Pääosion alkuosa

Suositut Aamiaismajoitukset – Gran Canaria

Casa Doramas 63 €
Casa Doramas

Casa Doramas

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Casa Doramas sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Doramasin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kahvinkeittimen.

  Aminta Home B&B Las Palmas 50 €
  Aminta Home B&B Las Palmas

  Aminta Home B&B Las Palmas

    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Aminta Home B&B Las Palmas on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Triana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

   Villa Nestor 82 €
   Villa Nestor

   Villa Nestor

     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Villa Nestor sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nuestra Señora de la Candelarian kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.

    La Volpe Rossa Hae hinnat
    La Volpe Rossa

    La Volpe Rossa

    Calle Isla de Cuba, 32, Las Palmas de Gran Canaria, Gran Canaria
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     La Volpe Rossa sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Las Canterasin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden.

     Sunset Bed & Breakfast 80 €
     Sunset Bed & Breakfast

     Sunset Bed & Breakfast

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sunset Bed & Breakfast on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Playa de Pasito Blanco. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 4 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut lanait.

      Traditional Canarian Country House B&B Hae hinnat
      Traditional Canarian Country House B&B

      Traditional Canarian Country House B&B

      Calle Los Pinos, 10B, Valle de San Roque, Valsequillo de Gran Canaria
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Traditional Canarian Country House B&B sijaitsee lähellä kohdetta Real Club de Golf Las Palmas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1850 rakennetussa 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.

       Casa Cinzia 57 €
       Casa Cinzia

       Casa Cinzia

       49 Calle Pérez Galdós, Las Palmas de Gran Canaria
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Casa Cinzia sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Telmon puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

        Twenty-Seven Degrees Hae hinnat
        Twenty-Seven Degrees

        Twenty-Seven Degrees

        Calle de Pi y Margall, 45, Las Palmas de Gran Canaria
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Twenty-Seven Degrees sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mesa y López -ostoskatu. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kattoterassin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 2,5 tähden aamiaismajoituksessa on 7 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.

         B&B Inez & Flor Maspalomas 50 €
         B&B Inez & Flor Maspalomas

         B&B Inez & Flor Maspalomas

         Calle Doctor Agustín Millares Carlo 7, Bungalow nr. 29, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
           
          3.0 kautta 5.0 Tähteä

          B&B Inez & Flor Maspalomas sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Maspalomas Golf. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja 2 ulkouima-allasta. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.

          Maria y Lucia B&B - Adults Only 62 €
          Maria y Lucia B&B - Adults Only

          Maria y Lucia B&B - Adults Only

            
           3.0 kautta 5.0 Tähteä

           Maria y Lucia B&B - Adults Only sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Calle Triana. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja kuivapesulapalvelut. Tässä 3 tähden aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

           Casa Boisser Hae hinnat
           Casa Boisser

           Casa Boisser

             
            3.5 kautta 5.0 Tähteä

            Casa Boisser sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Doramasin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

            Casa el Siroco Hae hinnat
            Casa el Siroco

            Casa el Siroco

              
             3.5 kautta 5.0 Tähteä

             Casa el Siroco on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Tauro. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

             Löydä kohteen Gran Canaria parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Gran Canaria aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Gran Canaria – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Gran Canaria, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Gran Canaria, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Gran Canaria Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Gran Canaria Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Gran Canaria parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Gran Canaria Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Gran Canaria parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Löydä kohteen Gran Canaria parhaat Aamiaismajoitukset ja majoitu mukavuudesta tinkimättä

             Jos haluat nähdä ja kokea kohteen Gran Canaria aivan kuin paikalliset, parhaiten se onnistuu, kun varaat lomasi ajaksi tyylikkään aamiaismajoituksen. Tarjolla on huikea valikoima tunnelmallisia huoneita ja sviittejä, joista löytyy vaihtoehtoja aivan joka makuun. Upeimmat majapaikat tarjoavat lisäksi historiallista arkkitehtuuria sekä lähes loputtoman kattauksen tyylikkäitä ja ainutlaatuisia yksityiskohtia. Mitä palveluun tulee, se on tämän luokan majapaikoissa poikkeuksetta kovinta mahdollista luokkaa. Samaa voi sanoa ruoasta, jonka saat aina tuoreena suoraan majapaikan keittiöstä. Koska kyseessä on aamiaismajoitus, huonehintaan sisältyvä aamiainen on aina bravuuri, jonka valmistuksessa ei aineksia säästellä.

             Aamiaismajoitukset kohteessa Gran Canaria – lomailua aidoimmillaan

             Valitsemalla aamiaismajoituksen kohteessa Gran Canaria, pääset näkemään ja kokemaan tämän upean kohteen kaikkein aidoimmillaan. Erityisen hyvin tällaiset intiimit majapaikat sopivat romanttista irtiottoa kaipaaville pareille sekä mukavuudenhaluisille rentoutujille. Syynä on niiden lumoava tunnelma, joka vie mielen nopeasti kauas arjen murheista. Moni aamiaismajoitusta tarjoava majapaikka on melkeinpä nähtävyys itsessään. Rakennukset ovat yleensä vanhoja ja arvokkaita, ja sisustus täynnä toinen toistaan upeampia yksityiskohtia. Viimeksi mainitut on yleensä valinnut paikan omistaja. Juuri omistajat tekevätkin näistä majapaikoista erityisen kiinnostavia. Jokaisella heistä on oma tyylinsä, mikä varmistaa, että jokainen aamiaismajoitus tarjoaa aina jotain täysin erilaista.

             Eikä omaleimaisuus suinkaan rajoitu vain sisustukseen. Vähintään yhtä tärkeää on nimittäin majapaikan ruoka, johon omistaja panostaa usein jopa sisustustakin enemmän. Toisin kuin hotelleissa, aamiaismajoitusta tarjoavissa paikoissa ruoka valmistetaan aina tunteella ja taatusti tuoreista raaka-aineista. Näin myös kohteessa Gran Canaria, jossa raaka-aineet saa kätevästi kaupungin keskustan toreilta. Usein jo aamiainen nostaa riman todella korkealle, ja saa odottamaan päivän muita aterioita kuin kuuta nousevaa. Aamiaismajoituksissa aamiaisen merkitys on tietysti poikkeuksellisen suuri. Monille kokeneille vieraille se mittaa koko paikan tason, mikä saa myös omistajan panostamaan siihen huomattavasti. Aamiainen on lisäksi tärkeä sosiaalinen tapahtuma, jonka aikana vieraat vaihtavat kuulumisia pöytien antimista nauttien.

             Kiehtoviksi kohteen Gran Canaria Aamiaismajoitukset tekee myös se, että ne ovat kiinteä osa täkäläistä asuinympäristöä. Siitä on suurta hyötyä etenkin niille, jotka haluavat päästä kärryille paikallisesta elämänmenosta ja tapahtumista tai yksinkertaisesti sulautua joukkoon. Toisin kuin suurissa ketjuhotelleissa paikallisen aamiaismajoituksen pöydässä viereesi voi istua melkeinpä kuka tahansa paikallinen, ruoka tulee lähikaupasta ja omistaja tietää taatusti viikonlopun tapahtumat. Koska myös paikalliset käyttävät tämän saman yrityksen palveluita, pääset tapaamaan heitä vaikka päivittäin. Usein seurauksena on kohtaamisia, joita et vähään aikaan unohda!

             Kohteen Gran Canaria Aamiaismajoitukset sopivat täydellisesti myös säästöbudjetilla reissaaville. Huonehintaan kuuluu lähes aina ilmainen wi-fi-yhteys ja televisio, ja saat lisäksi käyttöösi viihtyisät ulkotilat ja reippaasti oleskelutilaa. Myös se kannattaa huomioida, että huonehintaan kuuluu aina ilmainen aamiainen. Kaiken tämän ansiosta aamiaismajoitus tarjoaa poikkeuksetta erittäin hyvää vastinetta rahoillesi. Kannattaa huomioida myös paikallisten neuvot ja vinkit – niiden avulla voi usein paitsi säästää rahaa, myös päästä näkemään ja kokemaan asioita, joista hotelleissa vain unelmoidaan.

             Tutustu ebookersin valikoimaan ja löydä kohteen Gran Canaria parhaat Aamiaismajoitukset

             Sivustomme karttatyökalun avulla löydät kaikki kohteen Gran Canaria Aamiaismajoitukset vain parilla painalluksella, minkä jälkeen voit valikoida niistä itsellesi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Karttatyökalun lähennystoiminnolla voit tutkailla esimerkiksi aivan keskustassa tai todella syrjässä sijaitsevia vaihtoehtoja tai valita jonkin päänähtävyyden vieressä sijaitsevan majapaikan. Tai sitten voit vain antaa matkapäiväsi ja antaa ebookersin valita kohteen Gran Canaria parhaat Aamiaismajoitukset puolestasi.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Gran Canaria

             Näytä kaikki 3 742 majoitusliikettä kohteessa Gran Canaria
             Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only 58 €
             Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

             Hotel Ritual Maspalomas – Adults Only

             Avenida Alféreces Provisionales, 33, San Bartolome de Tirajana
               
              3.5 kautta 5.0 Tähteä

              Kasbah-ostoskeskus ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Maspalomas Golf ja Maspalomasin dyynit ovat myös 3 kilometrin päässä.

              SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only Hae hinnat
              SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only

              SENTIDO Gran Canaria Princess - Adults Only

              Avenida Gran Canaria, 18, Playa del Ingles, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Playas del Veril ja Yumbo Shopping Center (ostoskeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Maspalomasin dyynit ja Maspalomas Golf ovat myös 5 kilometrin päässä.

               Lopesan Costa Meloneras Resort, Corallium, Spa & Casino 219 €
               Lopesan Costa Meloneras Resort, Corallium, Spa & Casino

               Lopesan Costa Meloneras Resort, Corallium, Spa & Casino

               Mar Mediterraneo 1, Meloneras, San Bartolome de Tirajana, Gran Canaria
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Maspalomasin majakka ja Maspalomasin dyynit sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Melonerasin ranta ja Maspalomas Golf ovat myös 2 kilometrin päässä.

                Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan 175 €
                Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

                Radisson Blu Resort & Spa, Gran Canaria Mogan

                Avenida Los Marrero 35, Mogan, Mogan
                  
                 5.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Plaza Las Gañanias ja Moganin satama sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Playa Mogan ja Venegueran ranta ovat myös 2 kilometrin päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.