Pääosion alkuosa

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

ebookers ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Kartta

Hiekkadyynit ja seikkailut auringon alla odottavat Gran Canarialla

Afrikan rannikolla sijaitseviin Kanariansaariin kuuluva Gran Canaria on kuin oma maailmansa. Tämä johtuu saaren jyrkistä kontrasteista: maisema vaihtelee pehmeiden hiekkarantojen, vehreiden rotkojen, jylhien vuorten ja Saharasta muistuttavien hiekkadyynien välillä. Myös paikkakunnat ovat hyvin erilaisia. Eri puolilla saarta on hauskanpitoon tarkoitettuja lomakeskuksia sekä perinteisiä kyliä, kuten seesteinen Puerto de Mogán, jonka kanavat tekevät siitä Kanariansaarten Venetsian. Vuokrattavat loma-asunnot Gran Canarialla sijaitsevat lähellä rannikon suojaisia piilopaikkoja ja vanhojen luolamaalausten kaltaisia arkeologisia ihmeitä. Gran Canaria sopii sekä juhlimiseen että rentoutumiseen.

Miksi varata loma-asunto Gran Canarialla ebookersin kautta?

Gran Canaria on houkutellut auringonpalvojia jo 1800-luvulta alkaen. Kuten pitkien perinteiden lomakohteelta voi odottaakin, täällä hotelleista ei ole pulaa. Jos kuitenkin haluat paremmantasoisen majoituksen, Gran Canarian loma-asunnot ovat erinomainen vaihtoehto. Loma-asuntoja Gran Canarialla on ebookersilla tarjolla runsaasti, ja omassa huoneistossasi voit rentoutua kuin kotonasi. Loma-asunnot Gran Canarialla ovat huomattavasti tilavampia kuin tavalliset hotellihuoneet. Monissa loma-asunnoissa on lisäksi oma uima-altaansa ja puutarhansa, joten saat todellakin käyttöösi kappaleen paratiisia. Loma-asunnoissa on omat keittiönsä, joten jos haluat käyttää lomabudjettisi johonkin muuhun kuin ulkona syömiseen, voit valmistaa itse omat ruokasi.

Gran Canarian suosituimmat aktiviteetit

Saaren kuvankauniin pääkaupungin, Las Palmas de Gran Canarian, leuto ilmasto, historialliset maamerkit, arkeologinen museo ja lukemattomat ravintolat tekevät kaupungista tutustumisen arvoisen. Suosituimpia aktiviteetteja on tietysti rannalla loikoilu. Gran Canarian loma-asunnot ovatkin aivan hiekkarantojen tuntumassa, ja valinnanvaraa riittää. Saaren eteläosassa sijaitsevan Playa del Inglésin leveillä rannoilla on mukava loikoilla, ja vilkas yöelämä houkuttelee valvomaan pikkutunneille asti. Lähellä sijaitsevat Maspalomasin dyynit ovat lähes surrealistinen näky: niiden kullankeltaiset huiput ovat kuin elokuvasta Arabian Lawrence. Puerto de Mogánin kimmeltävät kanavat ovat kaiken tämän täydellinen vastakohta. Kaupungin kukkien koristamilla kaduilla onkin ilo käyskennellä kuumina iltapäivinä. Matkustatko perheen kanssa? Vie lapset Palmitos Parkiin, jossa he näkevät delfiiniesityksiä ja voivat tutustua värikkäisiin papukaijoihin ja tukaaneihin lähietäisyydeltä.

Liikkuminen Gran Canarialla

Jos et aio liikkua kovin kauas lempipaikastasi Gran Canarialla, voit viettää koko lomasi mukavasti astumatta lainkaan julkisiin kulkuneuvoihin. Jos kuitenkin haluat nähdä mahdollisimman paljon tästä monipuolisesta saaresta, voit hyödyntää kattavia linja-autoyhteyksiä. Seikkailuja kaipaaville autonvuokraus on erinomainen vaihtoehto. Vuokra-autolla voit kiitää täysin omien aikataulujesi mukaisesti erämaiden halki vehreisiin maastoihin ja koreille rannoille.