Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Suosituimmat Majatalot Eurooppa

40 €
Level Luxury Suites

Level Luxury Suites

4.0 kautta 5.0 Nušiceva 16, Stari Grad, Belgrad
Level Luxury Suites on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Knez Mihailova -katu on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä porealtaan ja kuivapesulapalvelun. Tässä 4 tähden majatalossa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
33 €
Central Park Residence

Central Park Residence

4.0 kautta 5.0 Gospodar Jevremova 3, Belgrad
Central Park Residence on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Knez Mihailova -katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä 4 tähden majatalossa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
53 €
The Flint

The Flint

4.0 kautta 5.0 48 Howard street, Belfast, Pohjois-Irlanti
The Flint on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Grand Opera House. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä concierge-palvelut ja pyykinpesutilat. Tässä 4 tähden majatalossa on 55 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
88 €
Pebble Beach

Pebble Beach

5.0 kautta 5.0 Marine Drive, New Milton, Englanti
Pebble Beach sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barton-on-sea Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 5 tähden majatalossa on 4 huonetta.
91 €
Judges Court

Judges Court

5.0 kautta 5.0 Judges Court, Coney Street, York, Englanti
Judges Court on saanut loistavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta JORVIK Viking Centre. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja concierge-palvelut. Tässä vuonna 1720 rakennetussa 5 tähden majatalossa on 15 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
145 €
Villino Sabiana

Villino Sabiana

LOCALITA GROTTONE DI CALA PICCOLA, Monte Argentario
Villino Sabiana sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Cala Piccola Beach. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
65 €
The Chilworth London Paddington

The Chilworth London Paddington

5.0 kautta 5.0 55 Westbourne Terrace, Paddington, Lontoo, Englanti
The Chilworth London Paddington on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hyde Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 5 tähden majatalossa on 119 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja taulutelevisiot.
50 €
Studio Eleni

Studio Eleni

2.0 kautta 5.0 Agias Paraskevis 22, Mykonos Town, Mykonos, Mykonos Island
Studio Eleni on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mykonosin tuulimyllyt. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset lauttaterminaalikuljetukset. Tässä 2 tähden majatalossa on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
83 €
Yacht Club Marina di Loano

Yacht Club Marina di Loano

Molo Centrale, Banchina Porto, Loano
Yacht Club Marina di Loano on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Marina di Loano. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2013 rakennetussa majatalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
39 €
dreams Düsseldorf

dreams Düsseldorf

3.0 kautta 5.0
Dreams Düsseldorf on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Konigsallee. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä 3 tähden majatalossa on 30 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
62 €
Colonna Suite del Corso

Colonna Suite del Corso

Via della Colonna Antonina 41, Rooma
Colonna Suite del Corso on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via del Corso. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 19 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
79 €
Lilja Guesthouse

Lilja Guesthouse

3.5 kautta 5.0 Holabrekka, Hofn
Lilja Guesthouse on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatnajökull National Park. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset hygieniatuotteet.
Hae hinnat
Resort Il Mulino

Resort Il Mulino

Via Alessandro Manzoni, 38, Favignana, TP
Resort Il Mulino sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Favignana Plaza (aukio). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 2015 rakennetussa majatalossa on 58 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
100 €
Ambleside Lake House

Ambleside Lake House

4.0 kautta 5.0 Lake Road, Waterhead Bay, Ambleside, Englanti
Ambleside Lake House on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lake Windermere. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä vuonna 1880 rakennetussa 4 tähden majatalossa on 16 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
35 €
The Maltese Sun

The Maltese Sun

3.5 kautta 5.0 53 St Margaret St, Sliema
The Maltese Sun on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Balluta Bay. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 rantabaaria ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 3,5 tähden majatalossa on 24 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ylelliset vuodevaatteet.

Löydä kohteen Eurooppa halvimmat Majatalot

Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Eurooppa Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

Kohteen Eurooppa Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Eurooppa Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Eurooppa

Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Eurooppa Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.