Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Fuerteventura

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Fuerteventura olivat annetulla aikavälillä 174 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 199 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Halvat lennot Fuerteventuralle

Fuerteventura on toiseksi suurin Kanariansaarista, ja se tunnetaan erityisesti rantakohteena. Se on myös monien aktiivilomailijoiden paratiisi, sillä tuuliset rannat tarjoavat erinomaiset olosuhteet monille vesiurheilulajeille. Kiehtova luonto muodostaa karunkauniin ympäristön, jossa vaeltaminen kuuluu osana Fuerteventuran-matkaan. Monipuolinen saarikohde sopiikin monenlaisille matkailijoille, ja siksi lennot Fuerteventuralle ovat kysyttyjä. Lähellä Afrikan rannikkoa sijaitseva saari on upea kohde ympäri vuoden, sillä talviaikaankin lämpötilat pysyvät miellyttävästi päälle kahdessakymmenessä asteessa. Talvella halvat lennot Fuerteventuralle onkin helpointa löytää, sillä suosituimmat sesongit ovat keväällä ja syksyllä. Keskikesälläkin saarella vieraillaan paljon, mutta lämpötilat voivat kohota huimiin lukemiin. Halvimmat lennot Fuerteventuralle löytää olemalla ajoissa asialla. Varaamalla lennot hyvissä ajoin saa valita laajimmasta valikoimasta ja pääsee hyödyntämään kohtuulliset hinnat. Yleensä hinnat nousevat lähempänä matkustusajankohtaa. Suorat lennot Fuerteventuralle ovat omatoimimatkailijoille melko harvinaista herkkua, mutta onneksi tarjolla on paljon hyviä vaihtoehtoja yhdellä tai kahdella välilaskulla. Välilasku pidentää matka-aikaa, mutta varsin nopeitakin vaihtoehtoja on löydettävissä. Lento Fuerteventuralle vie matkailijan keskelle trooppista ilmastoa ja Kanariansaarten kauneimmiksi kehuttuja rantoja. Rantaelämä onkin eittämättä saaren tärkein vetonaula kaikkine viihdyttävine aktiviteetteineen. Aavikkomainen maaperä muodostaa silmänkantamattomiin jatkuvia rantoja ja kirkkaat vedet houkuttelevat uimaan sekä harrastamaan. Halvalla Fuerteventuralle pääsee oikeastaan ympäri vuoden, sillä lentoja on helppo löytää. Lentovalikoimat ovat kattavia, ja esimerkiksi Keski-Euroopan tai Manner-Espanjan kautta lentäminen on kätevä tapa päästä Kanariansaarille ja Fuerteventuralle halvalla.

Paljon lentoja Fuerteventuralle

Fuerteventuralle tehdään paljon lentoja, ja Suomestakin pääsee useita kertoja päivässä matkaan kohti Kanariansaarten helmeä. Eri lentoyhdistelmistä on kätevä etsiä itselleen sopivin vaihtoehto joko hinnan, aikataulun tai vaikkapa suosikkilentoyhtiönsä perusteella. Fuerteventura sopii niin vauhdikkaiden aktiivilomien kuin rauhallisten perhelomienkin kohteeksi, ja saaren kaupungeista löytyy paljon kiehtovaa kulttuuria vastapainoksi rantaelämälle. Pääkaupunki Puerto del Rosario ja Corralejo ovat saaren suurimmat kaupungit, joiden korkea palvelutaso takaa jopa vaativimmille matkailijoille kaikkien toiveiden täyttymisen. Halvat lennot Fuerteventuralle tuovat saaren kuitenkin myös pienellä budjetilla matkailevien ulottuville. Viehättävä saari jää varmasti kaikkien vierailijoiden mieleen, ja ainutlaatuiset nähtävyydet upeiden rantojen lähettyvillä saavat monet myös palaamaan takaisin yhä uudelleen. Fuerteventuralle lentoja löytyy kaikkina vuodenaikoina paljon, joten matkaan pääsee koska tahansa. Lentovalikoiman kattavuuden ansiosta kaikille matkailijoille on tarjolla sopivia vaihtoehtoja myös kiireisimmän sesongin aikaan. Ajoissa varaamalla pääsee valitsemaan parhaat päältä ja varmistaa parhaan hinnan lennoille Fuerteventuralle.

Kätevät matkat Fuerteventuralle

Lennot Fuerteventuralle laskeutuvat lähellä saaren pääkaupunkia, Puerto del Rosariota sijaitsevalle lentoasemalle (FUE). Lentoasema sijaitsee noin puolivälissä pitkänomaista saarta sen itärannikon tuntumassa. Sieltä on vain muutaman kilometrin matka saaren pääkaupunkiin ja noin 40 kilometriä saaren toiseksi suurimpaan kaupunkiin, Corralejoon. Lentoasemalta on hyvät yhteydet erityisesti kaupunkeihin ja suosittuihin lomakeskuksiin. Linja-autokyydit ovat kohtuuhintaisia ja verrattain nopeita. Monille myös autonvuokraus on hyvä tapa siirtyä lentoasemalta majapaikalle ja sieltä taas eteenpäin, sillä saarella on mielenkiintoista liikkua pitkiäkin matkoja tutkimassa ainutlaatuista luontoa kaikessa karuudessaan. Linja-autotkin kuljettavat lähes kaikkialle saarella säännöllisillä yhteyksillä. Vaikka suosituimpia kohteita Fuerteventuralla ovatkin rannat, on sisämaassa ja kaupungeissakin paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupungeissa ja lomakohteissa etäisyydet ovat lyhyitä ja liikkuminen onnistuu kätevästi kävellen tai vaikkapa pyörällä. Lennot Fuerteventuralle palvelevat myös muille Kanariansaarille matkaavia tarvittaessa, sillä saarien välillä on toimiva lauttaliikenne, jonka avulla on helppo siirtyä naapurisaarille. Fuerteventura on monien suosikkikohde vuodesta toiseen, ja sen korkea palvelutaso takaa mukavan loman kaikille saarella vieraileville.

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Fuerteventura?

✔️ Lennot kohteeseen Fuerteventura maksavat yleensä 199 €–393 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Fuerteventura, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 174 €. Halpaa lentoa kohteeseen Fuerteventura etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että huhtikuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Fuerteventura?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Fuerteventura on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Fuerteventura?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Fuerteventura helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Fuerteventura saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Fuerteventura?

✔️ Voit muuttaa kohteen Fuerteventura lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Fuerteventura?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Fuerteventura helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Fuerteventura lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Fuerteventura, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on TAP Portugal, Air Baltic, Iberia, Finnair, Lufthansa, KLM. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Fuerteventura Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiACE
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötTAP Portugal, Air Baltic, Iberia, Finnair, Lufthansa, KLM
Halvin lento199 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Fuerteventura?

TAP Portugal, Air Baltic, Iberia, Finnair, Lufthansa, KLM

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
FRA Puerto del Rosario 23.2. - 13.3. 240 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
DUS Puerto del Rosario 29.1. - 13.2. 199 €
FRA Puerto del Rosario 29.1. - 14.2. 247 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Fuerteventura vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.