Teneriffa matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Teneriffa:

Barceló Tenerife Royal Level
Barceló Tenerife
Melia Jardines del Teide - Adults Only
The Ritz-Carlton Tenerife, Abama
Grand Muthu Golf Plaza Hotel
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Teneriffa Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Barceló Tenerife Royal Level
Barceló Tenerife
Melia Jardines del Teide - Adults Only
The Ritz-Carlton Tenerife, Abama
Grand Muthu Golf Plaza Hotel
Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Matkat Teneriffalle

Matka Teneriffalle on jo perinne suomalaisille. Kanarian suurin saari, Teneriffa, onkin jo vuosikymmenten ajan ollut suomalaisten suosima lomakohde. Teneriffa on saari, jolta löytyy jotakin kaikenlaisille lomailijoille, joten se sopii niin pariskunnille, kaveriporukoille kuin lapsiperheillekin. Matka Teneriffalle on sään suhteen usein helppo. Sää Teneriffalla on varsin leuto – lämpötila pysyttelee ympäri vuoden kahdenkymmenen asteen tuntumassa, ja Teneriffaa kutsutaankin ikuisen kevään saareksi. Tulivuori Teide on Teneriffan tunnusmerkki, ja sitä ympäröivä kansallispuisto houkuttelee poluilleen patikoijia kaikkialta maailmasta. Teneriffan hintataso on hieman Suomea edullisempi, mutta kuitenkin Etelä-Euroopan turistikohteille tyypillisellä tasolla. Lisäksi monipuolinen Teneriffa on omiaan muokkaamaan Kanariansaariin liittyviä stereotypioita.

Teneriffan lomamatkan kohteet

Teneriffan lomamatkan kohteelle on paljon vaihtoehtoja. Pohjoisrannalla sijaitseva Puerto de la Cruz on etenkin iäkkäämpien pohjoismaalaisten matkailijoiden suosiossa, ja monet heistä ovat asettuneet sinne pidemmäksi aikaa. Puerto de la Cruzissa viihtyvät myös lapsiperheet, sillä Teneriffan vilkkain yöelämä on keskittynyt saaren eteläpuolelle. Vieraanvarainen ja vehreä Puerto de la Cruz on Teneriffan vanhin turistikohde, mutta siitä huolimatta sieltä löytää myös paikallisväriä. Pitkiä hiekkarantoja Puerto de la Cruzissa ei ole, mutta niiden sijaan sieltä löytyy Lago Martiánezin merivesikylpylä, jossa pulikoimista Atlantin aallot ja vuoroveden vaihtelut eivät haittaa. Lapset taas ihastunevat ikihyviksi Loro Parquen eläintarhaan.

Loma Tereriffalle on usein mielletty etelärannikon kohteisiin. Etelärannikon Playa de las Américas ja sen vieressä sijaitseva Los Cristianos ovat alun perin turismia varten 1970-luvulla rakennettuja kohteita. Molemmat sopivat täydellisesti matkailijoille, joille loma tarkoittaa hiekkarantoja, rentoa oleskelua ja öistä juhlimista. Playa de las Américasin yöelämä onkin Teneriffan vilkkainta, ja yleinen tunnelma kaupungissa on rennon vapaamielinen. Lyhyen ja suomalaisittain edullisen taksimatkan päässä, Costa Adejessa, sijaitsee Euroopan suurin vesipuisto Siam Park, joka on jokaisen lapsiperheen ehdoton päiväretkikohde.

Jos arvostat Teneriffan  lomamatkalla paikallisten ihmisten arjen tarkkailua kahvilan tai baarin terassin aurinkovarjon suojista, paras kohde Teneriffalla on saaren koillisnurkassa sijaitseva pääkaupunki Santa Cruz. Tässä yli kahdensadantuhannen asukkaan vilkkaassa kaupungissa järjestetään helmi-maaliskuussa karnevaalit, joiden sanotaan olevan maailman toiseksi suosituin karnevaalitapahtuma Rio de Janeiron karnevaalien jälkeen. Santa Cruzin vieressä, kätevän pikaraitiotiematkan päässä sijaitsee kuvauksellinen La Laguna, jonka vanhakaupunki on Unescon maailmanperintökohde. Vaikka Santa Cruzissa ei olekaan varsinaista uimarantaa, viidentoista minuutin bussimatkan päästä löytyy Teneriffan kauneimmaksikin kutsuttu hienohiekkainen Las Teresitasin ranta. Teneriffan matka ei siis todellakaan jää rantavalinnasta kiinni!

Matka Teneriffalle tarjoaa vaihtelevaa luontoa

Muiden Kanariansaarten tapaan Teneriffa on tuliperäinen saari. Tulivuori Teide jakaa sen kahteen ilmastolliseen vyöhykkeeseen, eli vehreään pohjoispuoleen ja kuivempaan etelään. Koska välimatkat saarella ovat lyhyitä, saman päivän aikana on mahdollista päästä nauttimaan sekä helteistä että raikkaista vuoristopuhureista.

Teneriffan matkalla vaihtelevaan luontoon tutustuminen käy parhaiten retkellä Teiden kansallispuistoon. Vaikka tulivuori purkautui edellisen kerran yli sata vuotta sitten, laavan muokkaama ja vulkaanisten kivien peittämä maisema on kuin toisesta todellisuudesta verrattuna saaren pohjoispuolen banaani- ja tomaattiviljelmiin. Teneriffan luonnon monimuotoisuus johtuu siitä, että saari on muodostunut vaiheittain tulivuorenpurkausten myötä useammasta eri saaresta. Teneriffalla kasvaa useita kotoperäisiä lajeja, joiden joukossa on muiden muassa useita mehipuita. Icod de Vinosin kylässä kasvaa lohikäärmepuuksi kutsuttu kanariantraakkipuu, jonka on arvioitu olevan maailman vanhin.

Lomatekemistä Teneriffalla

Teneriffa on Kanariansaarten paras kohde aktiivisen loman ystäville. Vaikka pelkkä rantaloma Teneriffalla tuntuisikin parhaalta vaihtoehdolta, retkeä Teiden tulivuorelle ei missään nimessä kannata jättää väliin. Tulivuorta ympäröivässä kansallispuistossa risteilee useita eritasoisille vaeltajille soveltuvia patikointireittejä, mutta reittejä löytyy toki saaren muistakin osista. Myös maastopyöräilymahdollisuudet ovat Teneriffalla erinomaiset – esimerkiksi Teiden kansallispuistosta voi pyyhältää Los Cristianosiin yli 50 kilometrin mittaista alamäkeä pitkin.

Retkeilyn ja patikoinnin lisäksi Teneriffa tunnetaan erinomaisista ja hyvin hoidetuista golfkentistään, joista suurin osa löytyy saaren lounaisosasta. Teneriffan lämmin mutta ei liian helteinen ilmasto soveltuu ihanteellisesti golfaamiseen. Teneriffan golfkenttien huippusesonki alkaa huhtikuussa ja kestää lokakuun loppuun, ja sesonkiaikaan pelivuoron varaaminen hyvissä ajoin on suositeltavaa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Teneriffa

Miten löytää kohteen Teneriffa matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Teneriffa. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Teneriffa lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Teneriffa pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Teneriffa?

Juuri nyt kohteeseen Teneriffa saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Teneriffa itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Teneriffa ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Teneriffa?

Kohteen Teneriffa suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Teneriffa halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Teneriffa

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Teneriffa
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Teneriffa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.