos Oasis San Antonio

Apartamentos Oasis San Antonio

2.0 kautta 5.0 San Antonio de Mar S/N, Los Cancajos, Brena Baja, La Palma
Apartamentos Oasis San Antonio on saanut mainiota palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Playa los Cancajos. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2 tähden huoneistohotellissa on 68 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
Apartamentos Los Rosales

Apartamentos Los Rosales

2.5 kautta 5.0 Cancajos, 307, Brena Baja, La Palma
Apartamentos Los Rosales on saanut mainiota palautetta huoneistojen tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa los Cancajos. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja pyykinpesutilat. Tässä vuonna 1988 rakennetussa 2,5 tähden huoneistohotellissa on 35 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
224 €
Villa Panorama on Erittäin Mukava

Villa Panorama on Erittäin Mukava

Camino Real 41, Villa Panorama, Los Llanos de Aridane, Kanariansaaret
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Caldera de Taburienten kansallispuisto. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja 2 kylpyhuonetta.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa La Palma

Katso kaikki kohteen La Palma vuokra-autot

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen La Palma

Katso kaikki 3 aktiviteettia kohteessa Las Palmas de Gran Canaria

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.