Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Teneriffa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tieto lennoista

Kohdelentokenttä Etelä-Teneriffa
Kohdekaupunki Teneriffa
Lennon hinta 90 €

Lennot Teneriffalle, jossa lämpö hellii talvellakin

Lennot Teneriffalle myydään nopeasti varsinkin talviaikaan, kun me suomalaiset haemme lämpöä ja aurinkoa talven pimeyden keskelle. Teneriffa on Espanjaan kuuluva saari, joka sijaitsee muiden Kanariansaarten tavoin Luoteis-Afrikan rannikolla. Se on saariryhmän saarista suurin ja hellii kävijöitään paitsi upeilla maisemilla, myös ympärivuotisella lämmöllä.

Saapuminen Teneriffan lentoasemille

Teneriffan saari on melko suuri, ja lentoasemia löytyy saarelta kaksi. Lentoa varatessa on hyvä pitää silmällä, että sen määränpää on nimenomaan omaa lomakohdetta lähempänä sijaitseva lentoasema. Teneriffan eteläinen lentoasema, Tenerife Sur, sijaitsee nimensä mukaisesti saaren eteläosassa, lähellä suosittuja lomanviettokohteita, kuten Playa de las Américasia ja Los Cristianosia. Teneriffan eteläisestä lentoasemasta käytetään myös nimitystä Reina Sofía. Vanhempi ja hiljaisempi Tenerife Norten lentoasema sijaitsee pohjoisempana, ja sen läheisyydestä löytyy muun muassa lomakohde Santa Cruz de Tenerife.

Suomesta Teneriffalle voi lentää esimerkiksi Finnairin siivin koko talvikauden ajan. Finnair lentää Helsingistä suorin lennoin Teneriffan kummallekin lentoasemalle. Lentoon pääsee myös halpalentoyhtiön kyydissä, sillä Norwegian lentää Helsingistä suoraan Teneriffan eteläiselle lentoasemalle marraskuusta aina huhtikuulle saakka. Suorat lennot Teneriffalle kestävät noin kuusi ja puoli tuntia suuntaansa.

Milloin halvat lennot Teneriffalle varataan?

Halvat lennot Teneriffalle ovat kysyttyjä: lentomatka Suomesta on melko pitkä, mikä nostaa reitin kustannuksia manner-Euroopan sisäisiin lentoihin verrattuna. Edullisimpaan hintaan Teneriffalle ja takaisin pääsee Helsingistä tammikuussa, kun suurin osa lomailijoista on jo tuhlannut vuosilomansa joulunpyhiin. Auringonpaistetta kaipaavan taas kannattaa suunnata saarelle loka–marraskuussa tai maaliskuusta eteenpäin, jolloin saarella vallitsee vähintäänkin niin sanottu Suomen kesä. Joulu-, tammi- ja helmikuussa Teneriffalla on talvi, joka ei kuitenkaan tarkoita lumikinoksia vaan korkeintaan muutamia sadepäiviä rantakelien lomassa. Talvi on ihanteellista aikaa myös esimerkiksi pyöräilemiseen ja vaeltamiseen. Helmi- ja maaliskuussa saarella pääsee ihailemaan kolme viikkoa kestävää suurta karnevaalia. Pääsiäisenä Teneriffalla on niin ikään jos jonkinlaista tapahtumaa, mutta tällöin lentojen hinnat ovat usein tavallista korkeammat.

Lento Teneriffalle ja bussilla tai taksilla määränpäähän

Lennot Teneriffalle saapuvat eri vuoronkauden aikoihin, eikä lentoasemilta välttämättä ole kaikkina aikoina bussiyhteyttä kaikkiin alueen lomakohteisiin. Toisinaan linja-autoa saattaa olla myös tarpeen vaihtaa matkan varrella. Teneriffalla julkisen liikenteen bussit tunnistaa Titsa-nimestä ja vihreän-valkoisesta värityksestään. Linja-autolla on turvallista matkustaa, ja busseissa on useimmiten ilmastointi.

Kummallakin lentoasemalla päivystää myös takseja, joilla on helppoa ja edullista ajaa omaan lomakohteeseensa. Taksin kanssa kannattaa kuitenkin olla tarkkana: käytä vain virallisia takseja, joissa on katolla tai tuulilasissa vihreä valo ja jotka on varustettu julkista palvelua osoittavilla kirjaimilla ”SP”. Voit kysyä kuljettajalta matkan hinnasta jo ennen matkan aloittamista, mutta useimmiten hinta määräytyy mittarin mukaan. Huomaa myös, että taksiajelun hinta saattaa vaihdella vuorokauden ajan mukaan. Toinen hyvä vaihtoehto saarella liikkumiseen on vuokra-auto. Vuokra-autoja on saatavilla Teneriffan kummaltakin lentoasemalta, ja niiden hinnat ovat yleisesti edulliset. Auton vuokraamiseen tarvitset voimassa olevan ajokortin ja passin, ja auton voi vuokrata myös etukäteen Internetin kautta, jolloin saat sen mukaasi nopeammin.

Halvimmat lennot Teneriffalle ovat sinun, kun varaat ne ebookersin kautta

Hae ebookersin sivustolta lentoja Teneriffalle, vertaile niiden hintoja eri ajankohtina ja löydä oma unelmamatkasi. Teneriffalla sinua odottavat paitsi upeat hiekkarannat ja lämmin merivesi, myös toiminnantäyteiset vesipuistot ja upeat luontokohteet, kuten saaren kuuluisa tulivuori Teide. Piristä arkeasi ja varaa edulliset lennot Teneriffalle jo tänään.

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Teneriffa?

Norwegian Air International Ltd, Czech Airlines, SAS, TAP Portugal, Air France, Smart Wings, Lufthansa, KLM, Air Europa, Aeroflot-Russian Airlines

Kartta

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.